- Konu Sahibi bihayalimvar
-
Testlere güvenme kan ver mutlakaBugün t+10 erken gebelik yaptım negatifkısmet değilmiş ama eşime söylemedim hala nasıl söylerim
Ağlama krizimi atlatabilirsem inşallah akşam kan veririm progeston iğneyi yaptırmaya gidinceTestlere güvenme kan ver mutlaka
Hakkında hayırlı ve kolay olan nasip olsun inşallah
Sonuç olumsuz bile olsa şunu unutma ölüm gibi doğumunda bi vakti var ve onu bekliyor bebişlerimiz sadece biraz daha sabır
Seni çok iyi anlıyorum ağla içini boşalt ama pes etmek yok sadece biraz zaman lazımAğlama krizimi atlatabilirsem inşallah akşam kan veririm progeston iğneyi yaptırmaya gidince
Geride embriyolariniz varmiydiAğlama krizimi atlatabilirsem inşallah akşam kan veririm progeston iğneyi yaptırmaya gidince
Seni çok iyi anlıyorum ağla içini boşalt ama pes etmek yok sadece biraz zaman lazım
İnşallah kan sonucun seni şaşırtırda boşuna ağlamışım
İğneye gideceğim birazdan o zaman birde kan vereceğimCanım benim kan sonuçlarını görmeden ilacı kesme. 3. Gün embriyosu, belki geç tutundu. Rabbim kalbine İnşirah ferahlığı versin. @pariltili_xx[/USER
[/QUOTE]
Hiç yok canımGeride embriyolariniz varmiydi
Canım duamdasin inşallah iyi haberler ile gel.İğneye gideceğim birazdan o zaman birde kan vereceğim
Zorla durdurdum gözyaşlarımı moral sıfır inşallah bir mucize olur hayalet çizgi bile yokSeni çok iyi anlıyorum ağla içini boşalt ama pes etmek yok sadece biraz zaman lazım
İnşallah kan sonucun seni şaşırtırda boşuna ağlamışım o kadar dersin
İnşallah verecek olan Rabbim belkide verir Allah razı olsun moral oldunuz banaCanım duamdasin inşallah iyi haberler ile gel.
Benim içimde senin için iyi hisler var canım. Rabbimden umudu kesmeyelimİnşallah verecek olan Rabbim belkide verir Allah razı olsun moral oldunuz bana
Moralini bozma canjm eger maddiyat olarak musaitsen hic bekletmeden tekrar basla nasibinde varsa o zaten sana gelecek en guzel seyler zorluklardan sonra gelir o negatifi gorunce yasanan hayal kirikligini iyi bilirim cok kotu bi his esinle.konusmaya calis onla teselli bul kendine biz ne desek bos suanHiç yok canım
Ay inşallah canım rabbim yüzüme baksınBenim içimde senin için iyi hisler var canım. Rabbimden umudu kesmeyelim
İnşallah canım yine deneyeceğim Eylül 15 den bu güne 3 tane embriyo yapabilmiştik yine deneyeceğim eğer şu an bebeğim yoksaMoralini bozma canjm eger maddiyat olarak musaitsen hic bekletmeden tekrar basla nasibinde varsa o zaten sana gelecek en guzel seyler zorluklardan sonra gelir o negatifi gorunce yasanan hayal kirikligini iyi bilirim cok kotu bi his esinle.konusmaya calis onla teselli bul kendine biz ne desek bos suan
Sonucu ne zaman alacaksın canım? 3. Gün embriyosu geç tutunabiliyor.İnşallah canım yine deneyeceğim Eylül 15 den bu güne 3 tane embriyo yapabilmiştik yine deneyeceğim eğer şu an bebeğim yoksa
İğneye hastaneye gittik bu akşam eşim verdirtmedi kanı illa Salı günü tüp bebek merkezinde verelim dedi bende tamam dedim en azından varmyokmu ner sonuca varırızSonucu ne zaman alacaksın canım? 3. Gün embriyosu geç tutunabiliyor.
İnşallah geç tutunmuşturSonucu ne zaman alacaksın canım? 3. Gün embriyosu geç tutunabiliyor.
Arkadaşlar pozitif mi 5 gün embriyosu 6 gün deyim
Silik bir çizgi gözüküyor ama daha çok erken benimde 6. Günde testte silik çıkmıştı 7. Gün kan verdiğimde beta 24 geldi. İdrar testini birkaç gün sonra tekrar yapın bence veya direkt kan verinArkadaşlar pozitif mi 5 gün embriyosu 6 gün deyim