tabak çanak mevzusu

dediğin gibi gün olur devran döner ama sinir bozukluğu oluyor işte

bencede düşürdü kendini bi dahakine elimi bile sürmem gelenlere

bencede düşürdü kendini bi dahakine elimi bile sürmem gelenlere
siz böyle yapınca kaynananın ekmegıne yağ sürmüş olacaksınız bence..bana kalırsa nap bılıyor muusn :))) bişey getirdi diyelim deki : ayyy anne bayıldım ,sana getirilenide ben alayım vs..diyerek göz koyduğu şeyi ondan kap..DDD kapda naptığını anlasın..yok ben ıstemıyroum al senın olsun dersen bu döngü hıc bıtmez ,yarın öbürgünde eşyalarından tırtıklamaya çalışır ..kayınvalide maksadına kolaylıkla ulaşır..yada diyceksinki anne sen napcan bunalrı ben yeni gelinim vs..bana lazım olur vs..diycen alcan..örnekler çoğaltılabilinir..

doğru ekmeğine yağ sürmüş olucam ama onun basit şeyler için söylediği yalanlarşa uğraşmak istemedim açgözlülük yaptığı....

gerçekten çok sinir bir durum böyle emrivaki yaparak alması bari dese kızım çok beğendim ben bunu dese zaten verirsin ama bu da neyin nesi bana getirmişler ona neden getirsinler düğğün hediyelerini sanki o evlendi

ya sız anlatınca bırden ıcımden geçti ;
ölüm var hesap gunu var bir ipin bile hesabını vereceğimiz o gunler varken boyle tabak canak mevzusu yapmak ne kadar boş..
sızı anlıyorum mesele tabak canak alması değil işguzarlık yapması ama görmezden gelin yada görün ve açık açık
'' Eğer begendıysen hepsını al anne dunya gecıcı yeterkı gonlun olsun deyın ''... siz kazanın ..

benimkide aynen bunu getirdiler hediye ama sende çok var ondan ben aldım. sorun olmaz demi deyip birsürü şeyimi vermedi. bende hayır ver diyemem tabi. hatta bi battaniye gelmiş onu kızıma kaldırdım ben haberin olsun ama istiyorsan veririm dedi. o saatten sonra evet istiyorum denir mi eşyada gözüm yok ama yaptığı çok görgüsüzce bir hareket bende sinir olmuştum sende olmakta haklısın arkadaşım çok gıcık bi durum..

Yanılıyorsunuz; verdiğim örneklerle sizi cimri gelin yapmadım kendimide elibol yapmadım..

Çünkü ben bir bireyim. Gelin olarak sıfatlar taşımıyorum.Gelin olarak kendimi değerlendirmek bana düşmez, sizide değerlendiremem.

Verdiğim örnekler kalbi kötü duyguların birikiminden korur-koruyor. Ne eli bol yapar, nede cimri; sadece huzur verir.

Ne kadaaarrr ayıbbbb !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…