taciz edildim çok korktum atlatamıyorum:(

Aynı şeyi ben de yaşadım fenerbahçede stadyumun arkasında bi alt geçit var işten çıkmıştım akşam 8 gibi kış etrafta kimse yok çıkarmış dışarı oynuyodu yanından geçtim ama o korkuyu anlatamam hızla geçtim hiç bakmadan peşimden koşsaydı ne olurdu hiç bilmiyorum. Kartalda tren istasyonun orda da görmüştüm, ufacık bi ağacın arkasında yanından insanlar geçiyo o çıkarmış oynuyo ne meraklılar açıp göstermeye, anneler babalar iyi okusun aç oğlum pipini amcalara diyerek mahremiyer eğitimi vermemenin sonucı

yaaa ne korkunç ben de şu böyle gelip yanından sakince geçerken kafasını falan uzatıp tip hareketler yapanlardan çok korkuyorum ya
adam geliyor birden o kafayı niye uzatırsın bir tane patlatcam artık o kadar denk geldim ki bu tipe nedir anlamadım

zor bir durum lisedeyken komşumuzun oğlu vardı 2 sokak ötemizde oturuyordu meğer bu hastaymış sapıklık eğilimi varmış bir öğlen okula gidiyorum arkamdan koşup popoma vurmuştu ağlayıp eve dönmüştüm ailesine şikayet etmiştik sonrasıda öğlenciydim geç çıkıordum okuldan bi akşam beni beklediğini farkettim kışında pek sessiz olur sokaklar arkamdan gelip bir sürü küfür etmişti yok yakalayıp beni s... yapacakmış falan filan aynı şekilde bende küfür ettim en son bi komşumuz dövmek için kovaladı da sonra korktu bir daha sataşmadı ama meğerse mahalledeki tüm kızlara aynısını yapmış sonra duydum ki başka şehirden birinle evlendirmişler zavallı kız dedim içimden

Bıber gazı taşıyın kesınlıkle cok gecmıs olsun..

bence de korunmasız gezmeyin sakın , ben bıçak bile taşıyorum yanımda , çantamın en ön gözünde de biber gazı spreyi var, herkeste olmalı kendimizi koruyabilmeliyiz. benim de başıma geldi sözlü taciz den tut, takip edildim , yarım saat soluksuz koştugumu bilirim , Allah korusun hepimizi.

Bundanyedi yil önce 17 yasindydm sanirim okula gidecektir üst geçitten geçerken arkadanbirisi popomu ellemişti neye ugradigimi sasirmistim Kosa Kosa polise gitmistim. Ama travmasi baya uzun surdu yolda yürürken surekli arkamda biri varmis gibi arkama bakip dururdum elimi yumruk yapardim öyle yururdum geceleri korkmaya baslamistim. Ama geçti.

Mesela dun topuklu giymstim laf atip durdular bende terbiyesiz onüne bak dedim özür diledi gitti bunlari boyle rezil edeceksin herkesin ortasında ki belki akillanirlar. Serefsizler.

Allah böylelerinden korusun.benim bir arkadaşımın teyzesinin başına bi olay gelmiş.kadın apartmamına girmiş asansöre binecekken adamın tekini görmüş adam birden pantolonunu indirip arkasını dönmüş cok afersınız k..ç..na havuc sokmuş yermısın abla demiş.kadın aylarca kendine gelememiş..sapkınlık dizboyu.Allahım korusun..

Bizim burdada oyle biri var ama deli yani rahatsiz oda oyle gezer ama zararsiz belki oda oyledir gecmis olsun

çok teşekkür ederim kızlar.şükür ki saniye farkı ile kurtuldum.yoksa bende de atlatılmaz travma bırakırdı.çünkü gözü dönmüştü karşıma çıktığında nefes nefese koşmuştu beni yakalamak için.siz siz olun ara sokaktan gitmeyin.bütün gece uyuyamadım her an kapıdan gelcekmiş gibi.o derece korkunç bi gece geçirdim.neler neler oluyor kafayı takip öldürülen kadınlar bile oluyor. o yüzden bu bana büyük ders oldu artık daha dikkatli olacağım yanımda birşeyler taşıyacağım haklısınız.dün şunu anladımki kadın olmak çok zormuş çok....

Ben de universite okudugum sehirde bisikletli bir sapik tarafindan tacize ugramistim. Adam hem bisiklet kullaniyordu hem de popomu ellemisti. Elimdeki posetlerle kafasina vurmustum, dengesini kaybetmis ama toparlamisti. Ah, bir dusseydi onu orada gebertecektim ama olmadi. O olaydan sonra devamli arkama bakarak yurumeye baslamistim. Arkamdan bir ses gelse kalp atislarim hizlaniyordu. Allahin belalari. Boyleleri ölsün istiyorum. Size de cok gecmis olsun. Disari cikmaktan vazgecmeyin, bir muddet sonra korkunuz gececek.

Polise gitsen seni suçlu cikarirlar. O saatte orda ne isin vardi yok üstünde ne vardi sen adama baktin mi falan filan burasi turkiye...

Ailene anlatmalisin bunu rahatlamak icin yapmalisin. Bize anlatmak nasil iyi geldiyse onlara anlatmanda iyi gelecektir. Artik arabam var toplu tasima araci kullanmiyorum pek sokakta yurumuyorum uzun zamandir boyle seyler yasamadim. Ama eminimki eger dolmusa binmem gerekse yurumem gerekse muhakkak basima gelir. Ozellikle 12/13 yaslarondaki kizlari egitmeliyiz birisi dolmusta dokunduysa donup bagirsin vursun sessiz kalmasin. Biz sessiz kadikca bu sapiklar ciddi ciddi hosumuza gittigini zannediyorlar

hayvan herif ahlaksız. şansın varmış allahın sevgili kuluymuşsun ki bişey gelmemiş başına. çok geçmiş olsun..

biber gazı taşı yanında... internette satılıyor temin et bir tane...yürüken elinde dursun...

Neredeyse bire bire aynısı benim başıma geldi, sabahın köründe hem de işe giderken.
Nasıl koşa koşa caddeye çıktığımı bilmiyorum, hem de adam da arkamdan koşarken.
Çok korkmuştum, o saatte sabahın 6 sında başıma herşey gelebilirdi.
Ben de bayağı bir süre üstümden atamamıştım ve o halde işe gitmiştim bir de.
Geçmiş olsun, biraz zaman geçince mecbur unutuyorsunuz.

En iyisi çantada biber gazı ya da bayıltıcı sprey bulundurmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…