Szlme ie girmek istediimi nasl dile getirebilirim?

ah canım ahh. seven insanın gözü kör derler ya hiç inanmıyorum ben. herşeyi bilip görüyoruz ama işimize gelmiyor. benim nişanlımda(şimdiki eşim) öyleydi. biz farlı şehirlerde idik. beni kaybetmekten başkasına kapılmamdan korkuyomuş güyaaa. çalışamadım bi süre. kapıya çıksam amcama dayıma gitsem bi ay küserdi. hep alttan almaya çalıştıkça abarttı. askere gidecekti ki birgün bunu karşıma aldım ve konuştum.
bana yasaklar koydukça yanlış yapma olasılığımı artırıyorsun dedim. eğer birgün sana yanlış yaparsam ve bu kadar sabrımı zorlamana rağmen hiç söylememiş olsamda yalan söylemeye başlarsam tek sebebi sensin dedin
m. biz zorluklara rağmen birbirimizi seçmiştik. bunca olumsuzuğa rağmen seni seçip neden bi başkasına gideyim ki dedim.tekrar ettim bir gün beni kaybedersen yanlış yaparsam senin yüzünden olr dedim .senden önce benim bi hayatım vardı dedim ve buna benzer birsürü şey. anladı hatasını o zaman. çalışmaya başladım ve 3 senedirde çalışıyorum. şu anda izin mizin yoktur. canım ben şuraya gidiyorumm o kadar. zaten nerede ne yapılacağını bildikten sonra kimse söyleyecek bi laf bulamaz ki .

bu hayatın takrarı yok. madem oyle o seni kırmadan incitmeden neyi nasıl yapacağını düşünsün. erkekse erkek canım. sonrada kalkıp kocam şöle yaptı böle yaptı deyip dert yanıyoruz. iyide onları biz bu hale getiriyoruz. erkekler evlilikte dünyanın merkezi değil sadece paylaşılan hayatın yarısıdır bayanda ikinci yarısı.
kendine gel arkadaşım silkelen istersen bi.

Anlamıyorum yaa bu yobaz düşünceyi. benim karım eşim falan çalışamaz, niye efendim çalışmak ayıp bişeymi sanki.:bbo:

banada diyorlar evlendin artık niye çalışıyorsun otur evinde die,
artık bu konuda kırıcıyım kimseyi ilgilendirmez çok sorun yapıyorsa size ayda ver bana 1.500 tl çalışmıyım sende rahat ede bende diom kalıyorlar öylee..süprizzzzz

bence bir gün güzel bir kahve icmeye gidin nasilsin falan filan derken dersin seninle önemli bir konuda konusmak istiyorum dilegini dersin anlatirsin ceyizimi düzmek birseyler almak istiyorum dügüne kadar calisayim izin ver beni taniyorsun bana güvenmiyormusun......
icinden gecenleri anlat....
benim anlamadigim daha sözlüsünüz niye bu kadar karisabilyior sana nisanli yada nikahiniz kiyilmadiki, sen eger bu kadar kendini himaye altina aldirdiysan tatli dille anlatmaya bak hosgörü ile karsilayacakdir...
anlat bende baskalari gibi güzel esyalarim falan ceyizi olsun eksiklerim olmasin, borca elde para alipda yuvamizi kurmak istemiyorum dersin....
anliyacakdir sözlün bundan eminim:)
mutluluklar diliyorum

canım hiç sıkma kendini bende aynı olayı yasadım babam bile konusmustu oğlum tek erkegin calısmasıyla olmuyor die biz nişanlıydık ayrılma noktasına gelmiştik şimdiki durum ise ben evlendiğimizden beri sadece 20 gün falan evde durdum bana kendisi baktı iş cünkü geçimin ne zor olgunu gördü hee bide önceden dükkanımız var ben dükkana gidim yanında oturim cok istemezdi 7 aydır dükkanda ben duruyorum artık dükkanı ben işletiyorum bütün kıskanclıklr bitti geçinme derdine düşünce insan kıskanclık bitiyor
sen bütün ihtiyaclarını yık onun üstüne annem babam yapamıyor de sende calıstırmıyorsun de ve bence bu günlerinin tadını cıkar baktın almıyormu o zaman ben girip calısmak istiyorum isteklerim seni aşıyor dersin ilerde zaten eminim kendisi calıstıracaktır sizi canınızı sıkmayın..

daha şimdiden üzerinde baskı kurmasına izin vermişsin oda 9 aylık sende

kimse kimseden üstün değil,

çok baskıcı ise evlilik zor olur böyle insan ile

yaşın kaç senin çok mu küçük?

sen çalışma zaten sözlünden izin alarak çalışmayı düşünüyorsan..

işyerinde kimle konuşup konuşmayacağını da sözlüne sormak zorunda kalırsın, ya da erkek müşterilere bakmamak durumda kalırsın sözlün izin vermediği için, iş yerinin zararına olur....

benim sözlüm de çalışcam desem çıldırıyo tabi ben masus yapıyorum isteyen yokkaydirigubbakcemile3 ama ihiyacınız varsa ikna edin derim ama tam olarak bu sebepten olduğunu söyleyin yoksa zorr hem sakarya çok güzel bi yer güvenli de istiyosa da sizi alsın her gün işten

sen de bunu bişeymiş gibi övünerek burda yazıyosun. bakın benim sözlüm çalışmama izin vermiyor, beni ne kadar çok seviyor, kıskanıyor diye güya aklınca bunu iyi bişey diye yorumluyosun. adam sen ayaklarının üzerinde durama ona bağımlı ol diye yapıyor olmasın bunu. ilerde sizi aldattığında terk edemeyesiniz diye sizi kendine bağımlı kılıyor olmasın, biraz da bu tarafından düşünün, etrafınızda hiç mi yok böyle örnekler, akıl fikir diyorum

Sen daha şimdiden bu kadar ipleri verirsen evine yarın camdan dışarı bakamazsın.
Öyle aşığım, sevince olmuyo klişelerinin ardına da sığınma hiç. Aşk başka bu başka.
Hepimiz aşık olduk, herkes oluyor ama aklı başında hiçbir kadın boynuna bir zincir takıp ucunu sevdiğinin eline vermiyor.
Sen de verme. Daha neler.
Tamam istemiyosun çalışmamı ama kusura bakma benim paraya ihtiyacım var ve çalışmak zorundayım de.... merak etme iki surat yapar sonra kabullenir.
ızin alma.... bilgi ver sadece...

Sonuna kadar haklısın bacım!!!

Duygularımı bu kadar dile getiremezdin...

yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

ozaman maaş bağlasın sana ordan alıcağın parayı her ay o sana versin
töbe yarabbim ya niye bu kadar yüz verirsiniz anlamam

Ayrıca evlenince niye işten ayrılasın ki?Ayrıca çalışmanı istememesi sana güvenmediğini gösterir. Sana güvenmiyorsa işe başlayınca onu aldatacağını falan düşünüyorsa o zaman hiç evlenmesin seninle gitsin güvenebileceği bir kız bulsun. Bu yasakları koyan erkeklerin sığındığı bahane de genelde ben sana güveniyorum çevreye güvenmiyorumdur. Sen hayır dedikten sonra insanlara umut vermedikten sonra kim sana ne yapabilir. Bence iyi düşün. Sana güvenmeyen bir insanı gerçekten seviyor musun ve bu insanla evlenmeyi düşünüyor musun? Ben bana güvenmeyen adamla yuva muva kurmam kardeşim.

büyük konuşmaktan rabbim esirgesin ama sevgi herşey demek değildir..şimdi pembe bulutlardasın ama yarın nasılsa evlendik sözümden çıkamaz diye çok aha sert yüzünü gösterirse sevgi mevgi uçar gider..ne diyeyi inşallah bir derdim var bölümünde çok sık başlık açmak zorunda kalmazsın..

ben anlamıyorum bu insanları. hiç mi haber izlemezler, hiç mi gazete okumazlar. hadi bunları yapmıyosun, etrafından hiç mi duymadın, nasıl bir dünyada yaşıyorlar ben valla anlamıyorum. dünyanın binbir türlü hali var lafını da mı duymamışlar bu arkadaşlar... ya da eşeğini sağlam kazığa bağlıcan...

Siz başlı başına bir birey değilmisiniz ki her yapacağınız şeyin sonuna -mıyım, -miyim gibi eklemeler yapıyorsunuz.

Örnekte vereyim hatta;
İşe başlayabilirmiyim? fisfisfis:umursamaz:
yerine
İşe başlıyorum. :jeyyar:

Ezdirmeyin kendinizi bu kadar arkadaşım. Köle değilsiniz siz.
Habire karşısındaki insanı çekip, çevirmeyi hedefleyen bir sevgiyi düşenemiyorum nasıl bir egoistliktir bu.kötükedihüso

Bir erkeğin karısının çalışmasını istememesinin nedeni kıskançlık falan filan değildir yahu. değildir.. tek nedeni onun birey olmasını söz sahibi olmasını engellemektir. burada kendi tercihiyle çalışmayan kadınları tenzih ediyorum.

allahım yaa kafayı yiyorum galiba,sözlüme ilişkiye girmek istediğimi nasıl dile getiririm okuyorum,hiç iyi değilim hiç:bbo:hayatım daha sözlüsün ilk günden ipleri kaptırma ne istiyosan onu yap,şimdiden böyle her dediğini yaparsan evlendikten sonrada senin üzerinde baskı kurar ve hep bnm istediğim olsun der...

Eşlerini sahip gibi görenler asla gerçek bir birey olamazlar.
Eşinin ekonomik özgürlüğüne kavuşmasını istemeyen bir eş, kendinden emin olmayan eştir(erkek için geçerli bu.)
Ve günümüz koşulları gereği sosyal hayatı hem kadın hem erkek ortak paylaşmalıdır. Kadını bundan mahrum bırakmak eve kapatmak cehaletten ileri gelir.

Bacım aynı anda aynı şeyleri yazmışız kalplerimiz bu kadar mı bir olur?
delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…