- Konu Sahibi simurganka77
-
merhaba canım ben ruyamla ilgili konu açtım ama kimse ilgilenmez sanırım bir de sana anlatayım yorumlarsan sevinirim rüyamda uykudan uyanmis aynaya
bakıyordum vücudumun bir çok yerinde
şişlikler vardı hani beli ağrıyanlara
bardağın içine ateş koyarlar vakumlayip
şiş olurya aynı onun gibi de ama
diyorum ki anne bak sinek ısırmis beni.Işte böyle gördüm.
canım senden bir yorum daha işticem az önce abim aradi beni rüyasında görmüş birlikte bir odada oturmusuz ben uyuyorum ama konuşuyorum abim bana sorular soruyo ne görüyorsun diyo ben de peygamber efendimiz s.a.v görüyorum kendisinden bir erkek çocuğu istiyorum ama kendisi bana zaten senin bir oğlun var diyo sonra abim beni de çağır bende geleyim diyo.ben de burda yer yok bir tekli koltuk var orda ben oturuyorum bir de ikili koltuk ve tekli koltuk daha var diyorum abim e yer varmış geleyim diyo ben de efendimiz okadar heybetli ki ikili koltukta kendisi oturuyo tekli koltuğada ayağını uzatmış diyorum.Inşallah bu kadir gecesinde hayırlı bir rüyadir
Ben de dün gece rüyamda bir bebek gördüm ama benim değildi fakat çok ilgilendim çıplak 1-2 aylık çok güzel sessiz sakin bir kız bebekti banyo bile yaptırdım. Tabirini açıklarsanız sevinirim.
bir yuva kurma ve çocuk hasreti çekiyor olabilirsin ayrıca bir haber alacaksın
şu sıralar düşmanlarına karşı dikkat et hiç düşmanın yoksa çevrendeki insanlar seni kırabilir üzebilir kötü sözler söyleyebilir aman dikkat hatta bu kişiler eşinin ailesinden birileri olabilir
Rüyamda, yatakta sırt üstü yatıyorum.. Birisiyle konuşuyorum (kim olduğunu bilmiyorum)
Odanın camından bir apartmanın tam ortadan çatlayıp, üzerime doğru geldiğini görüyorum...Yani bina yıkılıyor...
O an kaçmaya yeltenmiyorum bile.. Sakince bekliyorum binayı son ana kadar görüyorum...
Şöyle diyorum.. Ben öldüm mü şimdi? Ölüm hiç acı veren bir şey değilmiş... Bembeyaz oluyor her taraf...
Çok sevindim başlığınızı görünce ilk önce şimdiden teşekkür ederim..
Ben sürekli rüyamda sevgilimin eski sevgilisini görüyorum biranda çıkıveriyor ve hiç konuşmadan sürekli bir şeyler yapıyor. Dişlerimi sıka sıka uyanıveriyorum. Çok uzun süredir bu böyle...
Birde onu görmesemde sevgilim her rüyada beni aldatıyor hep başka kızları görüyorum.:18:
İstıhareye yatmstm gecen günlerde sevgılımle evlılık hayırlı mı dıye müstakıl bı evde 2 basamak bı merdıvende beton bı merdıven babamın kuzenıni ve esını gördüm sarıldım öptüm onları onlar bana bı kolı gösterdıler ıcınde bı sürü gecelık ve elbıse vardı pembe bı gecelık beyaz üzerınde yesıl baskılı pjama kolının ıcındekı gecelıkler yenıydı kolıyı görünce şasırdm daha öncede annem beyaz bı kare görmüstü dıger ıstıharede de beyaz sıs bulutu görmüs annem smdı 4 gündür ayrıym erkek arkadasmdan rùyamı yorumlarsan cok sevınırm
evet bu kişi sizin için hayırlı eğer evlilik olacaksa hayırlı bir evlilik yapacaksınız beyaz yeşil pembe güzel renkler ve evlilikle ilgili şeyler
merhaba cnm
banada yorum yapabilir misin
pencereden dışarı bakıyorum
mavi bir araba uçarak bir apartmanın içine giriyor
çok ilginç geldi de bana
merhaba,lutfen kardesimin benim icin gordugu ruyayi da yorumlayin.kadir gecesinde,abdestli halde gormus bu ruyayi,gormus ki benim,ikinci bir oglum daha olmus,kucucukmus ve dunyalar guzeliymis,cok tatliymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?