G GCos Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2017 656 538 103 11 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi GCos #41 Gondergelsin .!.: Kvkk.gov.tr de sikayet modulu var inceleyin lutfen Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum inceledim
Gondergelsin .!.: Kvkk.gov.tr de sikayet modulu var inceleyin lutfen Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum inceledim
lily86 Guru Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2011 15.265 En iyi cevaplar 1 14.077 498 Muğla 11 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi GCos #42 Sözleşmenin içeriğini okumadan imzalamam demelisiniz ve okutmazlarsa hic girismeyin derim
G GCos Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2017 656 538 103 11 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi GCos #43 lily86 .!.: Sözleşmenin içeriğini okumadan imzalamam demelisiniz ve okutmazlarsa hic girismeyin derim Genişletmek için tıkla... Kadın imzalayacaksan görüşmeye gel dedi.Önden gönderin ona göre gelin diyemeyeceğime göre sanırım kabul etmemek zorunda kalacağım
lily86 .!.: Sözleşmenin içeriğini okumadan imzalamam demelisiniz ve okutmazlarsa hic girismeyin derim Genişletmek için tıkla... Kadın imzalayacaksan görüşmeye gel dedi.Önden gönderin ona göre gelin diyemeyeceğime göre sanırım kabul etmemek zorunda kalacağım
lily86 Guru Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2011 15.265 En iyi cevaplar 1 14.077 498 Muğla 12 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi GCos #44 GCos .!.: Kadın imzalayacaksan görüşmeye gel dedi.Önden gönderin ona göre gelin diyemeyeceğime göre sanırım kabul etmemek zorunda kalacağım Genişletmek için tıkla... Yine de görüşmeye gidip okumayi talep edebilirsiniz ben imza attigim seyin içeriğini ve olasi olumsuzlukta neyle karşılaşacağımı bilmek isterim diyeceksiniz.
GCos .!.: Kadın imzalayacaksan görüşmeye gel dedi.Önden gönderin ona göre gelin diyemeyeceğime göre sanırım kabul etmemek zorunda kalacağım Genişletmek için tıkla... Yine de görüşmeye gidip okumayi talep edebilirsiniz ben imza attigim seyin içeriğini ve olasi olumsuzlukta neyle karşılaşacağımı bilmek isterim diyeceksiniz.