Kızlar merhaba
ben tablet almak istiyorum gitti gidiyorda felan satılan 200 tl civarı olan pclerden. android yüklü ve çok hoş geliyo bana onlar.. tabi ipad kadar geniş kapsamlı olmaz zaten o kadarınada gerek yok sadece akşamları bi kaç saat nette takılayım yeter...saolsun kocişimden sıra gelmiyoda laptopa
aranızda kullanan ve tavsiye ederim dicek var mı acabaa
Exper easypad kullaniyorum ben gayet kullanisli cokta memnunum ama flash destekli olmasina dikkat et canim. Android marketten ucretsiz programlar oyunlar falan indirebiliyorsun sadece internet diyorsan fazlasiyla isini gorur
merhaba canım 200 tl yi çin mallarına vereceğine apple al daha iyi belki en üst vers,yonlarını alamazsın ama ilk çıkan Ipadlar 500 tl civarında..sana tavsiyem ben çok memnunum...ve o çin mallarında her uygulamayı yükleyemiyorsun..
Bizde geçen haftalarda aldık netten. Ama ben pek ilgilenmiyorum açıkçası :) Eşim uygulamalar yükleyip temalar seçip duruyor. Bilgi yarışması filan oynarken birlikte soru çözüyorduk onun dışında laptopta geçiyor benim zamanım...
ben az önce sipariş verdim,artes i701 1haftadır tablet araştırıyorum kafam patladı vallaa,:126::95:,bakalım yarın elimde olucak hızlı kargo diye aldım valla,yoksa 20gün kim bekliycekinceleyip görücem yarın,çok heycanlıyım ben yaaa
şimcik sorularım olacak
tablet ne işe yarar?
çizim yapılabilir mi
apple ürünlerine yükleme olmadığını biliyorum ama diğer tabletlere autocad, excel v..s yüklenebilir mi?
bunlar rahat rahat kullanılabilir mi?
15,6 inç kullanan biriyim
bu bile bana ufak geliyor
17 ye çıkarmayı düşünüyorum ama hafif bir ürün olsun devamlı yanımda olsun diye tablet alsammı diye bocalıyorum
kısacası bu tabletler sörf v.s. dışında ne işe yarar:26:
şimcik sorularım olacak
tablet ne işe yarar?
çizim yapılabilir mi
apple ürünlerine yükleme olmadığını biliyorum ama diğer tabletlere autocad, excel v..s yüklenebilir mi?
17 ye çıkarmayı düşünüyorum ama hafif bir ürün olsun devamlı yanımda olsun diye tablet alsammı diye bocalıyorum
DEDİKLERİNDEN HİÇ BİŞEY ANLADMAIM CANIM:26:hiçbi fikrim yok yani excel yüklenirmi varmı onuda bilmiyorum çizim konusuna gelince resim gibi bişeyler çizmektenmi bahsediyorsun paint gibi mesela varmı görücez bakalım,bide word programı varmış ama excelmi onu bilmiyorum
ama birazdan kargo gelicek alıp bakıcam çok heycanlıyım,,,,android işletim sistemi olması benim için tatmin edici oldu,ona dikkat etmek lazım işlemcisi 1.in altında olmamalı kesinlikle,benimki 7inç ekrana sahip flash destekli capasitif ekran olmasıda kesinlikle olması gerekenler arasında,yani resistif ekran olmamasına dikkat edin
şimcik sorularım olacak
tablet ne işe yarar?
çizim yapılabilir mi
tablet sana kucuk geliyor ama surekli yaninda tasimak istedigin genis ekranli bisey ariyorsan APPLE MACBOOK AIR al innncecik bisey,kus gibi hafif..laptop kadar genis nerdeyse,ama netbook ozellikelri var,cd yeri yok yani.zaten netbook kadar kucuk olmadigi icin buna yeni isim cikarmislar ultrabook..ben cok memnunum cok hizli ayrica..