Hiçbirşey olmamış tek olan oBen anlamadım ya burda ne olduğunu.
Sırf eşime ne artislik yapıuorsun dedim diyeEşiniz neden sizin telefonunuzu aliyor , kv neden eşinize gaz veriyor anlamadım ben
Yok evim ayrıldı. Yazlığa gitmiştik. Ben eşime ne artislik yapıyorsun dedim diye.Ayni evin icindeydiniz degil mi? Neden disarda birbirlerini arayip gizli kapakli konusuyorlar? Ben kv yi iyi niyetli gormedim pek.
Eşimin telefonu kırık ve güzel fotoğraf çekmiyor. Benim telefonumu almış fotoğraf çekmek için. Telefonumu almak için gittiğimde de eşime sabahtan beri telefonumu arıyordum dedim. Oda beni ilgilendirmez falan diyip sratıma bakmadı bende ne artislik yapıyorsun dedimEşiniz neden sizin telefonunuzu aliyor , kv neden eşinize gaz veriyor anlamadım ben
Kolay kolay barıöayı düşünmüyorym. Eşimin üstüne çok düşüyorlarHaklısın arkadaşım. Boşver kuyruğu dik tutmaya devam et. Eşinle ilişkine karışamaz, bunun için eşini çekip dolduramaz, sana da tavır yapamaz.
Eşim annesinin yanında erkeklik taslamayı pekk severEsiniz kabalik yapmis gercekten, sizin cevabinizi firsat bulup kv olayi uzatiyor. Sizin cevapta biraz agir ama esiniz hak etmis sanki
iyyy ne gicik ozmn tavrini göstermen cok guzel. nefret ederim basklarinin yaninda degisen tiplerdenEşim annesinin yanında erkeklik taslamayı pekk sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?