gerçektende önenmsiz canım ama belli ki onun için önemli böyle aptalca yalanlar söylediğine göre.....keşke hiç birini göstermeseydi daha iyidi dediğin gibi iyi niyetimi kullanması gıcık ediyor beniTakmayın kafanızı arkadaşım, o tabak çanakların sizin için önemli olmadığını belli edin.Sizin için önemli olmayan bir konuda zaten mantıken sizi aptal yerine koymuş olamaz ki.Siz iyi niyetlilikle ona inanıyorsunuz o kadar, aptallıkla alakası yok bunun.Canınızı sıkmayın boşuna.
sorunmuz yok ama bu gidişle olcak. güler geçerdim ama aynı şey 4 5 kez yapıldı....ne yalan söyleyeyim yerinde bende olsam gıcık olurum:26:ama aranızda başka sorunlar yoksa gül geç canım önemseme
:) doğru huylu huyundan vazgeçmeztakma fazla cnmm. huylu huyundan vazgecmezmis ne yaparsan yap kaynanani degistiremessin.. valla tek derdin bu olsun benim tabak canak öylece kaynanamin oldu bana hic sormadi bilee onun evinde kendi kullaniyor etrafa dagitiyor umrumdami degil benden uzak olsunda ne yaparsa yapsin
sağol canım amin...tenceredede yaptı o tencereyide hediye götürdü birine:)insan 7 sinde neyse 70 indede odur işte...koskoca kadın utanmıyorda aç gözlülüğünden yalancılığından....takımın içinden parça alıp birinide bana almışlar demesi çok abes bikere....kim yaparki yaa bunu... biz takım borcam vs. bişeyler aldık takımın diğer tekinide sana aldıkböle bi hediye şekli olmaz birkere tam saçmalamış kayınvaliden ALLAH yardımcın olsun arkadaş....
sağol canım amin...tenceredede yaptı o tencereyide hediye götürdü birine:)
nasıl belli edicemki en fazla bi daha gelen hiç bişeyi almam beni aptal yerine koydu aklı sıra aman ne zekii.....düğün günü eve dönerken dediki siz balayına gideceksiniz eve hırsız girer altınları şimdi bize verin dedi düşünsene ne takıldı saymadan etmeden onlara vercekmişim bilezikleri biliyorum ama para ve küçük altınların sayısı belirsiz sonuç da hiç bişey diyemedim allahtan eşimin halası duruma el koydu dediki madem öyle eve beraber inin sayın size öyle teslim etsinler vede öyle yapıldı eğer yapılmasa içim içimi yerdi ama düşünsene gerdeğe girmeden altın saydık bizle eve geldiler sanki acelesi var gibikalbini kırmadan ne yaptığını anladığını belli et canım bence...düşünsene bebek olucak onada hediye gelcek onlarıda saklıycak varmı bilmiyorum ama varsa diğer çocuklarının bebeklerine vercek ayyy kabus gibi
nasıl belli edicemki en fazla bi daha gelen hiç bişeyi almam beni aptal yerine koydu aklı sıra aman ne zekii.....düğün günü eve dönerken dediki siz balayına gideceksiniz eve hırsız girer altınları şimdi bize verin dedi düşünsene ne takıldı saymadan etmeden onlara vercekmişim bilezikleri biliyorum ama para ve küçük altınların sayısı belirsiz sonuç da hiç bişey diyemedim allahtan eşimin halası duruma el koydu dediki madem öyle eve beraber inin sayın size öyle teslim etsinler vede öyle yapıldı eğer yapılmasa içim içimi yerdi ama düşünsene gerdeğe girmeden altın saydık bizle eve geldiler sanki acelesi var gibikalbini kırmadan ne yaptığını anladığını belli et canım bence...düşünsene bebek olucak onada hediye gelcek onlarıda saklıycak varmı bilmiyorum ama varsa diğer çocuklarının bebeklerine vercek ayyy kabus gibi
ahh ahh uğraşmak zor eşimle annesi konusunda yüz göz olmak istemiyorum bide
küçük hesapların peşine düşüor aklı sıra ben aptal yerine koyuyor düğün gecesi eve dönerken altınları bize bırakın balayına gideceksiniz çalınır dedi ok mantıklı ama balayına 1 hafta sonra gidicez o eve gitmeden verin diyor bişey diyemedim eşimin halası sağolsun dediki vereceklerse vermeden önce sizde eve inin sayıp versinler dedi içim rahatladı düşünsene bizimle eve geldiler gerdekten önce altın ve para saydık(ne acelesi varsa) ama iyi oldu bilezikleri biliodum ama küçük altın ve paraların sayısı belirsizdi eğer o gece saymadan verilse hep içimde kuşku olacaktıkalbini kırmadan ne yaptığını anladığını belli et canım bence...düşünsene bebek olucak onada hediye gelcek onlarıda saklıycak varmı bilmiyorum ama varsa diğer çocuklarının bebeklerine vercek ayyy kabus gibi
nasıl belli edicemki en fazla bi daha gelen hiç bişeyi almam beni aptal yerine koydu aklı sıra aman ne zekii.....düğün günü eve dönerken dediki siz balayına gideceksiniz eve hırsız girer altınları şimdi bize verin dedi düşünsene ne takıldı saymadan etmeden onlara vercekmişim bilezikleri biliyorum ama para ve küçük altınların sayısı belirsiz sonuç da hiç bişey diyemedim allahtan eşimin halası duruma el koydu dediki madem öyle eve beraber inin sayın size öyle teslim etsinler vede öyle yapıldı eğer yapılmasa içim içimi yerdi ama düşünsene gerdeğe girmeden altın saydık bizle eve geldiler sanki acelesi var gibi
sen mesafenı koyar fazla gdıp gelmezen onunda gelmesıne cok musade etmezsen bahanelerle hıc bısı yapmaaz canm bnm uzme canınıbenimki sinsi alttan altan yapar ne olduğunu anlamazsın bile
kalbini kırmadan ne yaptığını anladığını belli et canım bence...düşünsene bebek olucak onada hediye gelcek onlarıda saklıycak varmı bilmiyorum ama varsa diğer çocuklarının bebeklerine vercek ayyy kabus gibi
küçük hesapların peşine düşüor aklı sıra ben aptal yerine koyuyor düğün gecesi eve dönerken altınları bize bırakın balayına gideceksiniz çalınır dedi ok mantıklı ama balayına 1 hafta sonra gidicez o eve gitmeden verin diyor bişey diyemedim eşimin halası sağolsun dediki vereceklerse vermeden önce sizde eve inin sayıp versinler dedi içim rahatladı düşünsene bizimle eve geldiler gerdekten önce altın ve para saydık(ne acelesi varsa) ama iyi oldu bilezikleri biliodum ama küçük altın ve paraların sayısı belirsizdi eğer o gece saymadan verilse hep içimde kuşku olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?