Taciz davam sonucu

Öncelikle cok gecmis olsun. Tebrik ederim bu durum karşısında susmayı tercih etmedigin icin
Şikayetinden sakın vazgecme
Hem erkek hem kiz annesi olarak söyluyorum ki o adam normal degil
Ne oglum bi kiza boyle bi hareket yapsin nede kizimin basina boyle birsey gelsin istemem
Ama boyle bir durum olursa allah korusun oglumun davasina gelmeyi bırak yüzüne bakmam

Şimdi o komşular ne yaptı, taşındılar mi? adam hapse girdi mi?
Hayır taşınmadılar, o olaydan sonra gayette mutlu, mağdur kocasını bekleyen bir eş, mağdur oğlunu bekleyen bir anne olarak aynı yerde yaşadılar, adam hapis yattı fakat 1,5 sene kadar birşeydi, maalesef o dönemde, ki şimdi de sanırım farklı değil, tecavüze yeltenmeye ağır cezalar verilmiyordu, 1,5 yıl cezayı çok az bulmuştum, bana kalsa gün yüzü görmesini istemezdim.

Canim uzulme. Bugun sana yapan yarin baskasina belki ergen Kizlara bile yapabilir. Sen en dogrusunu yaptin.

Simdi daha iyi anliyorum, neden ortam bu sekilde..bu sapik erkeklerin arkalarinda kadinlar var.. utanc verici.. sikayetinizi sakin ama sakin cekmeyin.. ceksin cezasini..

Hadi anası bacısı korumaya çalışıyor da, karısına ne oluyor?! insan tiksinir ya böyle bi adamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…