ay sagol senemmmmimm valla öyle bir yük kalktıki üstümden anlatamam!
hiç bu kadar sevinmemiştim regl olduguma.
anlamadım valla şaştıııııı taa kaç gün gecikti baksana..
insallah tutturabiliriz. ama ben cidden bu işten sogudum gibi bebek fikrini kafamdan atmak uzereyim sanırımmm
allahım hayırlısını versin. verecegi zamanı biliyor o daha zamanı var ondan olmuyor..
kocişi aradım simdi iddayı kaybettin diye.. hadi ya kotu oldu bak simdi dedi. sesi bozuldu... üzülüyorum onada üzüldümde. ben sana demiştim dedim. testini yaptırırsın artık musait bir zamanda dedim.. tamam dedi kapattı telii..
evet canım inan sıkıldım artık isyan etmek gibi olmasın ama.. allah'ım affetsin. bazen diyorum millet hemen hamile oluyor biz neden olmuyoruz !?
sonrada sukrediyorum olsun diyorum ya allah büyüktür..!
zamanı var herseyin herseyde bi hayır var diyorum. ama sonra gene bu gel gitler oluyorr..! cidden ben bu ay cok rahattım regl olduguma sevindim diyorum ya belirsizlik insanı daha kotu etkiliyor.
diyorum mesela yapmıcam test falan diye.!
ama sonrada dusununce mesela yakalayamazdım gec yumurtladım mesela..
aman bilmiyorum vala canımcımmm takmayalımm rahat olalım valla umrumda degil artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk :umursamaz:
tamam ikimizedeee cook yakısırr o zamannn :))
benimkini ben ilk evlendim zaman coook daha uzundu öyle istemiştim kesin demiştim. saf kaadın gidip kafasına göre kesmişti ne kızmıştım varyaarka gene kısaydı yanların biri uzun biri kısaydıı klava:
neyse sonra bekledim uzasın diye uzadııı.. o zaman kestirdim coook uzun olmadııgı icin ceydanınki kadar uzun olmadı yanları ama aynı model uzadıkca daha gusel oluyoo.
gercekten sacla ugrasması cok zor ablacıık. ben nefret ediyorum!
kurutmadan yatmam... ay simdi cok rahatım hemencik kuruyor..
bide yıpranıyo ya temizlendi kesilince valla. rahat edersinn
ayyy çiçeeem geldi karamsarlıkları dağıttı valla.
hoşgeldin tatlım opuyorumnanaktan
çiçeem hosgeldinnn!
ohh valla moral verdin gittin sağoll kuzucummmmmmmmm!!!!!!!!!! opuyorumnanaktan
allah hepimizin gonlune göre versinnnnnn!
nazar degmiştir kesin :umursamaz:
gözü olanlar kel olsun insallahhh!!!!!!!!!!!
yakısacagından eminiiimmm))))
yavru kuşum sanadaa günaydınnn dağılsınn karamsar bulutlar gelsinnnn mavi pembeee bulutlarr size gözlük alıp vericem ben pembe gösterennn
saçlara gelince benimde kıpkısa saçım bir rahat bir rahat anlatamam yıka ve çıkk ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile3 uzatamytırum yaa uzatınca topluyorum ne anlamı kaldı demi migrenim var başım tutuyor birde toplayıncaa amaaa
hoşbulduk bebekimmmmmmmmmmmm canım benimm moral senin kölen olsunnnn aşkitommmmm opuyorumnanaktan
akşam kocişle atıştık biraz... aslında o kaşındı desem yeri...
geldi... testini yaptır dedim...
yaptırmıcam, bu işi kökünden halledicem dedi..
olmuyo işte olmuyo dedii..
bende bir sürü kızdım yaptırmassan yaptırma dedim. herseyin bir zamanı var demekki daha gelmedi zamanı dedim..
daha tedavinin basındasın sen dedim böyle yaparsan ohoo dedimm..
hem daha cook yeni olur allah'ın izniyle dedim.
delirticek beni bu adamklava:
ben napabilirim yani ? gidip elime bir bebegi içime koyamam kii!!!!!!!!!!!!!
ha bende olsaydı sorun gidip ne olması gerekiyosa yaptırırdım yok anam yok erkekleri anlamak cok zoorrr...
ayyy kuşum sen çok yaşa e mi. çok güldürdün beni :)))) saol ablacım :)
aynen çiçeeem uzun olunca devamlı toplu salkım saçak gezmiyim diye. toplayınca da daha çok dökülüyor sanırım. kestirdim gitti huleeeyn :sm_cool:
akşam kocişle atıştık biraz... aslında o kaşındı desem yeri...
geldi... testini yaptır dedim...
yaptırmıcam, bu işi kökünden halledicem dedi..
olmuyo işte olmuyo dedii..
bende bir sürü kızdım yaptırmassan yaptırma dedim. herseyin bir zamanı var demekki daha gelmedi zamanı dedim..
daha tedavinin basındasın sen dedim böyle yaparsan ohoo dedimm..
hem daha cook yeni olur allah'ın izniyle dedim.
delirticek beni bu adamklava:
ben napabilirim yani ? gidip elime bir bebegi içime koyamam kii!!!!!!!!!!!!!
ha bende olsaydı sorun gidip ne olması gerekiyosa yaptırırdım yok anam yok erkekleri anlamak cok zoorrr...
evet tatlım inan erkekler hep zorrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden adamı deli de ederlerrr bunlarr
bizim 1 yıl olacak benimkinde de hala tık yok önceden gider yaptırırım diyordu test şimdidee mırın kırın ediyor bende dedim artık bebek mebek boşverr yaniii bunların topu cins genetik kodları bozukkkkkkkkkkkkkk
acuk işler var onlara bakıp gelicem kızlarrr
:1hug: benim kardeşimi üzeni yakarım huleyn :mymeka:
ayy canım erkek milleti işte. hepsi böyle emin ol. kadınlardan kaynaklı sorun olsa gider herşeyi yaptırır kadın ama erkekler işte bunu yetersizlik, hatta belki iktidarsızlık olarak yorumlayarak hırs yapıyorlar. doğları böyle anacım. sıkma sen canını. hem daha çok gençsiniz paniklemek için erken.
bu arada işi kökünden halledicem ne demek ben anlamadım. sinirle ne dediğini bilemedi herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?