- 19 Temmuz 2007
- 4.324
- 5.672
- 773
- Konu Sahibi mehtapguzeli
-
arkadaşlar işe girmek istiyorum ama sözlüm pek ılımlı bakmıyo bi markette çalışıcam ücretide güzel evleninceye kadar çalışayım diyorum 8 9 ay kadar çünkü hem çeyiz hem ihtiyaçlarımı karşılamam lazım oturduğum yerden kimse bana para vermez verselerde az verirler yetmez kendi paramı kazanıp bişeyler yaparsam daha rahat olurum adabımla işime işimden evime giderim amapek istemiyo düşünmem lazım diyo paraya ihtiyacım olduğunu biliyo ama hem kıskançlık hemde nebilim istemiyo işte bunu onu kırmadan nasıl anlatabilirim. lütfen ikna edici fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.:sinifsinif:
benim sözlüm de çalışcam desem çıldırıyo tabi ben masus yapıyorum isteyen yokkaydirigubbakcemile3 ama ihiyacınız varsa ikna edin derim ama tam olarak bu sebepten olduğunu söyleyin yoksa zorr hem sakarya çok güzel bi yer güvenli de istiyosa da sizi alsın her gün işten
sen de bunu bişeymiş gibi övünerek burda yazıyosun. bakın benim sözlüm çalışmama izin vermiyor, beni ne kadar çok seviyor, kıskanıyor diye güya aklınca bunu iyi bişey diye yorumluyosun. adam sen ayaklarının üzerinde durama ona bağımlı ol diye yapıyor olmasın bunu. ilerde sizi aldattığında terk edemeyesiniz diye sizi kendine bağımlı kılıyor olmasın, biraz da bu tarafından düşünün, etrafınızda hiç mi yok böyle örnekler, akıl fikir diyorum
Bir erkeğin karısının çalışmasını istememesinin nedeni kıskançlık falan filan değildir yahu. değildir.. tek nedeni onun birey olmasını söz sahibi olmasını engellemektir. burada kendi tercihiyle çalışmayan kadınları tenzih ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?