- Konu Sahibi simurganka77
-
şaşırtıcı bir şeyle karşılaşacaksınız yada şaşırtıcı bir haber bir şey duyacaksınız ama güzel bir şey[/QUOTE
çok teşekkür ederim çok saolun
şehit asker naaşlarının getirileceği kalabalık bi yerdeyim herkes bekliyor naaşları getiriyorlar 1 tabut içinde 3 asker görüyorum tabut aralanıyor indirilirken. formaları üzerlerinde tanımadığım tertemiz gencecik çocuklar üstleri suratları temiz ağlamaktan helak oluyorum hem gerçek hayatta hem de rüyada tanımadığım yüzler nasıl ağlıyorum anlatamam kalktığımda boğazım düğüm olmuştu etkisinden cıkamadım yorumlar mısınız??
şehit asker naaşlarının getirileceği kalabalık bi yerdeyim herkes bekliyor naaşları getiriyorlar 1 tabut içinde 3 asker görüyorum tabut aralanıyor indirilirken. formaları üzerlerinde tanımadığım tertemiz gencecik çocuklar üstleri suratları temiz ağlamaktan helak oluyorum hem gerçek hayatta hem de rüyada tanımadığım yüzler nasıl ağlıyorum anlatamam kalktığımda boğazım düğüm olmuştu etkisinden cıkamadım yorumlar mısınız??
geçirdiğiniz vakalar dini mertebenizi yükseltecek hayata daha temizlenmiş daha arınmış nurlanmış olarak bakacaksınız ama bunlar olurken çeşitli sıkıntılar acılar çekeceksiniz ama sonunda çok sevineceksiniz çok sevinçli haberler alacaksınız
rüyalarımı yorumlarsan çok sevinirim canım
şimdi 2 gün önce gördüğüm rüyada annemin evine 2 tane kurdele bırakmışım biri kırmızı diğeri yeşil onları almaya gidiyorum koyduğum yerde yoklar anneme soruyorum şimdi boşver onları diyor tüp bebek yaptırcaksın bi drla görüştük hadi gidin diyor ablam ben amcamın kızı gidiyoruz hastaneye giderken hep ya canım çok acıyacak istemiyorum falan diyorum hastaneye giriyoruz yaşlı bi kadına doktorun hangi katta olduğunu soruyoruz 6. kat diyor doktoru hatırlamıyorum muayene ediyor herşey normal diyor.
dün gece gördüğüm rüyada ise eşim ve ben bir kız bi erkek oyuncakmı canlı mı böyle ikisi arasında birşey bebekleri kucağımıza alıyoruz kaçıyoruz birinden arkamızdan gelen kişi o bebekler gerçek değil canlı değil diyor ama ben onları canlıymış gibi seviyorum hatta erkek bebek eşime o kadar çok benziyorki onun mavi gözlüsü sonra kucağımda kız bebek koşarken birden bi dut agacı görüyorum beyaz dut dutlar kocaman 1 tane alıp yiyorum bakıyorum hep yere düşmüşler aman boşver deyip koşmaya devam ediyorum.
bu arada niye böyle hep bebek dersen 5 yıldır gebe kalamadım.
rüyamda teyzemlerle aynı bınada oturuyormusuz, balkondan bakıyorum asagıda 2 tane gelinlikli kişi var, meger teyzemın kızlarıymıs, evlendiklerini bilmiyoruz, herkes hazırlanıyor, biz de apar topar hazırlanıyoruz, sacıma masa yapıyorum .. böyle uyanıyorum :)
Erkek arkadasmdan ayrlmanın üzüntüsüyle daha dogrusu o terkettı beni rüyamda dedemle market alısverısı yapıyormusuz jılet tarzı bıseyde gördüm neyın nesı anlamadm sonra yolda tek basına yürüyorum kaldrmda yoldanda bı araba geçıyor babamın kuzenı we annesı arabada benı arabaya almak ıstemedıler bız gölcüge gıdıyoruz dedıler (orada görüsmedgmız akrabalarmz var)ama arabaya bındım halamın oturdugu mahalleye geldk bı tanıdgm pastane acmıs uzaktan bakıyorum sonra orada bısıler yedık kadeh gördüm hepsı parıl parıldıyordu bı sürü restoranttaymsız gbı masada oturuyorduk cok huzursuzum acaba nazar mı degdı bırı bısı yaptı mı dıye aklma takıldı hıc gerı dönecek gbı degil :'( yorumlarsan sevınırm :)
jilet görmek burada üzüntüyü kalp kırıklığını birisinin sizi sözleriyle üzmesini temsil ediyor kadehlerin pırıl pırıl olması ise sizin temiz kalpli birisi olduğunuza alamet
merhabalar.sabaha karsi,yani namazdan sonra uyudum ve ruyamda rahmetli anneannemi gordum.agliyordu.benimle alakali bir konuda sikilmis agliyordu.
gerçekte de canınız sıkılabilir veya tatsız bir şey olabilir veya bir hususda yanlış yapabilirsiniz ve rahmetliye malum olmuş olabilir aman dikkatli olun
cnm tekrar merhaba,
Sabaha karşı bir rüya gördüm
rüyamda kayınvaldemin evindeyiz eltimle kaynım kavga etmişler eltim ben annemin evine gidiyorum deyip kızını alıp çıkıyor
sonra benim kızım uyanıyor bi kucağıma alıyorum çocuğun sırtı göğsü poposu ufak ufak siyah üzüm taneleri gibi bişeyler çıkmış o kadar kabarık ve çokki çocuğun teni gözükmüyor
sonra bunlar patlıyor dökülüyor
ne anlama geliyor olabilir
şimdiden çok teşekkürler canım benim
rüyamda eski patronum kalabalık bir odadayız eşimin erkek kardeşi de yanımda.patronumun kafasında kocaman bir böcek vardı.akrep çekirge yengeç karışımı bir böcekti tuhaftı.kafasından yere düştü.ben korktum odadan dışarı kaçtım.kapı arkamdan kapandı. camdan baktığımda böceğin etrafında toplanmışlardı böcek kıskaçlarıyla ses çıkarıyordu.takır takır sesler.sonra kapı açıldı eşimin erkek kardeşi beni içeri aldı.(bir ayrıntıya değincem patronum bana yüklü miktarda borcu var geri ödemedi sırra kadem bastı ne yalan söyleyeyim bende helal edemiyorum.)
tabir için teşekkürler şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?