Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta arkadaşımla perde siparişi verdim Taç-Çorlu mağazasından. Mağazada metresi 86 lira olan tül ve fon perdelerin metresini 7,5 TLye aldık. Metresini 2 tl den de perdecide diktirdik. Dediklerine göre taç mağazalarında artan topları satıyorlarmış orada. Duyanlar inanamıyor.
eminönü sultanhamamda canım.kime sorsan bilir zaten.git bak çok güzel şeyler var.diğer taç mağazalarında da böyle outlet ürünleri satıyorlar ama bu dediğim yerde alt kat tamamen outlet ürünlerle dolukaydirigubbakcemile2
Taç'ın Avcılar'daki yeri de baya büyük ve alt katı tamamen outlet ürünleri. Fİyatları da uygun.
ayrıca sadece h.içi 4'e kadar açık olan fabrika kısmındaki satış yeri de var ama çalıştığım için oraya gidemedim maalesef.
dün taçın outletine gittim çorluya.. eğer 1. kalite istiyosanz çok fiyat farkı yok.. pamuk satenlerde 175liraydı.. ben 2. kalite pamu saten nevresim takımı aldım 62 liraya geldi çift kişilik setim.. bir tanesinin yastık kılıflarının boyası lekeli gibi tek sorunu o diğer 2 tanesinde bir sorun göremedim :)
yalnız her ürünü bulamıyosunuz benim selia modelinde aklımkalmıştı o yoktu o anda fabrikadan çıkıp artanları satıyolarmış sadece herşey yok yani..
kaz tyü yorgan aldım 278 lira, boncuk elyaf yastık 8 lira, ranforce nevresim takımları 38 lira, ranforce çiftli yastık kılıfı 3,5 ile 5 lira arasında.. birde bornoz takımı aldım bambu, yalnız büyük boy havlusu yok içinde, 92 lira.. battal boy masa örtüsü ve 3 runner 60 lira..
fiyatlar böyle :)