TabebekLerin sohbet yeri ;)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beni şımartmayınnnnnnnnnn:))))))))))))))))

ayy oof yaaa ne garip bi durum beklemek yaa korkmuyomda yaa alışmışım sanki negatifte olsaa sonucaa yani ne kadar nötrrrüm ben yaa

galiba senemcim yaa ne bilim dumur halindeyim beenn ben bile kendime şaşırıyorum açıkçasıı bakalım işteee ne olacakk görcez inşallah yarınn

bu arada bilg. çok yavaş anlamıyorum iki saatte anca yeniliyor falan uyuz oldummmm kociş bilg. çalışcakmışşş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıkıcam şimdiii ama yarına inşallah allahın izniylen vericem güzel haberleriiii inaşllah kuşummmmmmm

bekliyoruuzz güzel haberini canım benim!!!! benimde çıkmam lazım zatii..öptüüm seni!!!!!!!!!!!!!!!! opuyorumnanaktan

AYYY şimciik geldim!!
çidem ablaaaaaaaaaaaaaaaaaa bencede hamilesinnnn silik cıktıgına göree!! biz daha silik bile göremedikk sen gormussun bakkk. allah'ım insallah!! yarın güzel haberini alıcaz insallahhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bu arada senemim bende cok gevsegim hiç umurumda degil reglimde bitti zaten hiiiç umurumda degiiilll cok sıkıldım cunkuu!!
ay hadi bakalım çideemm ablaa insallahh!
nasıl böyle sakin durabiliyosun? bende silik cıksa ortalıgı ayaga kaldırmıştımm!
allahımmmmmmmm lütfeeennn!!!!!!!
optum hepinizi sabah gelirim kursa gitmeden !

günaydın bebeler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hepinize güzel sağlıklı umutlarınızı gerçekleşeceği bir hafta diliyorum a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

amaniiiiiinnnnnnnn bir haftasonu gelemedim bak neler olmuş.

çiğdem bacııııııııııımmmmmmmm tam jübile olmuş bu demiştim ben sana kuzuuuuum

bu arada günaydın tatlışlarım opuyorumnanaktan

günaydıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

çidem abla teste gittmişşş ayh catlıcam meraktan uyuyamadım kalktım erkeendennn :))

günaydın tatlımmmmm opuyorumnanaktan

ayyy çiğdoşşş bir an önce gelse çatlatmasa biziiiiiiiii :)

Nasılsııın ablacııııııııııııkk..?
evet ya biran önce gelse catliicammmmmmm!
aslında catlamaya gerek yok sonuc belli :))))))))

inşalllahh!!!!!!!!!!!!!!
iyiyim bende ablacııık nooollsuunn iştee. bugun allah'ın izniyle banyo yapıp calısmalara baslamak istiyoruummmm )))) ama hiiçte içimden gelmiiyo ne yalan söyleyiiim.
sen napptıınn? basladın mı :)?
o değil simdi cideem ablaa jubilesini yapınca fikfikcibası kim olceekkk? fikfikcibasımız olmucak mıııııııııııııııııı :))))))))))))

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ay çiğdemin kaç gün geçmiştiki teste gitti bak bende meraklandım şimdikkk :))
şöle bi geçmişe baktımda ayçada golu yemiş sil baştan yine

ehehe çiğdemden ben devralıcam. yaş sırasına göre olursa en büyük benim :))))))))))))

çalışmalara başladım sayılır. 2 defacık oldu ama daha yeni bitti benim regl biliyorsun :)

hoss geldinn sibellllllllllll!
simdi seni aklımdan geciriyordum nerelerde buu kayıpp diyee klava:
yedim tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yememmiiiiiii biraz gecikmeli oldu ama yedim kaydirigubbakcemile3
çiçemiz allah'ın izniyle hamiş inşallahh !!!!!!!!!!!!!!

ehehe çiğdemden ben devralıcam. yaş sırasına göre olursa en büyük benim :))))))))))))

çalışmalara başladım sayılır. 2 defacık oldu ama daha yeni bitti benim regl biliyorsun :)

hihiihihiihihi al al iyi olarrrrrrrrr fikfikci bası olann hamiş oluyoooooooooo kaydirigubbakcemile3
sonra senem sonra beeennn en sonn bennnnnnnnnnnnn o saman hehehehehhe

evet ablacııık biliyoooorummm. hayırlısı insallah olucaakk bu ayyyy!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…