TabebekLerin sohbet yeri ;)

AMİNNNNNNNN
sen bilirsin tatlım düzenli fikfiktee olayın ilacı ben ovulasyon yaptım bu ay ama ben zaten her ay yumurtlama zamanı birlikte oluyorumm yani cidden nasip kısmett
eşin madem istiyor yap bencede ama işte sonrasında zamanı düşünmeden geçirmek önemli benim işler yoğundu bi kaç gündür yoğun değil iyi olmadı yoğunken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım yani bir meşkale bulmak lazım sende bul tatlım

happpşuuuuuuuuuuuuu senağlama
nasılsınız kızlarrrr

çok yaşaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan sağlıklı yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaa

iyiyiz bebek sen nasılsınn

ayhh çok fenayım çidoşşşşş kafamı sabit tutamıyorum yahuuuu bu ne salgın böle dikkat edin walla iyileşeyim hemen aşı olcam

aynen sibelcim ya dün gelemedim işe bende burnumu silmekten ağzım falan hep yara oldu burnum kıpkırmızı canım ya fena salgın var bende grip aşısı yaptırcam iyileşimm

kızlar ben gidiyorum yavastan hazırlanayım öpüyorum sizleri... opuyorumnanaktan

handemmmm sağol cnmmm
ay bende dün eve gitmeyi çok istedim ama malesef benim işyerinden izin almak ölüm, en güseli aşı harbi işe yarıyo ben iki senedir yaptırıyom

uykum vaaaaaaaaaar.

sürekli uyumak istiyorum kızlar. eve gidiyorum sızıyorum, işte uyumak istiyorum (((((

uyku böceği falan mı ısırdı beni nooldu :)

kızlar ukla vardı yaa bu ay ilk defa yaptı ovulasyon testini hamiş kalmış çok sevindim 2 yıldır uğraşıyorlarmışş darısı bize inşlalahh

uykum vaaaaaaaaaar.

sürekli uyumak istiyorum kızlar. eve gidiyorum sızıyorum, işte uyumak istiyorum (((((

uyku böceği falan mı ısırdı beni nooldu :)

ay kuşummmmm seni zaten ısırsa ısırsa uyku böcüğü ısırırrrrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kızlar ukla vardı yaa bu ay ilk defa yaptı ovulasyon testini hamiş kalmış çok sevindim 2 yıldır uğraşıyorlarmışş darısı bize inşlalahh

aaaa hamile mi bilgeeeee :)))))))))

çooook sevindim ayyyyy inanamıyorum. o bayadır deniyordu. aaayyy maşşaaaalllaaaah :)))))))

geldim geldimm
kendi pclerimizi getirdikte kaydirigubbakcemile3

aayy hoşgeldin bebek sen gidince herkes kayboldu bende kayboldum ama topiklerde gziyom bebekimmmmmmmmmm
seni gidi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii demek kaçak giriyon heeee kaydirigubbakcemile3

ya ben test yapsammı acaba şeytan dürtüyo bir yandan tutuyom kendimi akşama tutsam çişimi çıkarmı acaba 11 gün falan olduu oof yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…