kızlar iyi akşamlar.
bugün taç'tan Bambu Bonny bornoz takımını aldım.Fakat bayan için olanı M,erkek için olanı L beden.modeli çok hoş.Başka bedenlerinin olmadığını söyledi satıcı (ne kadar doğru bilmiyorum..) ev gelince denedim içinde kayboldum sanki,pek içime sinmedi sanki.bu bornoz takımları hep böyle bol mu yaa
kızlar iyi akşamlar.
bugün taç'tan Bambu Bonny bornoz takımını aldım.Fakat bayan için olanı M,erkek için olanı L beden.modeli çok hoş.Başka bedenlerinin olmadığını söyledi satıcı (ne kadar doğru bilmiyorum..) ev gelince denedim içinde kayboldum sanki,pek içime sinmedi sanki.bu bornoz takımları hep böyle bol mu yaa
benimde derdim. S bedenler bile bol gelirken takımlarda bayan için M beden mevcut. o yüzden kendime ayrı bir bornoz takımı yapmayı düşünüyorum. 2'li takım alsamda misafir için alırım bulunsun kenarda.elbet lazım olur
kızlar iyi akşamlar.
Canım benim bornoz takımımda taç aynı sorunu bende yaşadım gidip s bedenini sordum yok bunlar standart dediler.Bornozlar yüksek derecede yıkandığı için çekme yapıyormuş zaten yani yıkayınca küçülüyormuş satıcı kadın öyle demişti bana