senemim eşin beni bitirdi bitirdi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bu ne azimdir kardeşim anlamadım ben yaa. biz kocamla 4 yıllık evliyiz taksim e 1 defa bile gitmedik ööle diim sana. zaten sevmeyiz kalabalık diye bir de bu olayı duysa hayat boyu adım atmazdı herhalde :)
geçmiş olsun umarım hastanız şimdi iyidir canım.
tatlım kociş söyleniyor geeeel diye. daha yemek yemedik şimdi yiycez. gelince uyudu da kendisi küçük ayıcığım kış geldi uykulara başlar artık :roflol:
ben kaçıyorum. seni çok öpüyorum dikkat et kendine tatlım.
bu arada testlerim geldi. bu ay olacak inşallah yaaa :)))))))))))))
yavru kuşummmmm saolllllllllllll opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanGünaydıınn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
çidem ablaa şimdi okudum gecmis olsun merak ettik seni dün göremeyince.... opuyorumnanaktan
Ablacıık olucak inşallahhh evettttttttttttttttttttt opuyorumnanaktan
allah'ımmm bebişlerimizi ver bizeeeeeeeeeee n'olurrrrrrrrrrrrrr!!
çiçeeeeem geçmiş olsun tatlım benim :)
ayçaaam sen hala regl olmadın demek nolcak böyle yaaaa
Kayınvalidem dün kociş'e, spermiogramını yaptırdın mı diye sormuş.
koçişte yok daha yaptırmadım demiş.
Ayça ne durumda demiş. kocişte gecikti anne demiş.
bak diyorum kesin hamile geçende yüzü gözü bembeyazdı demiş.
koçişte demişki, ayın 3nde regl gününde kan tahlili yaptırdık cıkmadı demiş. kayınvalidemde ben onu götürürüm devlet hastanesinde yaptırırım falan demiş. kocişte tutturdu neymiş bugun kan vercekmişimm. ay dur dedim yaa.
çiçeeeeem geçmiş olsun tatlım benim :)
ayçaaam sen hala regl olmadın demek nolcak böyle yaaaa
evet yaaaa bende anlamadım tatlım ya kimle konuşsam hastaaa
bu geçiş mevsimi kötü yaa kalın giyiniyonn terliyosun iyi değil ince giyiniyosun üşüyosun tam hasta etmelik mevsim ben koca kış ne nezle ne grip oldum iyi bakarım kendime meyve neyim çok yerim ama ara mevsimde bazen böyle naneyi yerim:)))))))))))))))
hosgeldin canımmm :1hug:
yok olmadım daha ya... baksana çiçem yetişti bana.. ov.testi yaptım gene çıktı çift..
kociş tutturdu bugun git kan ver diye yada bu fortel diye bi gebelik testi varya hani erken cıkartan ondan alım diye. bende bagırdım adama bi sürü.
ben sana yok demiyormuyum ne testi ne kanı dedimm..
ay sinirlerim bozuldu artık hala olmadım.. gögüslerime dokunamıyorum cook acıyolar..
allah iyiligini versin seninnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
insan ne giyecegini şaşırıyor eevet bizzat ben sinir oluuoorummm!!
meyve yemen coook iyi bende hiç yemem meyve falan.. yesem iyi aslında ama aram yok pekkk kaydirigubbakcemile3
hosgeldin canımmm :1hug:
yok olmadım daha ya... baksana çiçem yetişti bana.. ov.testi yaptım gene çıktı çift..
kociş tutturdu bugun git kan ver diye yada bu fortel diye bi gebelik testi varya hani erken cıkartan ondan alım diye. bende bagırdım adama bi sürü.
ben sana yok demiyormuyum ne testi ne kanı dedimm..
ay sinirlerim bozuldu artık hala olmadım.. gögüslerime dokunamıyorum cook acıyolar..
oof yaa tuvalete gittim sanki böyle derinden bişey gelmiş gibi uçuk kaçık pembe gibi ama akıntı neyim değil seçemedimde anlamadım yaa aman yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?