Z
zarifecik
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mehtapguzeli
-
beni terketmicek biriyle evlenmek üzereyim bu bir.ikincisi de üniversite mezunuyum istedğim anda ihityacım olduğunda çalışabilirim kimseyi ilgilendirmezzz eşine ya da sevgilisine güvenmeyen insan çırpınışları bunlardelikafaduldensen de bunu bişeymiş gibi övünerek burda yazıyosun. bakın benim sözlüm çalışmama izin vermiyor, beni ne kadar çok seviyor, kıskanıyor diye güya aklınca bunu iyi bişey diye yorumluyosun. adam sen ayaklarının üzerinde durama ona bağımlı ol diye yapıyor olmasın bunu. ilerde sizi aldattığında terk edemeyesiniz diye sizi kendine bağımlı kılıyor olmasın, biraz da bu tarafından düşünün, etrafınızda hiç mi yok böyle örnekler, akıl fikir diyorum
sen de bunu bişeymiş gibi övünerek burda yazıyosun. bakın benim sözlüm çalışmama izin vermiyor, beni ne kadar çok seviyor, kıskanıyor diye güya aklınca bunu iyi bişey diye yorumluyosun. adam sen ayaklarının üzerinde durama ona bağımlı ol diye yapıyor olmasın bunu. ilerde sizi aldattığında terk edemeyesiniz diye sizi kendine bağımlı kılıyor olmasın, biraz da bu tarafından düşünün, etrafınızda hiç mi yok böyle örnekler, akıl fikir diyorum
ya kızlar haklısınız ama kahretsın ya insan sevinse niye böyle oluyo ama yok ya haklısınız ne yaparsa yapsın giricem işe bugün görüşmeye çağırdılar gidicem. ama o uyuyo gececi olduğu için, ama haberi olmicak. şimdi ona akşam gitiim görüştüm dicem bana dicek peki benim fikrimi aldın mı uyuyodun falan aniden oldu dicem. bana dicek biliyosun istemediğimi falan am yarın işe başlıcasm galiba bunu onada söylicem yarın başlıyorum dicem. tokat yemiş gibi kalıcak. beni adamdan saymıyosun dikine gidip çalışcaksın yani.... gerisini getiremiyorum
beni terketmicek biriyle evlenmek üzereyim bu bir.ikincisi de üniversite mezunuyum istedğim anda ihityacım olduğunda çalışabilirim kimseyi ilgilendirmezzz eşine ya da sevgilisine güvenmeyen insan çırpınışları bunlardelikafadulden
her erkek o kadar kalitesiz değildir
erkekler terk eder, aldatır... sanmayın
canınız yanmış bu konuda galiba
akannehir
:
komik misin?
oxford mezunu amerikada mba yapmışsan ihtiyacın olunca çalışırsın. iş sektörüde seni bekliyodu.türkiyede de işsizlik yoktu, ekonomide git gide iyiye gidiyor, insanlar işten çıkarılmıyor dimi? evde otur otur ondan sonra ben çalışıcam diye çık ortaya. nerde deneyim, nerde iş bilgisi.. yok.. kim seni işe alsın...komik insanlaelaelaelaelae
El alemin derdi seni mi gerdi belki babam zengin lülülülülülülülülülülülü
kaydirigubbakcemile3vereliniortakİlahi canım nasıl mı dile getircen şöyle;zemuszemus
"Hayatım ben çalışmaya karar verdim.Evlenene kadar çalışıp biraz para biriktircem.Babam izin veriyo eee sana da pohh yemek düşer..." :hulya:
bazı çirkin usluplu arkadaşlar var ne de olsa sanal ortam diye.kimsenin kimseyle bu şekilde konuşma hakkı yok.hele belli yaşa gelmiş eğitimli kişilerin bu denli çocuklaşması cidden komik oluyor..
bende üniversite mezunuyum.ne hayallerim vardı.ama bir kriz geldi tepetaklak olduk..burun kıvırdığım şeylere tamah ediyorum.burda aşağı yukarı benim yaşadıklarımı yaşayan insanlar var..hayat bu kime ne getireceği belli olmaz..
babamda bir zamanlar anneme taş taşırım seni ezdirmem derdi..ama yıllar sonra çalışmıyorsun ne işe yarıyorsun herşeyi üzerime yıktın oldu..kimse kimseye güvenmesin bir menfaat çatışmasında aşk sevgi güven herşey tepetaklak olur.insanoğlu çiğ süt emmiş.bencillik ve zeytinyağı gibi üste çıkma isteği doğamızda var..herkes kendini kurtarmaya baksın..hele burdaki ibret hikayelrini okuduktan sonra diyorum ki inşallah tez zamanda iş bulup ayaklarım üzerinde dururum..
Etiketlere bakın yalnızs::::::)))
'ben bilmem beyim bilir, sözlümb..k yesin,wcye giderken sözlüme sorucam'
Bunları kim yazıo allah aşkına yaa
bazı çirkin usluplu arkadaşlar var ne de olsa sanal ortam diye.kimsenin kimseyle bu şekilde konuşma hakkı yok.hele belli yaşa gelmiş eğitimli kişilerin bu denli çocuklaşması cidden komik oluyor..
bende üniversite mezunuyum.ne hayallerim vardı.ama bir kriz geldi tepetaklak olduk..burun kıvırdığım şeylere tamah ediyorum.burda aşağı yukarı benim yaşadıklarımı yaşayan insanlar var..hayat bu kime ne getireceği belli olmaz..
babamda bir zamanlar anneme taş taşırım seni ezdirmem derdi..ama yıllar sonra çalışmıyorsun ne işe yarıyorsun herşeyi üzerime yıktın oldu..kimse kimseye güvenmesin bir menfaat çatışmasında aşk sevgi güven herşey tepetaklak olur.insanoğlu çiğ süt emmiş.bencillik ve zeytinyağı gibi üste çıkma isteği doğamızda var..herkes kendini kurtarmaya baksın..hele burdaki ibret hikayelrini okuduktan sonra diyorum ki inşallah tez zamanda iş bulup ayaklarım üzerinde dururum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?