• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

T+4. Gün şiddetli bel ağrısı

Ay ben bugün 6. Gün test yaptım çok çok gölge gibi bir çizgi çıktı. Önceki transferinde de 6. Gün yapmıştım negatifti hatta olumsuz olduğunu düşünüp ev işi yapmıştım baya 9. Gün pozitif görmüştüm. İnşallah yine öyle olur
Benimde bugün 6.günüm kalbimden daha temiz bembeyaz bi görüntü vardı silik bile yoktu umudum kırıldı açıkçası

Benimde bugün 6.günüm kalbimden daha temiz bembeyaz bi görüntü vardı silik bile yoktu umudum kırıldı açıkçası
3 gün sonra tekrar bakın ne olur ne olmaz
En son yalancı pozitif verdikten sonra tövbe ettim bir daha evde idrar testi yapmayacağıma

Transfer hariç 4. Gundeyim 22 Kasım'da Transfer oldum
Bugün bütün gün çok kötü bir bel ağrısı çektim
Klasik adet sancısı olur ya hani ince bir sızı..adet olacağınızı anlarsınız. O ağrı yok. Ama belimin ortasında müthiş bir ağrı var. Daha önce adet oncesi de böyle bir ağrı çektiğimi hatırlamıyorum. Şuan uyutmuyor resmen bu ağrı
Daha önce böyle bişey yaşayan oldu mu acaba
Tüm ümidimi kaybettirdi bu ağrı
Benim de en net belirtim bel agrisiydi, 6. gunde pozitifi gordum, umarim pozitiftir sizin de

Bende 24 kasımda transfer oldum 5. Gün emriyosuydu tek bir tane koyuldu emriyo gluede yaptırdım bugün idrar testi verdim ama tek çizgi sizde idrarda pozitifi gören var mı

Back
X