- Konu Sahibi mehtapguzeli
-
sen daha evvel sözlüm beni kapatmak istiyor diye dert yanmıştın değilmi..bu kadar insan sana akıl verdi ama sen onu korudun bize...ee biz sana daha ne diyelim be güzelim...
sen daha evvel sözlüm beni kapatmak istiyor diye dert yanmıştın değilmi..bu kadar insan sana akıl verdi ama sen onu korudun bize...ee biz sana daha ne diyelim be güzelim...
evet ailem izin veriyo biraz skıntıdayız zaten ama bunu kırmadan anlatmak istiyorum çalışıcam işte dediğimde biraz onu önemsemiyomuşum gibi zannediyo sen beni kaale almıyomusun sen nedersen de seni takmam demek mi istiyosun diye tepkiyle yaklaşıyo, hani onunda fikirlerine değer verdiğimi dile getirerek çalışma isteğimi kırmadan dile getirmek istiyorum.
ya kızlar haklısınız ama kahretsın ya insan sevinse niye böyle oluyo ama yok ya haklısınız ne yaparsa yapsın giricem işe bugün görüşmeye çağırdılar gidicem. ama o uyuyo gececi olduğu için, ama haberi olmicak. şimdi ona akşam gitiim görüştüm dicem bana dicek peki benim fikrimi aldın mı uyuyodun falan aniden oldu dicem. bana dicek biliyosun istemediğimi falan am yarın işe başlıcasm galiba bunu onada söylicem yarın başlıyorum dicem. tokat yemiş gibi kalıcak. beni adamdan saymıyosun dikine gidip çalışcaksın yani.... gerisini getiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?