- 14 Eylül 2014
- 60
- 20
- 13
- 35
neden abartmayalım bi çok kere başımıza geldi diye normalleştirelim bu durumu her kadının kaderi diye ilk defa başıma geldiği için korkmş olmam gayet normal etkilenmem de bu açıdan bakın birde.normalleştiricek kdr çok taciz yaşamadım yaşasa idim bu derece korkmazdım karşımda nefes nefes pis pis eli cinsel organında bi adam düşünün ruh halimi...illa size göre normal olmaması için tecavüze mi uğramak gerekiyr
kızkardeşim 13 yaşlarında falandı,23 yıl önce,istanbulda evimize yakın bir yerde adamın üzerinde pardüse varmış açmış birden göstermiş..eve gelmişti hüngür hüngür ağlıyordu zor sakinleşmişti..bu sapıklar hep olucak..daha dikkatli olmalıyız..allah hepimizi korusun..hani insan saniye farkı ile trafik kazasından kurtulur ya bende saniye ile kurtuldum o karşıma çıktığında anayola çıkmıştm ya adımlarım yavaş olup zamanında çıkmasa idim ana yola sokakta yakalasa idi düşünmek bile istemiyorum kızlar oturduğumuz yer nezih bi yer ne bilim böyle bişi olcağı aklımın ucundan geçmezdi apartmanların arasında oldu olay.o ara polis falan gelmedi aklıma koşa koşa eve kaçtım çok korktum okdr korktum anlatamam yaşayan anlar beni titriyorum zangır zangır.ailemede anlatmadım üzülmesinler diye.sizlerle paylaştım.ya bidaha karşıma çıkarsa korkusu var şimdi içim de
Normalleştirin demedim, ruh sağlığınızı bozmayın dedim. Tekrar karşınıza çıkabilir, siz unutmuşken biri sizi otobüste falan taciz edebilir. Bunlara hazırlıklı olmalıyız her an her yerde karşımıza çıkabiliyorlar. Tepkinizi verin ama bu kadar içselleştirmeyin dedim. Bundan normalleştirdiğimi çıkardıysanız bravo size...neden abartmayalım bi çok kere başımıza geldi diye normalleştirelim bu durumu her kadının kaderi diye ilk defa başıma geldiği için korkmş olmam gayet normal etkilenmem de bu açıdan bakın birde.normalleştiricek kdr çok taciz yaşamadım yaşasa idim bu derece korkmazdım karşımda nefes nefes pis pis eli cinsel organında bi adam düşünün ruh halimi...illa size göre normal olmaması için tecavüze mi uğramak gerekiyr
Ayyy cnm yaaa.benimde boyle bir sey geldi basima.
Ben ortaokula giderken karsidan bir adam geliyordu.siyah parduseli ama yakisikli biri.cok uzunduu...dikkatimi cekti.soyle bir baktim.adam acmis pardusenin arasindan gosterdii..ayy sokksokk..ilk defa gordumcinsel organnnn..
Ayy oldum oldum dirildim...
Gecen senede hast.geliyordum.arabalar parkedilmis sabah erken saatler.kimse etrafta yok.sakin sakin yuruyorum.hasur husur ses geliyor.bir baktim yanimdaki arabada adam prezarvatif takmis..31.c.
Sok oldumm.hemen polisiaradim.plakayi verdimmm.
Ama ben bir hafta kendime gelemedimm...
Esime anlatmistim.o da bana kiziyor.sankiben adama ac dedimmm.tobe tobe....
Ay ne dusundum.bir kadin busekilde acsa bir erkek eve gidip ne yapar.biz kadinlarda eve gidip agliyoruz.....kızkardeşim 13 yaşlarında falandı,23 yıl önce,istanbulda evimize yakın bir yerde adamın üzerinde pardüse varmış açmış birden göstermiş..eve gelmişti hüngür hüngür ağlıyordu zor sakinleşmişti..bu sapıklar hep olucak..daha dikkatli olmalıyız..allah hepimizi korusun..
Sapık ama hijyenik p.z.nk 31 çekerken bile prezervatif takıyor. Sabah sabah nerden aklına geldiyseAyyy cnm yaaa.benimde boyle bir sey geldi basima.
Ben ortaokula giderken karsidan bir adam geliyordu.siyah parduseli ama yakisikli biri.cok uzunduu...dikkatimi cekti.soyle bir baktim.adam acmis pardusenin arasindan gosterdii..ayy sokksokk..ilk defa gordumcinsel organnnn..
Ayy oldum oldum dirildim...
Gecen senede hast.geliyordum.arabalar parkedilmis sabah erken saatler.kimse etrafta yok.sakin sakin yuruyorum.hasur husur ses geliyor.bir baktim yanimdaki arabada adam prezarvatif takmis..31.c.
Sok oldumm.hemen polisiaradim.plakayi verdimmm.
Ama ben bir hafta kendime gelemedimm...
Esime anlatmistim.o da bana kiziyor.sankiben adama ac dedimmm.tobe tobe....
hani insan saniye farkı ile trafik kazasından kurtulur ya bende saniye ile kurtuldum o karşıma çıktığında anayola çıkmıştm ya adımlarım yavaş olup zamanında çıkmasa idim ana yola sokakta yakalasa idi düşünmek bile istemiyorum kızlar oturduğumuz yer nezih bi yer ne bilim böyle bişi olcağı aklımın ucundan geçmezdi apartmanların arasında oldu olay.o ara polis falan gelmedi aklıma koşa koşa eve kaçtım çok korktum okdrişte. ktum anlaşayan anlar beni titriyorum zangır zangır.ailemede anlatmadım üzülmesinler diye.sizlerle paylaştım.ya bidaha karşıma çıkarsa korkusu var şimdi içim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?