TabebekLerin sohbet yeri ;)

görüşürüz şekerler. dikkat edin kendinize. ben de biraz önce normal doğum ile ilgili fotoğraf gördüm o daha fena gibi geliyor bana akannehir

ohooooo bakmayın öle resimlere şimdiden malesef bunu yapmak zevklide çıkarması biras zahmetli

kuzum gördüysen degerlendir o zaman.
görmedim yazdıgını simdi gordummm :)
mckks!

Kocişi ikna ettim sonunda perşembe gunune randevusunu aldık..Testini yaptırıcakkk :lepi: Biruni diye bir yer dr'muz önermişti daha evvel çiftehavuzlardaki şubesinde yaptırmıştık şimdikini acıbademdekinde istedi kocişşş.
2-7gün arasında perhiz olması gerekmişş! daha evvelkinde 2gün perhiz yapmıştıık şimdi 4gün olmuş olacak. regl olmamında avatanjı oldu yumurtlama günlerinde en azından dr vitamin falan yazmış olur diye dusunuyoorum. allah'ım insallah birazda olsun düzelmiştir.
gerçi dr ameliyattan önce cok dusuk degil demişti cocuk sahibi olabilirsiniz bekleyin demişti ama durmadım ben beklemek istemedim!
kocişte korkuyo simdi diyoki, simdide sag tarafta var demesinler.. ameliyathaneyi bu sefer yakar yıkarım diyor :)))))))) bende dedim olsaydı eger o zaman söylerlerdi çift taraflı derlerdi dedim.gerek duysalardı ameliyatta orayıda yaparlardı dediimmm.
Cok zayıfladım ben bana hamur işleri yap yedir diyorr deli bu adamm :)
yapayım da yessin bolbol kilo aldırıyım. az önce ceviz kırdım ellerimle yedirdimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

neredesiniz klava:
hande ablacıık seni ateş topicinde gördümm! cabuk buraya geell :)))))))

günaydın tatlışım opuyorumnanaktan

canım sabah geldim kimse yoktu sonra diğer topiclere bakayım dedim, sonra da yerimden kalktım işim vardı başka odadaydım :)))))))))

naber şekercim. neyse kocişin gidiyormuş kontrole gözün aydın şekerim :)

hiiiiiiii ne biliyyiimm hani insan bi gunaydın filan yazarda gideerr klava:
bahane degillll oo söyledigin caniikoom kaydirigubbakcemile3
ay evet gidiyor cok sukur allah'a ikna edebildim sonundaa :))))))))

sen naptin ölçtün mü ateşi?
uyanır uyanmaz senemimin dedigi gibi agzıma soktum dereceyi kaydirigubbakcemile3
çiçeeemm yoook nerelerde aceppp? yeni yeni farkına varmaya mı başladı acaba çıtttırcııık anne olacagııınıın hihihii

yok canikom ölçmedim. önce bir digital derece almam lazım ama almadım. hem ovulasyon testi var ateş ölçmeme gerek yok sanki yaaa. sabah kalktığımda acayip terlemiştim ve sıcaktım zaten. yorganla yatmak için erkenmiş onu anladım ahaha :)

çiğdoşum bugün yeni yeni farkına varıyordur. dün bişi anlayabildiğini hiç sanmıyorum ben :)))))))))))

aboww yorganla yatılırr mııııııııııı terlersin tabiiiiiiiiiiiii :))
dışarıda millet nasıl dolaşıyor halaa gormuyonmuu askılılar faalaaannn kaydirigubbakcemile3
benimkiside sorunlu zar zor ölçtüm buguun dışarı cıktıgımda alacagım birtane internetten baktım da şimdi kargo geldi gelecek diye stres yapamam kendime cıkar eczaneden alırım dedimmm kaydirigubbakcemile3
ama ölç ablacıık ya bişi kaybetmessinki. başucunu koy onu gözünü acar acmaz ölç zaten erken kalkıyon canııımm! ölççç nolarrrrrrrrrrrrrrrrr! daha iyi olur takibi hem testlerle birlikte...

günaydın kızlarrrrr
ayçacım hadi gözün aydın yaptırın bakalım kontrolü inşallah bi sorun yokturda gönül rahatlığıyla devam edersiniz yola cnm benim sonucu nezaman alıcaksınız veriyolarmı hemen ??
bende akşam çalışma yaptım :kedi:

çiğdoşum bugün yeni yeni farkına varıyordur. dün bişi anlayabildiğini hiç sanmıyorum ben :)))))))))))

evet bencedeeee nasıl ama kendine konduramadı canım ya valla cok sevindimm. darısı bizlerin basına insallah !
ama insan kendisine konduramıyor yaa bende konduramamıstım zaten yokmusta hehehehenkaydirigubbakcemile3

şekerparem diyorum ya ben regl olacağım zaman daha da artar sıcaklığım. biliyorum dikkat etmiştim. regl olduğum gün yanarım hatta. bu yüzden boşuna heyecan yaparız. o olmasın diye ölçmüyorum :))))))))

günaydın yavruuuu :)))))

sen regl tarihini ve beklenen yeni regl tarihini bir yaz hele bana bacım. bakalım sen yumurtladın mı yoksa ne oldu :))))))))))

bacım zati kociişş ameliyat olmustu varikoselde dr gerek görmemişti bu degerlerle olur bekleyin 1sene demişti beklemedim benn. Şimdide işte kontrol icin dr'u 3ay sonra spermiogram yaptırın demişştiii şimcikk onu yaptırcaz perşembe gunuu.. ertesi günü vericekler bizde ertesi gunu dr'a götürücez artıkııınn.
beni dinleseydi regli gunlerimde gidicekti simdi reglim bitti perşembeye kadar boş gececek perhiz yapacaz fikfiklemedenn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ooo iyi yapmışsın gün aşırı fikfiklemeye devam et emi kuzuuucuumm!! hihoyyyt

e bende yanıyordum hatırlamıyormusun hep 37 cıkıyordu üst üstte :))))))
kaderde varsa üzülmeeek gene üzülürüz be abla damar girdim biraz ama şeeey etmennn çaktırmannn kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…