TabebekLerin sohbet yeri ;)

bence takip edersin tatlım neden olmasın ki.. ben hiç ölçmedim bu yöntemi en iyi kitican biliyor sanırım. ona da bir sormak lazım tatlım :)

sağol ablacıık ona da sordum gittii valla :)))))))))))
bundan sonra bende ölcecem sabah ztn uyuyamıyorum erken kalkıyoorum birde böyle deneyelim bakalıım :O)

ayyy ayçam bulamıyorum. yeni liste mi yapsak acaba? hem gelen gidene göre düzenleriz en baştan.

ne dersiniz?

OLUR Ablacıık yapalım en başa da çidem ablayı yazalım ugurumuz olsunn :))

olur tatlım yazalım tabi en başa çiğdoşu :))))))))

sen hazırlarsın bu listeyi de. seninkiler pek bir güzel oluyor küçüüüüük :)

tamam hazırlarım suan hazırlayamam ama kacak yazıyorum :))))))))

geldim kızlarrrrrrrrrrrrr bana uğur getirdinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sende bize ugur getircen insallahh!
bende senin haberini aldıgım gun ateş ölcmeye basladım insallah ugurlu gelirr!! opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gerçekten ama sizleri tanıdığım ay hamiş kaldım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin iyi ki geldin iyi ki seni tanıdık canıııımmmmmmmmmmmmm

sen de bize uğur getiricen inşallah bacıııım..

di mi kıss ayçam :)

eeeeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

ateş ölçme cidden iyiii tatlım takipsel olarakkk döllenmede geç kalınabilir ama hem test hem ateşş süper sağlama yapmış oluyorsun işte bir nevii bu ayki ateşimdee benii utandırmadı diğer aylara göre resmen daha farklıydıı ve düşmedi ateş yaa düşseydi eğer ki yerleşmede düşebilirmiştee ben inan hamişliği aklıma getirmezdimmm

inşallah sizende uğur getircekkkkkk opuyorumnanaktan

hoşgeldin iyi ki geldin iyi ki seni tanıdık canıııımmmmmmmmmmmmm

sen de bize uğur getiricen inşallah bacıııım..

di mi kıss ayçam :)

inşallah kuşum yaaa inşallahhhhhhhhhhhhhhh

Ay hadi bakalıımmm besmeleyle baslayayım,insallah bu ay gelecek meleğimm! :Saruboceq:

Bismillahirrahmanirrahim

1.7ekim - ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim :)) (regli günümün 1.günü)
2.8ekim- ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim :)) (regli 2.gün)
3.9ekim- ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim :)) (regli 3.gün)
4.10ekim-ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim :)) (regli 4.gün)
5.11ekim-ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim :))(regli 5.gün)
6.12ekim-36.7 ( reglimin son günü)

bu burada dursun kaybolmasıınn :))

walla kociş hep yanıomdaydı yani sürpriz falan olamadı malesef ama tabiki çok sevindi ama şok yaşadı yanii ikimizzde donukuzz yaniiii hahahaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…