Kuzum reşit değilsen gider. Bu noktada tercih yapman gerekiyo ya destek alacaksın kime ne haber giderse gitsin diyerek. Yada reşit olmana ne kadar var bilmiyorum o gün geldiğinde emniyete veya nereye istersen gidip yardım talep edebilirsin. Bana kalsa en yakın emniyete git herseyi anlat ailenin tavırlarını da şöyle devletten koruma işte ailemde kalmak istemiyorum yurtta kalicam de seni alsınlar. Fakat bunu yaparsan 18 yaşına geldiğinde ve sonrasında yurttan ayrılmak durumunda kalacaksın sonrasında ailen sana tamamen sırtını döner ve sen yanliz kalırsın bide okumuyorsun da yani. Yani ya destek alacaksın yada yaşını bekleyeceksin
Bi abla anlattı sağolsun annemle konuşup ikna etmeye çalışıcam ama birden çat diye değil biraz alıştıra alıştıra söylicem psikolojimi iyi yapmadı diyeceğim inşallah o da yardım eder dua edin lütfen
Halamın inanmamasına şaşırdım kocası onu defalarca aldattı başka bir kadına ev açtı ama hâlâ ona toz kondurmuyor beni suçlu çıkartıyor çok zoruma gitti bu
Halamın inanmamasına şaşırdım kocası onu defalarca aldattı başka bir kadına ev açtı ama hâlâ ona toz kondurmuyor beni suçlu çıkartıyor çok zoruma gitti bu
halanız yaşı geçkin ise,
maddi özgürlüğü yoksa
boşanınca gidecek yeri yoksa
haliyle sizi harcayacak, siz onu sallayın bir an önce psikolog ile görüşün
kendi ailenizi ikna edin.
halanız yaşı geçkin ise,
maddi özgürlüğü yoksa
boşanınca gidecek yeri yoksa
haliyle sizi harcayacak, siz onu sallayın bir an önce psikolog ile görüşün
kendi ailenizi ikna edin.