TabebekLerin sohbet yeri ;)

sen bilirsin çideem ablaaa istersen yapppp
banada kızıo herkez ablam da dahil olmak üzere. şimdi ders bitiminde eczaneden test alıcakmış bana öyle diyooo

senem arkadasına gidicektiii okuldaki kızlarla öyle demiştiiiiiiiii

sen bilirsin çideem ablaaa istersen yapppp
banada kızıo herkez ablam da dahil olmak üzere. şimdi ders bitiminde eczaneden test alıcakmış bana öyle diyooo

yaa tatlım bencede bir yap bakalım yaa nasip kısmet böyle şeyler hiç belli olmaz yanii olacağı varsa olmuştur zatennnnn inşallahhta olacağı vardırdaaa olmuşturrr
dönerken eve all işte tatlımm yapp sonrada burdan haber et bizeee hande sana alır belkim patikleri bende alırım vallaaaaaaaaaaaaaaaa :sm_cool:

ayyh zil caldıı iyimiiiiiiiiiii.
aha hande ablacıkda gelmişş!!
nerelerde geziyon sen bakıımm klava:

burdayım canlarım burdayım.

anket yapıyorum aynı zamanda topiclerde geziyorum napıyım hiçbiriniz yoksunuz :)))))))))

ne testi kim test yapooooooor

heheee ne zili kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)))))))))) hayden dersine dön sen bebekimmm

hande ablacıkk gelmiş evett

burdayım canlarım burdayım.

anket yapıyorum aynı zamanda topiclerde geziyorum napıyım hiçbiriniz yoksunuz :)))))))))

ne testi kim test yapooooooor

yaa ayçaya ablası demiş test al eve dönerken yap diyee

bende yapsammı dedim 11 gün yumurtlamadan sonra çıkarmıki çıkmaz demi ne bilim içim kıpır kıpır bi yandan kasıkalra arada böle regli gelecekmiş gibim hafif baskılama var ama ne bilim işte umut dünyasıı tatlım yaaaa

celdim celdim :)))))))

yapın tabi testi neden bekliyorsunuz kiiiii.

benimki bu ay erken gelmeseydi ben regl günümde yapacaktım testi ama bekleyemedi kırmızılar hıh

yapınmı diyon şekerim yaa benimki çıkarmıki dur bakalım yarın olsunda sabah belkim yaparım yarın çünkü günüm yarına kadan gelmezse ateşimde sabah iyi çıkarsa düşmemiş olursa yaparım ama ateşim 36,5 olursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((((((((((((((((((((((((((((((( bakalım sabaha kadan beklimm bennn

kabızlık hamişlik belirtisi oluyormuyduu acep 1 haftadan fazladır kabızım yaa affedersiniz ki benim acayip düzenlidir yani bir tek bünyemde farklı olan bu varr bakalım mevsimselde olabilir gerçidee

çiçeeem sen yapma. tam adet gününde yap. belki şimdi yaparsan varsa bile çıkmaz kendini üzme boşu boşuna. tam regl gününde yap tatlım. inşallah çıkar :Saruboceq:

kabızlık hamişlik belirtisi oluyormuyduu acep 1 haftadan fazladır kabızım yaa affedersiniz ki benim acayip düzenlidir yani bir tek bünyemde farklı olan bu varr bakalım mevsimselde olabilir gerçidee

kabızlık hamilelik belirtilerinde var tatlım. bu kadar çabuk olur mu bilmem ama var yani :)

bende bilmiyorum tabi sadece bir tahmin normal değil çünkü iki günde bir yanii oof iğrencim yaa neyse yanii bu olmaz bende de acaba dedim bende kendi kendimeeeeeeeeeeee:)))))))))))
aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmışş hesabıııııııııııı bende işteeee garip garip yetiniyommm hahahaaa siz beni boşiverin iştee neyse yaa bi kaç güne akmı kırmızımı çıkarr

yok handecim yapmıycam test zaten çünküğ varsada çıkmazz bekliycem zaten yarın gelirse gelir boşuna havaya girmim yaa ben ne güzel bekliyorudm reglimii işler yoğundu falan çok takamdım bi kaç gündür iş yokk sıkıntıdan yine sardımm

ahhh çiçeeem ahhhh. bir gelse şu meleklerimiz artık da bu stresi bırakıp başka streslere geçseeeeeeekkkkkkk :))))))))))))))))

ahahah inşallah canım. level 1 i bir atlatsak gerisi gelecek inşallah :))))))))))

inşallah canım yaaa olacakta du bakalım az kaldı azzz şekerimmm bu kadar çabayaa yanii gelmeseler ayıppppppppppp demi ama
hele bi gelsinler her yaptığım kür için popodan bi ısırık alcemmmmm:)))))))))))))))))

Son düzenleme:
ahhh canım çiçeeeeem bir gelsinler de ısırırız da severiz de ağlarız da deliririz de neler yapmayız ki ah bir gelseler :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…