TabebekLerin sohbet yeri ;)

ay hadi inşallah hepimiz senden ümitliydik bu ay çiğdemi hiç düşünmüyoduk ama inşallahhh o bize süpriz yapar zemuszemus
benim işler biras karışık kızlar oyüzden gelemiyorum aslında geliyom şöle bi bakıyom hemen çıkıyom kalamıyom
benim yumurtlama günleride geldi ama test bile yapmadım kızlar

bitarafta eskiyi okumaya çalışıyom :))
handemde başlamış çlışmalara testlere kolay gelsin bacımmmm allah güç kuvvet versinnnnnnn

bitarafta eskiyi okumaya çalışıyom :))
handemde başlamış çlışmalara testlere kolay gelsin bacımmmm allah güç kuvvet versinnnnnnn

hoşgeldin hanfendi.

önce bir dövücem seni klava: nerdesin sen leeeem :))))) özlettin kendini.

saolasın bacım bu aralar da hiç fikleyesim yok. haftasonu adamı resmen atlattım kaç defa. artık en sonunda pes dedim de ööle oldu :))))))))

haydi bu ay hepimiz birden hamile kalalım da ortalık şenlensin canlaaaarrrrr :)

dedimya handem işler biras karışık nete girmiyorum pek gelsemde hemen gidiyorum (
bu ay beni hiççç listeye bile almayın testleri attım bi kenara duruyor ve şimdi bktımki yumurtlama gününüde kaçırmışım mafoldumben
olursa eğer bu seferde bebişe bakcak adam yok falan demiştimya onun için kocişlede biras tartıştık tartışıncada icraat olmadı tabi, olmayan günlerde meğer bereketli günlermiş

valla sibelim ben de aslında testleri hiç kurala uygun yapmadım. bu ay hevesle de yapmıyorum açıkçası ama işte laf olsun diye.

hayırlısı neyse o olsun sibelim. Rabbim gönlümüze göre verir inşallah :)

amin cnm inşalla hep öyle dua ediyoz zaten noldu bu ay bilmiyom güya ben bide temmuzda doğurcam diye ekimi bekliyodum hatta geçen aydan bu ayki günlerimi bile hesaplamıştım 9-10-11 diye sanırım cumartesi yumurtladım bu ay yani 10 unda ama biz cuma akşam kavga edince kimse kimseye yanaşmadı tabi dün akşamüstü bi test yaptım aklıma geldi ikinci çizgi silik demek yumurtlama bitti düşüşe geçmiş banada geçmiş oldu böylecee

geldim geldimmm..
acıkcası bende de hiiç mi hiiç heves yoook..
bu ayda olmazsa hiiççç ugrasmıcam artıııkkk. sıkıldım ya!
allah'ım cok bekletmesin göndersin meleklerimizi biran önce (

aman benim bu ay testle denememin ikinci ayı olucaktı güya ben teste rağmen bi tutturamadım günleri yani boşuna aldım heralde bide geçen ay hevesli hevesli devam ederken bütün hevesimi kaçırdılar sinir oldum ahanda bende günleri kaçırdım hemde bile bile kına yaksınlar şimdi klava:
yok ya yapmıcam bida test falan zaten bebek olsada benim çokta uygun bi durumum yokmuş onun için olmasın bari

niye hevesini kacırdılar canııımm ?
öyle deme olduktan sonra allah yardım eder bi hale sokarsınz olsunda biii :))
benimde 3.ayım olucak testlerle ama hiiçç umudum yoook !

başladım tatlım ama kurala uymadım. sıvı tükettim, çiş tutmadım. bugünden itibaren başlıcam adam akıllı yapmaya :)))))))

bu arada ben SıGARAYI BIRAKTIM :)

OOOOOOOOOO buu cook iyi bir haberr!
tebrik ediyorum seni ablacıım gel birde opeyimmm opuyorumnanaktan

evet kurallara uy ve yap bencede!

senin simdi yanına da yaklasılmaz iyi miiiiii :)))
agrasif ve komplekslisin mii acaba? :)
keske benim kocişte bıraksaaaaaaaaaaa (
hicc niyeti yok fosur fosur tüttürüyooo klava:

saol canikom gel ben de seni öpiyim opuyorumnanaktan

valla kuşum sinirli değilim. çünkü çok isteyerek bıraktım. belki ilerleyen dönemlerde biraz sinir yapabilir ama şimdilik fena değilim :)

ay hadi bakalımmmm iyi cook sevindim böyle devam eder insallah!:)
zaten bırakıcaktın 1ay önceden olmus olduu iyi olduuuuuu :)))))))

üff bu ciceeeeeeeemm gelemedi meraktan ölcem kurs saatim de geliyoor catlarım simcik ya gelse bariiiiiiiiiiiiimmm

ay hadi bakalımmmm iyi cook sevindim böyle devam eder insallah!:)
zaten bırakıcaktın 1ay önceden olmus olduu iyi olduuuuuu :)))))))

deli :)))) evet valla öyle oldu. ay sonu bırakcaktım ortasında bıramış oldum :)

ben sana haber veririm mesaj atarım kuzum merak etme. hele bir gelsin de çiçeeem :)

ablacık ateş topicine yazdım da gormedin sanırsam sen.
ateş ölcmeye karar verdim ama gec oldu sanırım biraz reglimin bitiş gunu yani bugun ölctüm olur mu acaba takip edebilirmiyim ki?

ay ablacım ne iyi olur valla :)
gerci gelmeye calısırım ara ara da hocadan tırsıyorum bazen hihiihihi :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…