TabebekLerin sohbet yeri ;)

başlıycak hayırlısıyla..Alla^'tan h.sonuna denk gelicekk kaydirigubbakcemile3
nedense olur ya da olmaz heeeç bi tarafıma takasım yok..geçen aydan çok umutluydumm olmadı o yüzden artık hiç bi aya umut bağlamıycaaaaaaaaaamm :))))))
geleceği varsa gelir yoksaa vardır Allah'ın bi bildiği diyorummm.. veeee kaçıyorumm artık çıkayım..yemek yapceem

bu ay benimde yumurtlayıp yumurtlamadıgımı anlıcaksınızz artıkkınn ateşde ölçüyooruum !! :lepi:

anlıııycaz ayçamm anlıycaz inşallah!!
hepimiz hamiş olsak ne süper olur diimmmmmmmmmmmiii

ay kusum bnde aynen valla ama nedense gaza geldim kocişede simdi diyordum gidip su testini yaptır gidelim drun görsün ona göre ilaç yazsın dedim.
evet aynen öyle allah biliyorr!!
tamam kuzuumm hadi gorusuruzz.!
valla kurs iyiydi cogunlukta buradaydım zateennn kaydirigubbakcemile3

UĞURLU LİSTEMİZ
BİSMİLAHHİRRAHMANİRRAHİM

:Saruboceq: Hamiş olmak için çabalayanlar :Saruboceq:

BebekELover :Saruboceq:
Sincap :Saruboceq:
Dark :Saruboceq:
Sblkmbsr :Saruboceq:

Hamişimiz (inşallah hamişlerimiz olacak)
cicekcik :CüvCüv: uğurumuzsun!!!!!!!

bence de yaptırsın testini..bizim ki test yaptırcaktı geçen ay ben bi dur dedim şu ov. testini de bi kullanayım sonra gidersin...

şimdi de beyfendi yan çiiziyor ama dedim ya takmıyorum diye yoksa çooktann beynini yiyip göndermiştim teste :) 2-3 ay daha beklerim sonra zorla gider :))))

ayy kızlarr az önce biri bana sezaryenle ilgili bi video yollamışşş.......ayyyyyyyy çok kötü yaaaaaaaaaa

aman hepsi aynıı! benimkide diyorki önumuzdeki ay yaptırırım!
ya dedim yaptırsaydın keşke 3gün perhiz oluyor ya hazır regliydim dedimm calısırken olmaz dediiimm gülyo kıs kıs kaydirigubbakcemile3

bu arada ayçam tabloya koyarsan eğer benim regl tarihim 2 kasımmm..

kuşum düzelticem listeyii öyle kaba taslak şeey ettim kociş kızıo klavye seslerine gıcık olmus usul usul yazıom valla :))))))))
hoşgeldin ayçaaam opuyorumnanaktan

hosbuldukk melegimmmmmmmmmmm!!! oyy yerimm üleennnnnnnnnn sizi!
felaket bir sevinc var icimde cok mutluyum yaa :))))))

ayy kızlarr az önce biri bana sezaryenle ilgili bi video yollamışşş.......ayyyyyyyy çok kötü yaaaaaaaaaa

kuzu bende izlemiştim onu insanın ici ürperiyoor!
izleme korkarsınn
kac kat kesiyorlar insanıı!

heeeeee vallaaa 6-7 kat kesiyorlr heraldeeee...fena oldu midem..hadi kaçtım ben canlarrrrrrrım benmmm

test yaptımmmm şimdiiiiiii ya sanki dünden daha koyu gibime geldi dünkü testide attım çöpe bakardım ikisinede kafam karıştı şimdi ya acep yumurtlamadımmı ben daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…