TabebekLerin sohbet yeri ;)

bu ablaların hepsi aynı herhalde! ablamda bi sürü kızdı hatta suratıma kapattı telefonuuu mafoldumben
kuzum öyle bişiki ben kırmızıyıı çok gördüm hangini söylim

bak simcikkk ilkkkkkkkk 21.günümde yani eylül 23'te..
sonra 22.gün yani eylül 24'te.
sonra 23.gün yani eylül 25'te
sonra 24.gün yani eylül 26
sonra 25.gün yani eylül 27
sonra kiler diğerlerine göre biraz daha açık.
sonra 28.gün yani 30eylül
diğerleri cıkıyo çift ama gene kopkopyu degil acık biraz ama bariz belli.

oooh çok iyi olmuş. ablanın önünde eğiliyorum saygıyla hahaha :)))))))))

hüleynnnn :umursamaz:
ay ciddiyim ben kendimi hiççç iyi hissetmiyorum bundan sonra yapmıcam test falann. bebek fikrinden soğudum gibi cok tuhafım allah'ın gücüne gitmesinde ayyyyyy piskolojim bozzuukkk!!

o zaman şöyle olabilir 23 eylüle 14 eklersek 7 ekim de olman lazım gibi görünüyor. yani o gün yumurtladığını varsayarsak. bugün 7 ekim değil mi? bugün olmazsan artık ben bişi diyemiyeceğimmm..

tamam tatlım artık stres yapma. dur bakalım eğer geç yumurtlamışsan sen bugün yarın adet olacaksın. bekleyelim. 2 güne olmazsan dr a gidersin tamam mı kuzum :1hug:

anladım ablacıık artık bileemmiiiyoommmm noldduuuuuuu böleee. ak mı kara mı çıksa ortaya da herkez rahatlasa muallakta olmak kötü işte...
evet senemcimm sıra sende yorumla bakimm :))

tamam tatlım artık stres yapma. dur bakalım eğer geç yumurtlamışsan sen bugün yarın adet olacaksın. bekleyelim. 2 güne olmazsan dr a gidersin tamam mı kuzum :1hug:

ayh sagol ablaccıııkkkkkkkk eger öyle olmussa dedigin gibi olacaktırr beklim artık napiyiiim :1hug:
giderim dr'a o sorun degil. biran önce olsamda kurtulsam cok uyuz bi durumm..

bencede 7-8 ekim gibi olman lazım kuzum..
ama şunuda söyliyim gerçekçi bakarsak olaya eğer 23 ile 27 eylül arasında hamiş kalmış olsaydın testte kesinlikle çıkardı..3 gün sonra çıkabiliormuş çünkü..sen ne zaman yaptırmıştın testi?
yani bence kesinlikle geç yumurtlama

bu kan testiyle alakalıda ne kadar çok söylenti var..
bi diyorlar kanda 3gün geçtikten sonra cıkıyor bir öyle bir böyle...
4gün önce 3ekimde yaptırdık testi.

canlarım ben çıkıyorum ama eve gidince açarım yine eşim geç çıkıcakmış galiba.

öpüyorum opuyorumnanaktan

sabredip beklemekten başka çare yok.kanda eğer 0.01 değilde 2.00 bile çıkaydı şüphelenebilridim ben ama şimdi hep geç yumurtlama gibi gelio..
belli de olmaz..Allah'ın bileceği iş aslında.hayırlısıyla bekliycez artıkın

öptüm seni hande..görüşürüz.kardeşimi doyurmam lazım benmde ben de çıkıyorum..

öyle valla senemim!
bende cıkıorum kızlar kendimi iyi hissetmiyorum uzancam birazz..
üff bide yarın sınav yapacakmıs hoca bide notlara göz atmam lazımm
optum sizi aksama gelebilirsem gelirim opuyorumnanaktan

ay kıslar bi uyumusum bi uyumusum sorman gitsnn simdi uyandmmm
derste calısamadımm üff ya kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…