tatlım benimm ateşlee yumurtlama genelde tutuyorrrrrr
koyu iki çiziki gördüğün günün ertersi günü ateş çıkıyor ateşin çıktığında ise yumurtan çatladı demek oluyorr yanii tutuyorr tatlımmmm
ay canım benim yaaa ne mutlusundur şimdi kimbilir kaç çıktı kan testi sonucun kaç haftalık bebiş
ben bu ay yapmadım senemim reglim bittikten sonra nedense başlamadım 9-10-11 benim için uygun günlerdi geçen aya göre cuma yaparım dedim untuum o akşamda kocişle küççüüükk bi kavga ettik popoyu dönüp yattık cumarteside öle gitti dün akşam bi yapim test dedim baktım silik çizgi sanırım cuma yada cumartesi yumurtladım ve düşüşe geçti benden bu ayda bi halt olmaz
niye endişeleniyonki handecim
kesinlikle ovulasyonun çok etkisi var gerçekten. sen hiç endişelenme canım benm. biz kaç aydır uğraşıoruz test ancak etki etti.sen korunmayı bırakır bırakmaz kullandın test dimi? o yüzden
endişelenmee :)) anca vücut kendine geliyoor!! çiççeeem 11.ayında buldu meleğinii :)))))))
inşallaah Allah'ım bekletmez bizi daha fazla...
bu arada ov. testim silik çıktı.üşüdüğüm için ateşim düşmüş yaniiii..ama çok ilginç oldu hiç böyle düşmezdi. neyse strese gerek yokkk fenaa relaxım zatiiiiiiiiiiiii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?