Taciz davam sonucu

Sakın çekme davanı eğer çekersen başka insanlara tacizin önünü açarsın. Bebeğe de gelince sen davayı çeksen de çekmesen de ahlaksız bir babanın evladı olduğu gerçeğini değiştirmeyecek o yüzden devam et canım. Tekrar çok geçmiş olsun canım Allah kimseye yaşatmasın

O bebek icin sussaniz adam o bebege bakip kendini düzeltmez. Cezasi ne olacak ki? Alsin biraz ceza ders olsun. Bebegi icin daha bir adam olsun

Yorumlarınız için teşekkür ederim dava sonuçlanmadı yedek hakim olduğu için Şubat 23te mahkeme var ama gelmenize gerek yok dedi
Bende dedim kadına senin de kızın var aynısı kızına olsa dedim haklısın sana hak veriyorum ama babam yok gidecek yerim yok dedi hem öyle hem böyle konuştular yani hem kocama güveniyorum diyo hem böyle ben sadece çocuğa üzüldüm öyle bi aşağılık babası olduğu için

adam ne yaptı. hiç bi şey anlatmamışsınız . ne zaman nerede oldu.
5N 1 K lütfen.

belki bebeğe bile tacizde bulunabilir. malesef bu kadar bozuk zihniyetler var dünyada. o yüzden asla pişman olmayın. yaptığınız kötü birşey değil.
katılıyorum. yaptığının cezasını çekmediği sürece yeniden yapar.
rezil olsun millete de herkes kızına karısına dikkat etsin adamın mahallesinde, iş yerinde

İleride bir gün bir kızı daha taciz etmeye çalışmadan önce aklına bu günler gelir vazgeçer. Bırak tutuşsun paçası. Biz kızlarımızı pislikler taciz etsin diye yetiştirmiyoruz. Ben olsam annesine zaten tacizci bir çocuk olmuş senden yüz bula bula bir de savunma derdim. Hiç kusura bakmasın. Pipisi var diye erkekleri böyle yapan cahil anneleri...

Düşünüyorum da (Allah korusun )benim ailemden birisi böyle bir pislik yapacakda ben de ona destek olucam! münkün değil.Ne hali varsa görsün der , hatta iyi bir ceza alsın diye bir de dua ederim.
Herkesin dediği gibi kararlı oluşunu ve cesaretin takdire şayan

Sen en doğru olanını yapmışsın,böyle pislikler inan bana o acıdığın masum yavruya bile zarar verebilir. Umarım o adi adam bundan senin bu açtığın davadan dolayı , cesaret edipde kimseye zarar veremez . Peki karara bağlandı mı? Umarım iyi bir ceza alır.

cnm bu konu tv ye çıktı mı?

Bazi seylerin bedeli vardir. Oduycek o bedeli mecburen. Asil tamda babasinin ders almasi lazimki yaptiginin buyuk sonuclar dogurdugunu bilsin. Bu kdr kolay siyrilmamali isin icindrn. Yoksa ilerde tacizden siyrila bilicegini dusunen, cunku babasininda zamaninda siyrildigini goren bi nesil yetisicek. 3 cocgu birden.

Ne güzel sapiklik yap,ailen arkanda dursun cocugunla acindirsin.
Bu gün bu sapikligi yapan adamin yarin bir gün karisini kötü yola düşürmeyecegi ne malum.
Cezasını çekmeli

Geri cekme sikayetini. O dusunseymis sapiklik yaparken çocuğunu. Evet o masum çocuğa yazik böyle bir adamın evladi olduğu için

Çok geçmiş olsun, asıl küçük bebeği düşünüp şikayetinizi geri çekmemelisiniz asla, o Bebek için şikayetinizde ısrarcı olun, bakın size bir olay anlatayım, lafı gelince burada çok kereler paylaştım bu olayı, birde sizin için yazayım.
Benim kapı komşumun oğlu (35-40 yaşında evli ve bir çocuk babasıydı o dönem) kendi çocuğuyla yaşıt bir kız çocuğuna tecavüz etmeye kalktı, çocuğun çığlıklarını duyan insanlar koşunca bu sapık kaçıyor, çok şükür kıza tecavüz edemiyor, sapığı kovalayanlar teşhis edemesin diye saç, sakal, bıyık ne varsa kesiyor ama yine de rahatça teşhis edildi çünkü muhitin bilinen insanlarındandı.

Tutuklandı, yargılandı vs neyse asıl acı olan ne biliyor musunuz? Taciz, tecavüz edilene yalvaran o sapıkların ailelerinden bazılarının zihniyeti.
Size yalvarırlar arkanızdan oğullarını haklı görüp size olmadık sözler söylerler, bizim orada yaşanan olayda sapığın torun torba sahibi, torunlarının arasında kız çocuğu olan, kendisi de kadın olan o anası var ya, 11 yaşında daha vücudu şekillenmemiş, yaşadığı travma yüzünden psikolojik destek almak zorunda kalan o küçücük kız çocuğuna hani şu kaba, çirkin, aşağılayıcı kuyruk sallamakla alakalı laf vardır ya onu söyledi, 11 yaşındaki çocuğa hemde, benim yanımda söyledi, duyduklarıma inanamadım, kulaklarımın duyduğuna inanmak istemedim, beynimden vuruldum, ağzının payını verdim ve çıkıp gittim.

Böyle sapıklar en ağır cezalarla yargılanmalı, bana kalsa aldıkları nefes bile fazla, itlaf edilmeliler ama işte maalesef yaşıyorlar.

Bebeğe bende üzüldüm ama bunun sorumlusu siz değilsiniz. Şimdi paçayı kurtarır ise birdahaki sefere başka birine daha fenasını yapabilir.

Niye muhattap oldun aileyle

Senin kanıtın var mıydı?
Somut delilin?
Yoksa bu adam ceza almaz zaten.
Alanıni hiç görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…