taciz edildim çok korktum atlatamıyorum:(

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
bugün dersten eve dönerken eve yaklaşmıştımki eve yakın sokağa dönerken sokağın başında birinin beklediğini gördüm.o an kuşkulandım çünkü uzaktan tuhaf hareketleri olduğunu farkettim.sonra bi alt sokaktan eve gitmeye yöneldim sokağın bitiminde nefes nefese karşıma çıktı elini cinsel organına değdirmiş şekilde o an bağırdım zaten anayola çıkmıştım.gözümün önünden gitmiyor bu olay birde kçk şehirde yaşıyrm artık sokağa çıkamam.ya zamanında ana yola çıkmasa idim sokak arasında yakalasa idi beni neler yapardı kimbilir çok üzgünüm çok

düşünmemeye çalışın bence
sonuç olarak bir şey olmamış.tamam psikolojisi bile yeter ama bu şekilde kapatmayın kendinizi.
allah belasını versin böyle insancıkların.

Geçmiş olsun, sapık herif!
Polise gitseydiniz de ülkemizde bu konudaki adalet sistemi belli..
Kaale almazlardı bile belki..
Tavsiyem bir kaç gün dışarı babanızla-abinizle falan çıkın.. Şahsen ben olsam cok korkardım tek çıkamazdım bir kaç gün.

Zamanında ablama olmuştu aynı şey, hatta sapık herif sıkıştırmıştı ablamı, ablam da onun elini bizim apartman kapısına sıkıştırmıştı. Polise gittik, robot resim çizdiler ama hiçbir şey yapmadılar.

Bana da oldu, 12 yaşında falandım 16-17 yaşlarında pislik öpmeye çalışmıştı suratını tırmıkladım o da acıdan yüzüme vurmuştu. Hemen polisi aradık falan ama hiçbir şey yapmadılar.

Çok korku bırakıyor bu tür hadiseler

Aşşağılık pis sapık. Bekarken bizim bir komsumuz vardi. Kadin gece geliyordu işten. Baktim bunu bi adam takip ediyor. Kiz evinin kapisini çaldı iceri girdi adam da agacin altinda seyiyle oynuyordu hemen bizimkileri cagirdim bagirdilar falan kacti. Sonra assagi sokakta bi cocuk bagrislari geldi ki sorma. Serefsiz, cocuklara sapiklik mi yapti nedir bir koştu, arkasindan adamlar falan ama yakalayamadilar.
Böyle pisliklerin seyini koparticaksin o zaman gorecekler.
Size cok gecmıs olsun. Cok şükür ki bi sey olmamis..

hani insan saniye farkı ile trafik kazasından kurtulur ya bende saniye ile kurtuldum o karşıma çıktığında anayola çıkmıştm ya adımlarım yavaş olup zamanında çıkmasa idim ana yola sokakta yakalasa idi düşünmek bile istemiyorum kızlar oturduğumuz yer nezih bi yer ne bilim böyle bişi olcağı aklımın ucundan geçmezdi apartmanların arasında oldu olay.o ara polis falan gelmedi aklıma koşa koşa eve kaçtım çok korktum okdr korktum anlatamam yaşayan anlar beni titriyorum zangır zangır.ailemede anlatmadım üzülmesinler diye.sizlerle paylaştım.ya bidaha karşıma çıkarsa korkusu var şimdi içim de

kale alınmam deyip yasal haklarımızdan vazmı geçelim...iyi kaderemizede razı gelelim...kimbilir kaç kadına ve kaç cocuga aynısını yapacak...ve herkes bu arkadaş gibi şanslı olmayabilir...

bu pipisini gösteren adamlardan var mı artık ya..

benım zamanımda (90 larda) parduselerının önünü acar,fallafoş olmuş pipilerini gosterırlerdi..

bunların saldıranını gormedım,duymadım..
teshır etmekten hoşlanıyolar herhalde..

colugumuzu cocugumuzu korusun allahım..
sanada geçmiş olsun..

Cok gecmis olsun.keske ailenize anlatsaydiniz hata etmissiniz.ailenizle karakola gider esgalini bildirirdiniz.yarin birgun birine tecavuz etmeyecegi ne malum.lutfen sessiz kalmayin o pislik hala sokakta av ariyordur asagilik.Allah kotulerden korusun.

öyle bir anla karşılaşırsanız cok sıkıştırıldıgınız anda tabi...üzerinize saldırırsa direk kendinizi korumayın yada yüzüne saldırmayın...direk erkeklik organına ciddi anlamda vurun...kıvranırken yardım isteyin linç etsinler p..nki..

Buyuk gecmis olsun gercekten hanimlar otobustede cok dikkat edelim lutfen serefsizin biri bana ole sarkmistiki bn sıkışikliktan farkedemedmki arkami bi dondum serefsiz tam dibimde kopek orda agzinin ustune bir tane yapstrmadigima halaaaaa pismaninnnmmmm @)

Geçmiş olsun. Bu kadar abartmayın ama her kadının başına geliyor böyle şeyler. Bugüne kadar yaşadığım olayları yazsam 10 sayfa falan sürer. Sokağa adım atmayıp kendimi eve kapatmam lazımdı sizin kadar etkilensem. Bir daha başınıza gelirse geçirin kafasına bişey uzaklaşın. Ya da biber gazı falan taşıyın yanınızda.

Ben de daha 12 yasinda faladim dolmustaydik ailecek ve kalabalikti tuylerimi bile almiyordum sort vardi ne çekici gelebilir ki ufak bi kiz cocuguydum dolmusta paralari alan adam herkesin içinde kalçami eliyle kavramisti resmen elimde su şişesi vardi suratina gövdesine kaç kere vurdugumu hatirlamiyorum pis herifler

Ahahahahah millan
İslevi yok belki de

neden abartmayalım bi çok kere başımıza geldi diye normalleştirelim bu durumu her kadının kaderi diye ilk defa başıma geldiği için korkmş olmam gayet normal etkilenmem de bu açıdan bakın birde.normalleştiricek kdr çok taciz yaşamadım yaşasa idim bu derece korkmazdım karşımda nefes nefes pis pis eli cinsel organında bi adam düşünün ruh halimi...illa size göre normal olmaması için tecavüze mi uğramak gerekiyr

O kadar çok var ki bu iğrençliklerden. Bir keresinde kampüste yürüyordum. Hava daha aydınlık 17.00 filan. Yanımda bi araba yavaşladı içinde 2-3 kişi var muhtemelen kız tavlamak için kampüste dolaşan üniversiteyle alakası olmayan insanlar. "Baksana tanışalım mı" dedi. Soğukkanlılığımı korumaya çalışarak hayır gerek yok dedim. Yapma güzelim ya bi daha senin gibi bi fıstıkla nerde karşılaşıcam gibisinden iğrenç şekilde konuşmaya başladı. O an üç buçuk atıorum tabi şanssızlığıma da etrafta kimse yok ama 100 metre ilerde güvenlik var çığlık atsam duyulur. Dedim sakin olmalıyım korktuğumu anlarsam üstüme gelir. Bu arada ben hızlı hızlı yürüyorum o da yanımda arabayı sürüyor. Köşeyi dönünce ilerde güvenlik vardı. Çantamdan telefonu çıkardım şimdi polisi arıyorum plakanı vericem dedim. Karşıdan da iki kişi geliyordu. Bunlar çift taraflı sıkışıp tüydüler ama hayatımda o kadar korktuğumu hatırlamıyorum. Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum bu yüzden.
Plakayı aklımda tutabilseydim kesinlikle polisi arayacaktım. Bu pisliklere yaptıklarını yanına kâr bırakmamak gerek.
Ama malesef başarısız adalet sistemimiz yüzünden polise şikayet etsek bile hiçbir ceza almıyorlar. Malesef bunun psikolojik baskısının farkında değil kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…