TabebekLerin sohbet yeri ;)

ablacıık geldimmmmmmmmmm!!
sonunda patladımmm allahıma cook sukurr!!

aaaaaaaaa

regl mi oldun tatlım.. neyse buna da şükür artık korkuyordum ben... demek ki hesaplamalarımız doğru sen 23 de yumurtladın Ayçam

ay evetttttttttt o kadar cok sevindimki anlatamammm!!
resmen uzerimden bir yük kalktı. allahıma sukurler olsuunn..
of ya ölücem sandım piskolojim bozuldu resmen yok böyle bişii...
evet gec yumurtladım ben ondan böyle oldu baksanıza ayın kacııııııııııııııııııııııı. arayı baya actımm gec yumurtlamayla...

ayçaaam benim çıkmam lazım eşim geldi onun biraz işleri var.

hayırlısı olsun canım inşallah bu ay hepimizin yüzü güler :)

opuyorumnanaktan

tamam ablacıık gorusurus sabah...
opuyorumnanaktan
inşallah !!!!!!!!

ayçamm hadi geçmiş olsun kuşum benim! nasıl rahatlamışsındır sen şimdi..acaba neden senin yumurtlama şaştı anlamadım.
inşallah bu ay yüzümüzü güldürsün Allah'ım..

handem ya konuşamadık doğru dürüst ama ne hikmetse hepimzin kalbi birmiş aynı anda görüşebildikk

arayı açmanın ne önemi var bitanem önemli olan artıkın tutturmak! sıkıntı basıyor insana her ay kırmızı her ay kırmızı :))

ay sagol senemmmmimm valla öyle bir yük kalktıki üstümden anlatamam!
hiç bu kadar sevinmemiştim regl olduguma.
anlamadım valla şaştıııııı taa kaç gün gecikti baksana..
insallah tutturabiliriz. ama ben cidden bu işten sogudum gibi bebek fikrini kafamdan atmak uzereyim sanırımmm
allahım hayırlısını versin. verecegi zamanı biliyor o daha zamanı var ondan olmuyor..
kocişi aradım simdi iddayı kaybettin diye.. hadi ya kotu oldu bak simdi dedi. sesi bozuldu... üzülüyorum onada üzüldümde. ben sana demiştim dedim. testini yaptırırsın artık musait bir zamanda dedim.. tamam dedi kapattı telii..

buradayım kuzucumm beeenn. hande ablacııık gitti :gitme:
baksana otomatik hesaplayıcılarla tutmadı yumurtlama günü. ov.testiyle anladım yumurtladıgımı.ve o zamanlar kasıgım cok agrıyordu fikfiklerkende agrım oluyordu gecen ayda yumurtlama donemimde aynı agrı olmustu cizgiyi gordugumde işte. bu ayda gec oldu ama agrım oldu cizgiyi gorunce..

insan regl olunca aynı senn düşündüklerini düşünüyor..aslında pekçok kişiye göre yolun başındayız ama kendimize göre çok yol katettik ve artık yeter diyoruz..6-7 aydır uğraşıoruz ikimizde..ben kocama bile dedim artık istemiyorum diye çünkü bunaldığımı hissediyorum ama bi yandan da ovulasyon testi alıyorum..mesela bu ara ateşimi ölçmyorum ki ben asla bööle bişey yapmazdım piilini bitirene kadar devam ederim ölçmeye ama sıkıldım çok!!!!!!!

seni çok iyi anlıyorum şuan ama elimizden gelen tek şey çalışma yapmak gerisini Allah'a havale etmek..ama bu ay sanki eskisi gibi takmıycaz gibi geldi bana..sen de bende bunladık artık!

kocişe de üzülme onlarda bizim gibi alışırlar hayalkırıklıklarına ama inan biz onlardan daha çok üzülüyoruz..inşallah bu son üzüntümüz,son kırmızılarımız olur hepimzin :Saruboceq:

evet canım inan sıkıldım artık isyan etmek gibi olmasın ama.. allah'ım affetsin. bazen diyorum millet hemen hamile oluyor biz neden olmuyoruz !?
sonrada sukrediyorum olsun diyorum ya allah büyüktür..!
zamanı var herseyin herseyde bi hayır var diyorum. ama sonra gene bu gel gitler oluyorr..! cidden ben bu ay cok rahattım regl olduguma sevindim diyorum ya belirsizlik insanı daha kotu etkiliyor.
diyorum mesela yapmıcam test falan diye.!
ama sonrada dusununce mesela yakalayamazdım gec yumurtladım mesela..
aman bilmiyorum vala canımcımmm takmayalımm rahat olalım valla umrumda degil artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk :umursamaz:

ehehe haklısın canım...sallllaaaaaaaaaaaaaaa gitsin..
ben yatarr çok uykum geldi yarın görüşürüz inşallah!!!!!!!
dikkat et kendineeeeeee

ammannn!! öyle vallahi sallaaaaaa!!
tamam canııımmm! gorusuruz insallah.. sende kendine dikkat et opuyorumnanaktan
tatlı ruyalar :)

Güüüüüüüüüüüüüüüünaaaaaaaayyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!

iyiyim ablacıııkkk belim ve kasıklarım cook agrıyo agrı kesici icicemmmm dayanamıyom uyutmadı agrıdan. Olmadım olmadım simdide foşur foşur valla kaydirigubbakcemile3
sen nasılsııınnn :)

ayy sorma kuşum benim de bu ay foşur foşurdu ama neyse ki çok ağrılı olmamıştı. gecikince daha ağrılı oluyor ben bunu anladım. geçmiş olsun tatlım...

ben de fotoğraf araştırmasındayım. başak sayan (yaprak dökümünün ceydası) gibi kestiricem saçlarımı karar verdim :)

evet öyle oluyor sanırımm..
aa kestir kestir coook guzel olurrr..!
benimde öyle sacım suannn biliyooon ama sende dha bi gusel ollurr gosumun onune geldiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…