tabak çanak mevzusu

sewal84

rüyalar gerçek olsa......
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
706
1
318
Ankara
kızlar mevzu önemli değil ama aklıma takıldı yeni evli sayılırız evlendiğimizden beri ufak tefek hediyeler geldi bilirsiniz işte fincan tabak vs...bazılarını k.valideme arkadaşları veya komşuları vermiş oluyolar (ben yokken)o sonra veriyor bana ama her seferinde şu cümleyi kuruyor banada getirmişler deyip birini alıyor mutlaka 4 kez aynı şey oldu geçende taşlı salata tabağı gelmiş belli ki 2li set halinde ama şöyle dedi ben eve taşınırken gelememişti bunuda bana getirmiş ama istersen al dedi(taşınalı 8 sene olmuş) tabiki almadım birini aldım :)takım bozuyor kadın bi kez de tencerenin tekini bana getirmişler dedi aldı.samimi olsa beğendiğini söylese ben zaten veririm zaten fazla olan yada aynısı olan şeyleri hep ona verdim bi yere hediye götürürüm diye düşünmedim kızlar k.validem herşeyi hep böyle alttan alttan yapıyor bu örneklerden biri .....çok gıcık yaa

bana gelen hediyeleri kayınvalidem vermişti sadece masa örtüsü için eğer sende varsa kızıma alayım mı benim de vardı masa örtüm tamam dedim.
sonuçta sana geldiyse sorupta alması gerekir.ama bunun dışında bi sorunu yoksa hiç lafını bile yapma.

canim isterse sana söylemez bile , yinede söylüyor sana sükret..ben kaygana tarafindan bir catal bile görmedimm ..taktigi kücük altini bile istedi basina kakti esimin..kücük bir corap almis ona olmamis onu vermisti ama 20 dk düsünüp.. bosver takma bence cok önemli degil..
ayrica biz evlendikten sonra mesela anneme bazi komsualr yada akraba kücük altin veriyor bizim icin..anneme bana verme kendin kullan demistim cünkü o takti o insanlara altini..gercis eninki farkli kaganadan bisey bekleme az bisey yapiyosa sükret ..)) iki kasikta o alsin mutlu olacaksa..sana bulasmasin yeter)

Yani samimiyetinden şüpheliyseniz bir daha biri size birşey gönderdiğinde "bana gerek yok anne sen al bunu" deyin belki bir daha yapmaz böyle şeyler ve ya nasıl olsa bana veriyor deyip artık hiçte getirmeyebilir belli olmaz sağları solları

aaaaa karıya bak
alttan alttan çaktırmadan,senin hediyelerle mutfağını yenilemiş.
bir degfa olurda 4defa olunca inandırıcı gelmiyor,ayıp ama ya istese verirsin,niye böyle yapıyorki,çok ayıp

kızlar tabak çanak önemli deil çeyizde fazla fazla alınıyor zateen bilirsiniz ama yapılan hareket kötü çocuk kandırır gibi hareket yapması gıcık kızım bunu beğendim dese ben birini deil ikisinide veririm....ya 8 sene sonra kim ev hedyesi alır allah aşkına yaa

aaaaa karıya bak
alttan alttan çaktırmadan,senin hediyelerle mutfağını yenilemiş.
bir degfa olurda 4defa olunca inandırıcı gelmiyor,ayıp ama ya istese verirsin,niye böyle yapıyorki,çok ayıp

1 tencere aldı bi salata tabağı 1 kek fağnusu yanında 6 adet tabak borcamlar vs bunlar bildiklerim....alttan alttan yapması beni geriyor zaten

Öyle söylüyorsa öyle olduğunu düşünün.. Bu küçük şeyler için içinize boşuna olumsuz duyguları sokmayın derim ben.

Bana da gelmiş dediğinde, ''sanada gelmemiş olsaydı ben zaten sana hediye ederdim, güle güle kullan'' dersiniz. İki mesajıda vermiş olursunuz.

kim alır be,8 sene bu.demek 8sene gelmemişler hayırlı olsuna.sende olmasan hatırlamayacaklar demek..
yok yaa yalan işte.ama işin gıcık eden yanı,seni kandırdığını sanması

ama sormuş bunu bana getirdiler dememiş böyle olması gereki

ben sizin yerinizde olsam o hediyeleri hiç kabul etmem.kayınvalideme de derim ki:'' anne sen bu hediyeleri bana verme,ne de olsa senin komşuların senin eşin dostun ahbabın,hediyeleri sizin olsun.onların bi durumu olursa da yine siz gidersin.''böylece hiç muhatab olmazsın

walla öyle söylemekde aklıma gelmedi olumsuz duyguları sokmak istemem içime ama bende 5 yaşında deilimki

kim alır be,8 sene bu.demek 8sene gelmemişler hayırlı olsuna.sende olmasan hatırlamayacaklar demek..
yok yaa yalan işte.ama işin gıcık eden yanı,seni kandırdığını sanması
ewet canım aynen öyle saf yerine koyuyor aklı sıra kim ev için hayırlı olsun hediyesini 8 yı sonra alır bana inandırıcı gelmedi

bi daha gelirse almıyca zaten bugüne kadarda almadıklarım oldu bazı şeylerin aynı vardı bende almadım ama bi daha senin olsun koyacak yer kalmadı diyecem doysun kendisi

kızlar mutfağındaki tabak kaşık çatal vs. çok eskimiş parasıda oluyor özenip almıyor ama böyle gelirse havada kapıyor

Es geçin...
Can sıkar mı bu tavır?? Evet...
Umursamaya değer mi? Hayır...
Küçük hesaplar yapıyor diye düşünüyorsunuz madem, siz tamamını verin ki hatasını görüp o rahatsız olsun siz değil

doğru can sıkıcı olan tavır zaten yoksa 1 tabak eksik olmuş ne çıkar zaten ben bu tarz şeyleri zewkime göre almayı severim öbür türlüsü boş yere evi doldurmak ama hareket sinir bozucu 3 kuruşluk şeyler için sinsiliğe lüzum yok

istemese hiç birini vermeyebilirdi,nerden haberiniz olacaktı
boşverin can sıkmaya deymez

Takmayın kafanızı arkadaşım, o tabak çanakların sizin için önemli olmadığını belli edin.Sizin için önemli olmayan bir konuda zaten mantıken sizi aptal yerine koymuş olamaz ki.Siz iyi niyetlilikle ona inanıyorsunuz o kadar, aptallıkla alakası yok bunun.Canınızı sıkmayın boşuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…