- Konu Sahibi simurganka77
-
Merhaba benim de rüyamı yorumlarsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler
Evlenmeden önce devamlı gördüğüm bir rüya vardı, nerdeyse haftada bi kaç kez hep aynı şekilde gördüm kendimi, rüyamda bir ayağım diğer ayağımdan kısaydı ve aksayarak yürüyordum, bazen bu şekilde birilerinden kaçıyordum yanlız bu kişilerin yüzü yada kendileri görünmüyor rüyada. Bu rüyayı uzun zamandır görmüyorum ama çok merak ediyordum neden devamlı aynı rüyayı gördüğümü.
Uzun bir rüya değil ama bu şekilde kendimi rüyamda üst üste defalarca kere gördüm ve uyandıgımda her defasında olumsuz anlamda çok etkilendim.
Not: Bir de sizden bir ricam var. Rüya tabirini yaptıktan sonra bu mesajı begenirseniz yorumlamış oldugunuzu anlayıp topiği ziyaret edeceğim, teşekkürler.
Merhaba ben rüyamda nişanlandıgımı gördüm nişanlandıgım kişi eski bir arkadaşımdı çocukluk arkadaşı yorumlarsanız sevinirim
ben de tabir istiyorum fakat benim ki istihare sayılır istihareden de öte bir dua ile istediğim şeyin olup olmayacağını dair rüyamda görmeyi denedim diyelim sevdiğim kişi benim için hayılı mı ileriye dönük ilişkimiz olacak mı diye niyet alıp yattım iki rüya gördüm.
BİRİNCİSİ:bir arkadaşımın evine gidiyorum normalde hiç konuşmadığım bir arkadaşımdı.Evlerini gezdiriyor bana ev o kadar geniş ve büyüktü ki beş aile rahatlıkla sığardı.çay içiyoruz felan eve birileri geliyor ben rahatsız oluyorum o insanlardan ve kalkıp gidiyorum.Sonra sanki başka bir rüya gibi ya da devamı işte her yer alabildiğine deniz etrafta hiçbirşey yok sadece denizle kaplıydı etraf.Ben varım yanımda tanıamdığım bir kız ve erkek var başalrda yüzüyorum alçak olduğu için dneize giriyorum fakat sonra korkuyorum yüksek yerlere gidioyoruz çünkü.Gökyüzüyle deniz arasında bir beyaz ip beliriyor ve yüksekten ona takılıp gidiyorum diğerleri ise aşağıda ve küçük beyaz bir tekne beliriyor denizde.Sonra yine başka bir rüyaya geçer gibi devamında farklı bir ortamda yanımda yine tanıamdığım kişiler var erkek kız felan.burada demir kapılı bir yere kilitlnemiş oluyoruz ve garip birileirnden kaçıyor oluyoruz onlar bize yaklaştıkça onlara su fırlatıyoruz sürekli çünkü onlar sudan zarar görüyordu bizden uzaklaşıyor oluyordu veya ölüyordu. sonrada uyanmışım
İKİNCİSİ:evimizn oradan liseden samimi olmadığım bir arkadaşımla yokuş aşağı iniyoruz ama o arkadaşım bana kızıyordu ben cevap vermiyordum suçlu gibi sanki sonra bir markete giriyoruz o markette de samimi olmadığım bir arkadaşım luyor o işletiyor o marketi çok küçüktü market ve bizim öğretmnemiz vardı marketi işleten arkadaşım bana kağıt veriyordu numaralar silinmiş benden numara yazmamı istiyordu. sonra hocamla konşuyoruz o bana kızıyor elif bana boludan ekmek getiriyor fakat sen getirmedin diye ben de getiririm diyorum . sonra tek başıma yokuştan yukarı çıkıyorum teyzemin evine geliyorum mutfakalrı bembeyaz parlıyor resmen bana çanta haızrlmaışlar sırt çantasına bir sürü şey koymuşlar ne koymuşlar hepsini hatırlmaıyorum ama elmayı net hatırlıyorum sonra çantayı alıp gidiyorum ve uyandım.
İKİSİNİDE YORUMLARSAN ÇOK SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN..
1- hayatında çok zorluklar çekeceğine ama bu zorlukların senin seçimlerin sonucu olacağına
2- eğer bu dileğinin olup olmayacağı içinse olacak çünkü elma kısmettir evliliktir beyaz da hayırlıdır ama dileğinin olması için önünde uzun zorlu bir yol var pes etmez isen olur
benimkinide yorumlarsan eyer çk sevinirim..
saçma ama olsun ..
kalabalık bie yerde bu yer benim eski mahallem ama böyle çok kalabalık gençler var sadece benim şuan ki erkek arkadaşımda orda bi tane adam var önüne geleni öldürüyor ve bana doğru yaklaşıyor en son sonra ben korkuyorum benide öldürecek falan diye ama duruyor öylece bakıyor..
sonra erkek arkadaşımı çağırıyor bi ona bakıyor bir bana. elinde ki çubukla bir bana dokunuoyr bir ona sonra '' ben papazım siz ikinizi evlendirdim artık karıkocasınız diyor '' ( biz zaten hep evlenmek istemişizdir onunla) böyle bi durum olunca kimseden habersiz olmasına rağmen alıyor beni artık bırakmam deyip götürüyor ordan nereye diyorum bilmem diyor otele gidiyoruz.beni orda bırakıyor sonra annesi geliyr seni doktora götürcez şeyine bakcaklar diyor. ben zorla morla götürüüyorum sonra doktor bana şeyin zor yırtılcak diyor.( ben ilişkiye girmekdende çok korkan bi insadım) sonra geliyrm otele eşim artık benden bişeyler istyr ben olmaz diyrm istemiyrm tmm fln dior zorla morla. sonra gidyr gene bi kadın gelior alakasız eski bi komsum onunla bi sürü kavga ediyorum. sonra eşim geliyr annesine gelmeden şikyaet etmiştim yok ortalarda diye ben ona göstercem sn merak etme dior. ben duş falan almak için giriyrm ama dş almıorm çıkıorm fln. sonra bi kaç gn geçmiş gibi hssediyrm işte annem bni afftmicek babam bni afttmicek abim beni afftmicek haberleti yok bni mrk ettiler fln böyle endişleniorm fln. sonra biz diyrz bi türlü beraber uyuyamadık.( ben hep onunla bi kere uyumak istemişimdir sarılıp böyle ) sanırım ondan kaynaklı.. öyle öyle derkn uyanıorm işte. ne anlama gelior sizce * yoksa bi yerim mi açık kalmış :)
bu rüya bilinçaltındaki korkularını gösteriyor ayrıca hayatta olmasını istediğin mucizeler var bir mucize bekliyorsun
rüyamda tek katlı bir evdeyiz ailem ve ben varım. Fakat ortam karışık yani dışarısı bir savaş bir gürültü var sürekli silah sesleri ateş açma sesleri geliyor ve ban çok korkuyorum. Bir gece vakti ben odanın birinde tek başına bir yatakda yatıyorum ve korkudan ağlıyorum bir gözüm de pencerede her an biri içeri girecek ve bana zarar verecekmiş gibi geliyor sonunda dayanamıyorum ve annemin, babamın kardeşlerimin yattığı odaya gidiyorum. Beni ayırt ediyorsunuz siz neden hep bir arada yatıyorsunuz diyorum fakat başka yatacak yer yok hatta babam tekli koltukta yatıyor. Derken bir kadınla bir erkek çocuğu geliyor ben odama geri dönüyorum güya onlar da dışarıdaki olaydan dolayı zor durumdaymış kadın ağlıyor " bizi bile öldürecekler siz yeni geldiniz misafirsiniz bir kaç gün size dokunmayacağız dediler diyor ağlıyor. Güya yabancı bir ülkedeymişiz. Çocuk benim kaldığım odada kalıyor benim odamda iki tane yatak varmış birinde ben birinde o yatıyor. 11-12 yaşlarında beyaz tenli kilolu bir çocuk ve bana diyor ki "abla sen dışardaki düşmalardan birine aşık olur muydun sever miydin diyor" ben de aşk bu insanın kime aşık olacağı hiç belli olmaz diyorum bu arada amcam da benim odanın kapısında elinde tüfekle nöbet tutuyor pncereden giren olursa ateş açmak için. Uyandığımda yatağımda hala titriyordum ve rüyamda korkudan ağlıyordum.
benim rüyamida yorumlarsan sevinirim..
rüyamda türkiyedeydim ( yurt disinda yasiyorum) kendime abiye elbise ariyorum..
ablamgil elbise almislar, tek ben kalmisim güyya.. sonra iste magaza magaza dolaniyorum,
bir ablamda yanimda, onun üstünde günlük bir elbise var, oda yardim ediyor bana,
bakip duruyoruz hic istedigim gibi güzel elbise yok..
sonra birden bakiyorum teyzem geliyor elinde bembeyaz bir elbise, bak tam sana göre cok güzel bir elbise buldum diyor
aslinda elbise tarzinda gelinlik olur ya,
o sekilde bir abiye.. görünce aa cok güzel diyorum yanina gidiyoorum, yakindan bakiyorumki bogazli bir elbise..
uzaktan baktigimda straplezdi, yakindan baktim birden, bogazli bir elbise.. cok kalin bogazi var..
dedim teyze ben sevmyiorum elbise böyle bogazli, teyzem dedi haklisin aslidna bende sevmem..
sonra neyse yinede deneyeyim dedim.. kabine girecektim baktim kabininin bir tarafi acik, bu yüzden girmedim..
sonra baska kabin aramaya basladim.. böyle okul gibi bir yerdeydim, sinif kapilarini acar gibi odalara bakiyordum,
bir sürü insanlar var ve bos kabin bulamadim.. sonrada uyandim..
selamm benim rüyamıda yorumlarsan sevinirim..Ben ilerde nişan ve sözümü bir arada düşünüyorum hayalim bu ve ev içinde yapıcaz şuan yaşım çok genç evlenme gibi bir durum söz konusu değil ama sevgilimle evlenmek istiyoruz.Rüyaya geçiyorum rüyamda salon gibi bir yerde az kişiden olusan bir nisan yapıyorduk bana 900 tl gibi bir miktarda para takılıyordu ve bileziklerim oluyordu (ne alakaysa hicte düsünmüyorum böyle seyler) sonra sevgilimin arkadasına (öyle bir arkadası yok normalde) nisandan sonra sizi yemeğe götürcm masraf benden diyordum ama para umduğum gibi cıkmayınca cayıyodum sevgilimde paraların hepsini alıp kendi cebine sokuyordu.Bende kızıyordum onlar benim hakkım bari 200 tl ver diyordum sonra hepsini geri alıyordum ona veriyordum 100 tl gibi bir miktar bu ne demek :S sonra cok karısık okuldan babası vefat eden bir arkadasım var ama cocuklugundan beri yok o kızla konusmuyorum aram kötü rüyamda onuda gördüm babası hastanede annesi falan babası annesine tuzak kuruyo gibiydi bende arkadasımı ziyaret ediyordum ama aram yok kızla cok sacmaydı :S
Hayirli sabahlar, benimde rüyami yorumlarsaniz sevinirim.
Öncelikle sunu belirteyim esimle bazi zamanlar sorunlar yasiyoruz, gece uykuya dalmadan "Allahim bana egriyi dogru göster, ne yapmam gerektigini göster" diyerek yattim.
Rüyamda esimle yolda yürüyoruz ve bir anda karsidan yabanci bir bayan geliyor bebek arabasiyla. Bebek arabasinin icinde cok güzel güleryüzlü sarisin bir bebek var. Bebegin annesi kenara cekiliyor, ben cocugu uzaktan seviyorum esim bebegin yanina gidiyor cömeliyor ve öyle seviyor. Bende bir yandan esimle bebege bakip gülümsüyorum bir yandan´da bebegin annesine bakiyorum insallah bize kizmiyordur cocugunu seviyoruz diye düsünüyorum.
bu rüya geçmişte olan bazı şeylerle geleceğin bir karması gibi olmuş bilinç bazen böyle şeyler görür
nişan işini siz ne kadar şu an düşünmeseniz de bilinciniz düşünmüş para meselesi olup olmayacağı aklınıza takılmış
o kızın babası niye vefat etmişti keşke bunu da yazsaydınız belki sizden bir yardım bir dua filan istiyordur
aynen ben ilerde geçim sıkıntısı yasayacakmıyız diye cok dusunuyorum mesela kendine değilde beni ön plana atıp isteklerimi yapabilecekmi diye.Onada anlattım bu rüyayı güldü gecti takıların cogunu biz takıcaz niye alıyımki dediama bilemem zaman ne gösterir..O kızın babası o 2-3 yasındayken kanserden ölmüs bildiğim kadarıyla
canım neye göre yorumluyorsun :26::26::26:??
hayatınızda çeşitli durumlar olacak mesela görücü yada bir talip çıkacak yada bir iş teklifi gibi ama siz bundan hoşnut olmayacaksınız çünkü bu göründüğü gibi değil biraz problemli ve sizi bunaltacak cinsten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?