Taciz davam sonucu

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
Bugün davam vardı arkadaşlar olanları sizle paylaşmak içimi rahatlatmak istiyorum
Öncelikle bana tacizde bulunan adam evli ve 3aylık çocuğu varmış haberim yoktu bugun öğrendim. bana taciz ettiği zaman karısı hamileymiş

Karısı annesi e yengesi oradaydı hepsi gelip ayrı ayrı bana yalvardı bu sırada bir kaç şeylerini yakaladım ben adamı teşhis ettim ama ısrarla o değil yapmamıştır deyip durdu ailesi kabul edecek halleri yoktuya
İlk olarak yengesi belki bişeyler içmiştir ondan yapmıştır dedi. Hem kabul etmiyorlar hem böyle diyorlar. Anneside yapmış bi hata affet sonra da yapmadıysada affet deyip çevirdi. Ve yengesi gelip tekrar abisi ona cezasını verdi dedi. Kızlar asıl mesele o küçük sabiye üzüldüm ama geri çekmedim zaten çeksemde değişen bir şey olmazmış kamu davası artık içimi rahatlatmak istiyorum o bebeği düşündükçe üzülüyorum ama ailesini seçemez ya babası bu pisliği yaptı ama ben üzülüyorum

İfadeni verdin mi sonuç ne oldu

Çekmemekle haklısın ders olsun ona ki bir daha cesaret edemesin. Yoksa yüz bulur devam eder... hoş böyle adiler yıllarca hapis yatıp çıkınca ayni halti yiyebiliyor.

İfademi eksik vermişim diyordunuz ne yaptınız anlatabildiniz mi iyice? Hakim dinledi mi sizi sonuç ne oldu?

Neden çekeceksiniz şikayetinizi çekmeyin o kişi sizi taciz ederken el kadar bebeğini düşündümü düşünmedi siz neden düşünesiniz,ayrıca size şikayetini geri al dediklerinde ben sizin kızınız olsaydım ne düşünürsünüz deseydin yine tavrınız aynı olur mu deseydiniz.

Vicdan yapmana gerek yok .

Vicdan yapması gereken ; o adam !

Eşimi ailemi üzdüm nasıl bok bi herifim diye vicdan yapsın.

Lan bebeğimi de mi düşünmedim diye vicdan yapsın !

Bir kadını korkutup tacize maruz bırakıp hem psikolojik hem fiziksel yorgunduğu için vicdan yapsın !

Cezasını alıp , vicdan yapsın ki ... bir daha başı g..ü ayrı oynamasın.

Geçmiş olsun çok çok.

sakın cekme sakın
ılerde tacizine ugruycak kişileri kurtardın sen suan
cesareti kırılmıstır
yoksa aynı devam kac can daha yakacak

Baba olarak sorumluluğunu bilmeliydi, baba bile olmasına gerek yok elalemin karısına kızına elle taciz de bulunmak da ne demek be. Cezasını bulsun ki bi daha eli bi kadının bi tarafına gideceği zaman aklına gelsin terbiyesizin.

ever çocuk için üzüldüm çünki sapık bir babası o babaya çanak tutan babaannesi,amcası,yengesi ve daha da kötüsü bir annesi var.

Ailesindeki kadınların gelip sana yalvarmasına ne demeli!
Çok şaşkınım..
Böylesi bir yüz kızartıcı suçu işleyen adamı nasıl savunurlar, sapık yahu sapık daha ne olsun.
Pes...
Ne ceza alacak peki?

Genelde bi erkek akraba çıkıp patakliyor bu adamları.. nasıl böyle bişey yaparsın bi kadına diye değil rezil ettin bizi diye.. sonra hep çocuğu var affet diyen kadınlar oluyor etrafta.. Kamu davası diyorsunuz şikayetiniz cekseniz ne değişir bilmiyorum ama zaten cezasını bulacak eminim..

Çok geçmiş olsun. Bebeği düşünüyorsun haklıson amam sende bi annenin bebeğisin o seni düşündü mü. Zaten maalesef ki ülkemizde çok büyük cezalar çıkmıyor bu tür davalardan, geri çekme bence de davanı aklı başona gelsin. Belkide bu dava sonuçlanana kadar çekeceği korku bile ona yeter. Bir daha böyle bişeye cesaret edemez.

bu ne ya özrü kabahatinden büyük. affemeyin üzülmeyinde. çocuğun durumu ile sizin bi alakanız yok. davanız babası ile. kendi çocuğunu düşünmeyeni siz mi düşüneceksiniz. vicdanınız rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…