biliyorum demiyorda. işte bi kere gördüm ya negatifi ondan eminimmm iştee :))aay canım benim yaa sakin oll eşin kötülüğünden demiyor kız içimizde şüphe olmasın diye diyor senin sonuçta her daim gecikme falan olmuyor ya ondan umutlandı adamcağızz canım yaa
yapsan ne çıkar yap sanki ne kaybedersin tatlşım yaa
biz geçen ay aynı zamanalarda olduk ama benim bitti canım yaaa. hadi ben 2 gün falan erken oldum ama senin artık çoktan olmuş olman gerekiyordu.
bence de bir gebelik testi daha yaptır ayçam eşin haklı...
oof yaa tuvalete gittim sanki böyle derinden bişey gelmiş gibi uçuk kaçık pembe gibi ama akıntı neyim değil seçemedimde anlamadım yaa aman yaaa
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3valla ben patiklerimi isterim. pembeydi hatırlatayım da :)))))))
nasıl akıntı değil anlamadım çiçeeeem. parça gibi mi yani yoksa damla gibi mi??????
yerleşme kanaması falan olmasın o :)))))))))))))))))
yok yok akıntı değil kiloda gelmiş ama kurmuş çok derinden bişey incelemsem anlamam kızz kaydirigubbakcemile3 anacım ben her ay yeni bişey keşfediyorum
benim rahimazğından ameliyat olduğpumdan beri 6 ay geçti bu ay hariç akıntılarım hep falzaydı bu ay sadece yumoş zamanı oldu sonra kuru günler başladı eskisi gibi hatta ben önceki reglilerimde her ay gebelik vardır diye seviniyordum hahaha akıntı var yaa regli olana kadan oluyordu şimdi kuruyum akıntı neyim yokk öyle yani ben her ay yeni bi regli belirtisi keşfediyorum kendimde bakalım hayre alametmii bebekk bilmeiyom kuşum yaa
bak tablom şöylee
1 36,3
2 36,3
3 36,2
4 36,2
5 36,5
6 36,3
7 36,3 silik çizgi ovulasyon testinde
8 36,3 * silik çizgi ovulasyon testinde
9 36,3 silik çizgi ovulasyon testinde
10 36,3 * tek çizgi ovulasyon testinde
11 36,3 * tek çizgi ovulasyon testinde
12 36,3 koyu silik çizgi ovulasyon testinde
13 36,2 * koyu silik çizgi ovulasyon testinde
14 36,4 * silik çizgi ovulasyon testinde
15 36,8 * koyu silik çizgi ovulasyon testinde
16 36,6
17 36,8 *
18 36,7
19 36,7 * geç kalkmıştım
20 36,8
21 36,9 *
22 36,9
23 36,9
24 36,7
25 36,7
26
yani tatlım işte böyleee
hehehe evet ama hastaydım şeker ya kocişlen ayrı yatıyoz hattaaa onada nezle geçmesin deyinnnnnn
handecim senin psikolojin ne alemde tatlım yaa
bence de çiçeeeğeeem sonbahar bir vurdu sersemletti beni bacıııım. geçcek inşallah. bebişim gelecek depresyonum geçecek. nasıl buldun sloganımı :)))))))))))))
ayyyy inşaaalllahhhhhh!! üreyelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3süpersinnnnnnnnnnnnnnnn
dün gazete okuyorum evde diyorki üretkenlik mevsimimiymiş bu mevsimm sanılanın aksinee yanii hehehee inşallahh üreyecez hepbirliktee kızlarrrrrrrrrrrr zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?