TabebekLerin sohbet yeri ;)

biliyorum demiyorda. işte bi kere gördüm ya negatifi ondan eminimmm iştee :))

biz geçen ay aynı zamanalarda olduk ama benim bitti canım yaaa. hadi ben 2 gün falan erken oldum ama senin artık çoktan olmuş olman gerekiyordu.

bence de bir gebelik testi daha yaptır ayçam eşin haklı...

evet aynı gün olmustuk hatta ben gündüz sende akşamına mı gecesine mi ne olmuştun...
çoktan olmam lazımdıı...
bekliyim bakııyım bugunude. her gun iddaya giriyoruz kaydirigubbakcemile3

valla ben patiklerimi isterim. pembeydi hatırlatayım da :)))))))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hergun iddaya giriyoruz sonucunda acaba kim zararlı çıkacakk kaydirigubbakcemile3
alırım canıımmmmmm aklımdaaa :))
bebiş olsunda patikler feda olsuunnn kaydirigubbakcemile3

nasıl akıntı değil anlamadım çiçeeeem. parça gibi mi yani yoksa damla gibi mi??????

yerleşme kanaması falan olmasın o :)))))))))))))))))

yok yok akıntı değil kiloda gelmiş ama kurmuş çok derinden bişey incelemsem anlamam kızz kaydirigubbakcemile3 anacım ben her ay yeni bişey keşfediyorum
benim rahimazğından ameliyat olduğpumdan beri 6 ay geçti bu ay hariç akıntılarım hep falzaydı bu ay sadece yumoş zamanı oldu sonra kuru günler başladı eskisi gibi hatta ben önceki reglilerimde her ay gebelik vardır diye seviniyordum hahaha akıntı var yaa regli olana kadan oluyordu şimdi kuruyum akıntı neyim yokk öyle yani ben her ay yeni bi regli belirtisi keşfediyorum kendimde bakalım hayre alametmii bebekk bilmeiyom kuşum yaa
bak tablom şöylee
1 36,3
2 36,3
3 36,2
4 36,2
5 36,5
6 36,3
7 36,3 silik çizgi ovulasyon testinde
8 36,3 * silik çizgi ovulasyon testinde
9 36,3 silik çizgi ovulasyon testinde
10 36,3 * tek çizgi ovulasyon testinde
11 36,3 * tek çizgi ovulasyon testinde
12 36,3 koyu silik çizgi ovulasyon testinde
13 36,2 * koyu silik çizgi ovulasyon testinde
14 36,4 * silik çizgi ovulasyon testinde
15 36,8 * koyu silik çizgi ovulasyon testinde
16 36,6
17 36,8 *
18 36,7
19 36,7 * geç kalkmıştım
20 36,8
21 36,9 *
22 36,9
23 36,9
24 36,7
25 36,7
26

yani tatlım işte böyleee

inşallah ayçamm gelmiycekkk inşallah tatlım hayırlısıysa yönü berii hayırsızsa yönü geriiiiii

yaa çok iyi anlıyorum sizi ben aylardır hep reglim gelmeden test yapardım ilk defa yapmadım hatta iki gün önce eve giderken test aldım yanıma gebelik testi yaparım diye sonra baktım daha yumurtlamadan 10 gün geçmiş olsada çıkmaz ne yapıcan dedim yapmadım yaa ki benim için bu büyük olay sonuçta bu gebelik testi ovulasyon testlerinin yanında gelenden sudan ucuzda ama yapamdım yani dedim negatif çıkacak sonra üzülcem poiztif çıkacak yine üzülcem çünkü inanmıycam hahahahaa bende daha önce olmuştu yaa

canım yaaa ateş tablolarından da hiçbişi anlamam. çok kabiliyetsizim bu konuda. bu arada 4 gündür fikfik olmadığı da gözümden kaçmadııııııııı :)))))))))))))))))))))

hehehe evet ama hastaydım şeker ya kocişlen ayrı yatıyoz hattaaa onada nezle geçmesin deyinnnnnn

ateş tablosu yorumu çok kolay bak ateş düşük gidiyor sorna yükseliyor ateşş o yükseldiği anda ovulasyon tetsindede koyu çizik gördüm yani yumurtlama olayı şekercim yumurtlama olduktan sonra ateş değeri acuk yükseliyor regliye kadan öyle gidiyor regli olacağın gün yada bi gün önce şakk denene düşüyor ateşş eğer düşmezse hamişlikten şüphelenebiliyonn

hehehe evet ama hastaydım şeker ya kocişlen ayrı yatıyoz hattaaa onada nezle geçmesin deyinnnnnn

gözümden kaçmadı ama mazaretin var o yüzden bişi demiyorum yoksa klava:

handecim senin psikolojin ne alemde tatlım yaa

ammaaan işte ne biliyim. çok kötü değil çok da iyi değil çiçeeeem. orta şekerli diyelim :)

bence de çiçeeeğeeem sonbahar bir vurdu sersemletti beni bacıııım. geçcek inşallah. bebişim gelecek depresyonum geçecek. nasıl buldun sloganımı :)))))))))))))

bence de çiçeeeğeeem sonbahar bir vurdu sersemletti beni bacıııım. geçcek inşallah. bebişim gelecek depresyonum geçecek. nasıl buldun sloganımı :)))))))))))))

süpersinnnnnnnnnnnnnnnn

dün gazete okuyorum evde diyorki üretkenlik mevsimimiymiş bu mevsimm sanılanın aksinee yanii hehehee inşallahh üreyecez hepbirliktee kızlarrrrrrrrrrrr zemuszemus

süpersinnnnnnnnnnnnnnnn

dün gazete okuyorum evde diyorki üretkenlik mevsimimiymiş bu mevsimm sanılanın aksinee yanii hehehee inşallahh üreyecez hepbirliktee kızlarrrrrrrrrrrr zemuszemus
ayyyy inşaaalllahhhhhh!! üreyelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

hehe inşallah kızlar yaa

dün kuzenlerim geldi evlencek olanlar bana çorba neyim yapmaya hastayım diye canlarım saolsun

kızdı bana kuzen abla yaa dedi bu kadar niye takıyorsun bırak dedi yaa biliyonda noluyor dedi haklısın dedim yapma bişey artık dediler bende yok dedim koruncam falan dedim saçmalama korunma ama takipte etme dedilerr bende termometrei falan atacam zaten kaldırıcam yani ateş neyim test neyim yapmıycam kırmızılar gelirse bebeklerrimmm puzzleım vardı 3000 parçalık ona başlıycamm artıkınn :)))))))))))

bence de canım ateş ölçme bu ay. aslında düşünüyorum ovulasyon testi kullanmasam mı diye. eşim ısrar ediyor kullanmam için. bakalım.. Allah ın hakkı 3 bu ay da kullanıcam. inşallah bu ay olur kızlaaar. Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu ay inşallaaaah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…