Merhaba gebeliğiniz devam ediyor mu acaba rahim şeklinizden ötürüArkadaşlar T şeklinde rahmi olup ameliyat olmadan gebe kalan ve sorunsuz doğuranlar varmı? Ben t şeklindeyim bu zamana kdr en son gittiğim doktor haricinde kimse bişey demedi. Hamileyim. Çok mu sorun yaşarım bu şekille? Hsg sonucumda t şekli izlenmiştir uterin kavite normal büyüklükte izlenmiştir yazıyor T şeklinde ama rahim yeterli büyüklükte mi demek istiyor?
Merhaba gebeliğiniz devam ediyor mu acaba rahim şeklinizden ötürü
Kaç haftalıksınızMerhaba evet.
Ay birşey sordumMerhaba evet.
7Kaç haftalıksınız
evet var sizin var mı? bildirim gelmemiş yorumunuzu yeni gördümHsg görüntünüz var mı? Bana da T rahim demişlerdi, sonra başka bir doktora gittim T rahim böyle olmaz dedi, T rahim falan yokmuş yani, neredeyse ameliyat olacaktım
Merhaba bana da çeken doktor T rahim dedi kadın doğum normal dedi hsg görüntünüz nasıldı acabaHsg görüntünüz var mı? Bana da T rahim demişlerdi, sonra başka bir doktora gittim T rahim böyle olmaz dedi, T rahim falan yokmuş yani, neredeyse ameliyat olacaktım
Merhaba bana da çeken doktor T rahim dedi kadın doğum normal dedi rıca etsem rahim filminizi bana da atarmısınız gebeliğiniz sağlıkla devam ediyordur inşallahevet var sizin var mı? bildirim gelmemiş yorumunuzu yeni gördüm
Sizin var mı hsg görüntünüzMerhaba bana da çeken doktor T rahim dedi kadın doğum normal dedi hsg görüntünüz nasıldı acaba
Ben şekilden emin olamadığımız için mr çektirdim rahmimden T rahim değilmiş arkuat yani kalp şeklindeymişSizin var mı hsg görüntünüz
Ben şekilden emin olamadığımız için mr çektirdim rahmimden T rahim değilmiş arkuat yani kalp şeklindeymiş
hımm çok geçmiş olsunBen şekilden emin olamadığımız için mr çektirdim rahmimden T rahim değilmiş arkuat yani kalp şeklindeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?