TabebekLerin sohbet yeri ;)

yavri ben sana bişi sorcaktım.

sen bunca zaman ateş ölçtün ya. şimdi bilirsin bunu. ovulasyon testiyle ateş birbirini tutuyor mu? yumurtladığını testten mi yoksa ateşten mi anladın?

ay canım benim yaaa ne mutlusundur şimdi kimbilir kaç çıktı kan testi sonucun kaç haftalık bebiş

tatlım benimm ateşlee yumurtlama genelde tutuyorrrrrr
koyu iki çiziki gördüğün günün ertersi günü ateş çıkıyor ateşin çıktığında ise yumurtan çatladı demek oluyorr yanii tutuyorr tatlımmmm

anladım tatlım. bu durumda ovulasyon testiyle değil ateş ölçmeyle yakaladın sen yumoşunu değil mi :)

1 36,3
2 36,3
3 36,2
4 36,2
5 36,5
6 36,3
7 36,3 silik çizgi ovulasyon testinde
8 36,3 * silik çizgi ovulasyon testinde
9 36,3 silik çizgi ovulasyon testinde
10 36,3 * tek çizgi ovulasyon testinde
11 36,3 * tek çizgi ovulasyon testinde
12 36,3 koyu silik çizgi ovulasyon testinde
13 36,2 * koyu silik çizgi ovulasyon testinde
14 36,4 * silik çizgi ovulasyon testinde
15 36,8 * koyu silik çizgi ovulasyon testinde
16 36,6
17 36,8 *
18 36,7
19 36,7 * geç kalkmıştım
20 36,8
21 36,9 *
22 36,9
23 36,9
24 36,7
25 36,7
26 36,7
27 36,9
28 36,9
29 36,9 silik gebelik testinde çıktı
30 37

handem bu çiğdemin ateş tablosu..ov. testi onda silik çıkmıştı bizimki gibi net pozitif yoktu..bak ateşi 13-14. gün düşmüş birden 36.8 olmuş ordan çok net anlaşılıo..13 ya da14. gün yumurtlamış..tam zamanında da fikfik yapmış :)

ay canım benim yaaa ne mutlusundur şimdi kimbilir kaç çıktı kan testi sonucun kaç haftalık bebiş

evet tatlım değerim 25 çıktı 3-4 hafta aralığındaa cumaya yaptırcam yine bakalım artmış olucakmı hamileyim diye seviniyorum ama inşallah sağlıklı bi gebeliktir kuşumm gerçi ben pek takmıyorum endişeli değilim yani garip bi rahatlık var üstümdee

çiççeeem sen yoktun burda ben anlatam dedim aammaaaa gelmişsin bilemmm...canım yaaa amma mutlusun dimi :) Allah'ım bize de yaşatsın bugünü :Saruboceq:

tabi rahatsındır çüdoşşş yumoşu koydun göbişine kasıla kasıla gez şimdi bizde devam edelim yumurta oldumu çatladımı kocayı yakala kulak memesi kıvamına getir ooooooooooo

anladım senemim. bu durumda ateşle ovulasyon birbirinin aynısı şeyler aslında. o zaman neden ikisi birden yapılıyor yaff :)))))))))

2 sebebi var bazen farklılıklar oolabliyor.benim ateşim düştüğünde değilde çıktığı gün kopkoyu olmuştu..
bi de hamiş olup olmadığını ateş ölçümünde anlayabiliosun çiççeminki gibi..tabi bu herkeste tutmuyor ama TIFFın mesela regle yakın düşmüştü ama sabitledi sonra..
ama genelde anlaşılabilio.ov. testinde hamişliği anlamak zorr

ben bu ay yapmadım senemim reglim bittikten sonra nedense başlamadım 9-10-11 benim için uygun günlerdi geçen aya göre cuma yaparım dedim untuum o akşamda kocişle küççüüükk bi kavga ettik popoyu dönüp yattık cumarteside öle gitti dün akşam bi yapim test dedim baktım silik çizgi sanırım cuma yada cumartesi yumurtladım ve düşüşe geçti benden bu ayda bi halt olmaz

hiiç belli olmaz sibelim ööle deme..hayırlısıyla olur inşallllaah! ama keşke yapsaydın test klava: garanti olurdu. ama belkim daha yumurtlamdaın..benim de hala silik çıkıooo

bence de hiç belli olmaz sibelim.

bu arada farkında mısınız ovulasyon çoğu kişiye yaradı. ilka ya da ikinci aylarında hamile kaldılar. ben endişelenmeye mi başlasam bilmiyorum ki.... daha erken diyorum kendime. hem zaten ben bu ay Allah ın izniyle hamile kalcam inşallah. sigarayı bile bıraktım ayol ahahah :))))))))))

kesinlikle ovulasyonun çok etkisi var gerçekten. sen hiç endişelenme canım benm. biz kaç aydır uğraşıoruz test ancak etki etti.sen korunmayı bırakır bırakmaz kullandın test dimi? o yüzden

endişelenmee :)) anca vücut kendine geliyoor!! çiççeeem 11.ayında buldu meleğinii :)))))))

inşallaah Allah'ım bekletmez bizi daha fazla...
bu arada ov. testim silik çıktı.üşüdüğüm için ateşim düşmüş yaniiii..ama çok ilginç oldu hiç böyle düşmezdi. neyse strese gerek yokkk fenaa relaxım zatiiiiiiiiiiiii :))

canım benim :1hug: inşallah dediğin gibidir.

amiiin amiiin. Allah ım kimseyi bekletmesin inşallah.

ben sana dedim üşümüşsündür canikom daha erken gıdaklaman için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…