- 18 Kasım 2012
- 167
- 64
- 98
- Konu Sahibi StayStrong
-
Sonuç ne oldu peki,geçmiş olsun.
Neden çekeceksiniz şikayetinizi çekmeyin o kişi sizi taciz ederken el kadar bebeğini düşündümü düşünmedi siz neden düşünesiniz,ayrıca size şikayetini geri al dediklerinde ben sizin kızınız olsaydım ne düşünürsünüz deseydin yine tavrınız aynı olur mu deseydiniz.Bugün davam vardı arkadaşlar olanları sizle paylaşmak içimi rahatlatmak istiyorum
Öncelikle bana tacizde bulunan adam evli ve 3aylık çocuğu varmış haberim yoktu bugun öğrendim. bana taciz ettiği zaman karısı hamileymiş
Karısı annesi e yengesi oradaydı hepsi gelip ayrı ayrı bana yalvardı bu sırada bir kaç şeylerini yakaladım ben adamı teşhis ettim ama ısrarla o değil yapmamıştır deyip durdu ailesi kabul edecek halleri yoktuya
İlk olarak yengesi belki bişeyler içmiştir ondan yapmıştır dedi. Hem kabul etmiyorlar hem böyle diyorlar. Anneside yapmış bi hata affet sonra da yapmadıysada affet deyip çevirdi. Ve yengesi gelip tekrar abisi ona cezasını verdi dedi. Kızlar asıl mesele o küçük sabiye üzüldüm ama geri çekmedim zaten çeksemde değişen bir şey olmazmış kamu davası artık içimi rahatlatmak istiyorum o bebeği düşündükçe üzülüyorum ama ailesini seçemez ya babası bu pisliği yaptı ama ben üzülüyorum
sakın cekme sakınBugün davam vardı arkadaşlar olanları sizle paylaşmak içimi rahatlatmak istiyorum
Öncelikle bana tacizde bulunan adam evli ve 3aylık çocuğu varmış haberim yoktu bugun öğrendim. bana taciz ettiği zaman karısı hamileymiş
Karısı annesi e yengesi oradaydı hepsi gelip ayrı ayrı bana yalvardı bu sırada bir kaç şeylerini yakaladım ben adamı teşhis ettim ama ısrarla o değil yapmamıştır deyip durdu ailesi kabul edecek halleri yoktuya
İlk olarak yengesi belki bişeyler içmiştir ondan yapmıştır dedi. Hem kabul etmiyorlar hem böyle diyorlar. Anneside yapmış bi hata affet sonra da yapmadıysada affet deyip çevirdi. Ve yengesi gelip tekrar abisi ona cezasını verdi dedi. Kızlar asıl mesele o küçük sabiye üzüldüm ama geri çekmedim zaten çeksemde değişen bir şey olmazmış kamu davası artık içimi rahatlatmak istiyorum o bebeği düşündükçe üzülüyorum ama ailesini seçemez ya babası bu pisliği yaptı ama ben üzülüyorum
Baba olarak sorumluluğunu bilmeliydi, baba bile olmasına gerek yok elalemin karısına kızına elle taciz de bulunmak da ne demek be. Cezasını bulsun ki bi daha eli bi kadının bi tarafına gideceği zaman aklına gelsin terbiyesizin.Bugün davam vardı arkadaşlar olanları sizle paylaşmak içimi rahatlatmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?