T.C kimlik

Ben öz çocukmu yoksa değilmiyim bunu araştırıyorum kan gurubu ile bunu anlamak mümkünmüdür acaba
Tc kimlik ile bunu asla anlayamazsınız. Kan grubundan anlaşılması dacok spesifik bir durum varsa. O da çok zor. Cekinik durumlar falan var. Onların pozitif benim negatife, ya da Onların hepsi A ben B diyerek anlaşılmaz.

Neden böyle bir şüpheye düştün? Yaşın kaç?

Ben öz çocukmu yoksa değilmiyim bunu araştırıyorum kan gurubu ile bunu anlamak mümkünmüdür acaba
tek supheniz bu tcler mi? anne baba cocuktan farkli olabilir bu gayet dogal bir sey.
kan grubundan sadece soyle anlarsin sen sifirsan annen ya da baban ab ise o iste bir terslik vardir. ama hepinizin kani uygunsa anlayamazsın. malesef dna testi haric anlamasi zor bir surec. ya da 18 yasindan büyüksen cimere yaz "bilgi edinme hakki" kapsaminda cevap iste, sorgulamak icin nereye basvurman gerektigi konusunda yardimci olsunlar. oraya sorgula bakalim devlet eliyle bir evlat edinme durumu var mi

Sosyal hizmetler müdürlüğü sadece soy isim sordu ona göre araştırma yaptılar

Tc vatandaslarinin kimlik numaralari 2 ile baslamaz, 1 ile baslar vb seyler safsata, sadece gecici kimliklilerin 9 ile basliyor gerisi hep TC vatandasi kimligi, benimkide 4 ile basliyor mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…