TabebekLerin sohbet yeri ;)

deli neden bende daha güzel olacakmış sana daha çok yakışır :)

hem uzun saçtan sıkıldım artık hem de saçları çok dökülüyor... belki iyi gelir kestirmek :)

tamam ikimizedeee cook yakısırr o zamannn :))
benimkini ben ilk evlendim zaman coook daha uzundu öyle istemiştim kesin demiştim. saf kaadın gidip kafasına göre kesmişti ne kızmıştım varya arka gene kısaydı yanların biri uzun biri kısaydıı klava:
neyse sonra bekledim uzasın diye uzadııı.. o zaman kestirdim coook uzun olmadııgı icin ceydanınki kadar uzun olmadı yanları ama aynı model uzadıkca daha gusel oluyoo.
gercekten sacla ugrasması cok zor ablacıık. ben nefret ediyorum!
kurutmadan yatmam... ay simdi cok rahatım hemencik kuruyor..
bide yıpranıyo ya temizlendi kesilince valla. rahat edersinn

günaydın fıstıklı tatlılarımmmm
ayy kuşum benimmmmmm kıyamam sanaaa seni çok iyi anlıyoruz hepimiz yaşıyoruz bunu ama bu kadar karamsar olmak senin gibi cıvıl cıvıl birine hiç yakışmıyor canım benimm daha yaşın küçükk bak
neden reglin şaştıı çok taktığın içinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn stresle beynimiz yönetiyoruz beynimizle salgıladığımız hormonların dengesini altüst ediyoruzzzzz biraz rahat oll gencim güzelim deeeeeee boşverr gelecek elbett bebişin sanaa annesi hayırlı ve sağlıklı olduğu zamannnn kocişinle hayatınızı birbirinize şimdidien zehir etmeyin bak yolun daha başınmdasınızzz şimdidenn bu kadar stres olmayın allah daha uzun bekletmesin ama bu işler belli olmuyor güçlü olmak zorundasınızz tatlım yaaaa lütfennn demorilize olmanı anlıyorum ama kafanı boşalttttt ne güzel kursada gidiyorusun başka şeylere yönell tatlım benimm herşey hepimizin gönlünce olucak inşallahhh tatlım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

ayyy çiçeeem geldi karamsarlıkları dağıttı valla.

hoşgeldin tatlım opuyorumnanaktan

valla dedim ya eşimle 5 senedir tanışıyoruz o süre içinde hiç kısa görmedi saçımı. ama evlenmeden önce saçımın kalitesi harikaydı bir gören bir daha bakardı. sonra ne olduysa nazar mı değdi bilmiyorum nişanlılıkta dökülmeye ve incelmeye başladı öyle de gitti. eskisi gibi güzel değil artık...

bende boyun fıtığı olduğu için zaten asla ıslak bırakamam :)

onun için kestiricem kısmetse bakalım :)

çiçeem hosgeldinnn!
ohh valla moral verdin gittin sağoll kuzucummmmmmmmm!!!!!!!!!! opuyorumnanaktan
allah hepimizin gonlune göre versinnnnnn!

nazar degmiştir kesin :umursamaz:
gözü olanlar kel olsun insallahhh!!!!!!!!!!!
yakısacagından eminiiimmm ))))

ayyy çiçeeem geldi karamsarlıkları dağıttı valla.

hoşgeldin tatlım opuyorumnanaktan

yavru kuşum sanadaa günaydınnn dağılsınn karamsar bulutlar gelsinnnn mavi pembeee bulutlarr size gözlük alıp vericem ben pembe gösterennn

saçlara gelince benimde kıpkısa saçım bir rahat bir rahat anlatamam yıka ve çıkk ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile3 uzatamytırum yaa uzatınca topluyorum ne anlamı kaldı demi migrenim var başım tutuyor birde toplayıncaa amaaa

akşam kocişle atıştık biraz... aslında o kaşındı desem yeri...
geldi... testini yaptır dedim...
yaptırmıcam, bu işi kökünden halledicem dedi..
olmuyo işte olmuyo dedii..
bende bir sürü kızdım yaptırmassan yaptırma dedim. herseyin bir zamanı var demekki daha gelmedi zamanı dedim..
daha tedavinin basındasın sen dedim böyle yaparsan ohoo dedimm..
hem daha cook yeni olur allah'ın izniyle dedim.
delirticek beni bu adam klava:
ben napabilirim yani ? gidip elime bir bebegi içime koyamam kii!!!!!!!!!!!!!
ha bende olsaydı sorun gidip ne olması gerekiyosa yaptırırdım yok anam yok erkekleri anlamak cok zoorrr...

çiçeem hosgeldinnn!
ohh valla moral verdin gittin sağoll kuzucummmmmmmmm!!!!!!!!!! opuyorumnanaktan
allah hepimizin gonlune göre versinnnnnn!

hoşbulduk bebekimmmmmmmmmmmm canım benimm moral senin kölen olsunnnn aşkitommmmm opuyorumnanaktan

nazar degmiştir kesin :umursamaz:
gözü olanlar kel olsun insallahhh!!!!!!!!!!!
yakısacagından eminiiimmm ))))

ayyy kuşum sen çok yaşa e mi. çok güldürdün beni :)))) saol ablacım :)

aynen çiçeeem uzun olunca devamlı toplu salkım saçak gezmiyim diye. toplayınca da daha çok dökülüyor sanırım. kestirdim gitti huleeeyn :sm_cool:

evet tatlım inan erkekler hep zorrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden adamı deli de ederlerrr bunlarr
bizim 1 yıl olacak benimkinde de hala tık yok önceden gider yaptırırım diyordu test şimdidee mırın kırın ediyor bende dedim artık bebek mebek boşverr yaniii bunların topu cins genetik kodları bozukkkkkkkkkkkkkk

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hepimiz cok yasayalıımmmmmmm!! gülelimm! eglenelimm!!! kaydirigubbakcemile3
evet kesinliklee!! kestir hüleeyn!!!!!!!!!!

:1hug: benim kardeşimi üzeni yakarım huleyn :mymeka:

ayy canım erkek milleti işte. hepsi böyle emin ol. kadınlardan kaynaklı sorun olsa gider herşeyi yaptırır kadın ama erkekler işte bunu yetersizlik, hatta belki iktidarsızlık olarak yorumlayarak hırs yapıyorlar. doğları böyle anacım. sıkma sen canını. hem daha çok gençsiniz paniklemek için erken.

bu arada işi kökünden halledicem ne demek ben anlamadım. sinirle ne dediğini bilemedi herhalde...

evettt cok guzel teşhis koymussun çiçeem senin önünde saygıyla,sevgiyle,selamlaa egiliyorumm!!! kaydirigubbakcemile3
uyuzlar yaaa!!!!!!!!!!!!!!!! :umursamaz:
acuk işler var onlara bakıp gelicem kızlarrr

tamam canımcmm kolay gelsin opuyorumnanaktan

:mymeka: yak hüleynn!!!!!!!!!
ben paniklemiyorum da kociş dün delirmiş gibiydiiii delikafadulden işi kökünden halledicem demesine bakma sen sinirle ne dedigini bilmiyor benim manyaakk! gidecek yaptırıcak kendi istegiyle hemde...

Ayyyy hoca bugun sınav yapacakmış. ben gidip az ders calısıyım. bi sürü sey yazdırdfı aslında cogunu biliyorum ama uygulama olarak apısıp kalmayım sınavda en iyi ben olmam lazıımmmm cunkuuuuuuuuuuuuuu :)))))))))))))

ayyy aman git de çalış en iyi olcakmış hırs küpüm beniiiiiiiimmmmmmm :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…