Taciz Sayılır mı

aaa 2 kez mi olmuş ben kaçırmışım sonunu düzgün okumamışım O zaman kesinlikle tacize girer canı sıkıldıkça gelip sarılıyo demekki adam manyak mıdır nedir

sarılmaya kalksa böyle biri ben adım adım gerilerdim. sağolun özrünüzü kabul ettim yallah gitsin.noluyu lan der gibi bakardım bana yönelse sarılmak için.

Nasıl bir işyeri burası? Küçük bir işletme sanıyorum zira kurumsal şirketlerde bu tip durumlar hoş karşılanmaz.
Bende uzun yıllar çalıştım,dışarda yapılan kutlama,yemek vb etkinliklerde dahi gerek konuşma gerek beden dili anlamında herkes dikkat ederdi,ortam ne kadar samimi olursa olsun.
Bu adam size ikidir uzun uzun sarılıp,yanlış anlama ihtimalinize karşı ekliyor sonuna "sen benim kızım sayılırsın"diye ki siz birine söyleseniz yada sorun çıkarsanız "o benim kızım sayılır,onada söylemiştim"diyebilmek için. İzin vermeyin derim buna. İçini bilemeyiz ki. Gerçekten kızı gibi görüyor dahi olsa o yaşta bir adam çalışanına duracağı mesafeyi bilmiyor anlamına gelir ki inanın bu bile hoş değil.

Bugün sarılır, yarın öğle yemeğine davet eder masuö bir yemek gibi der işte kızım gibisin.. Sonraki günler de iş öpmeye çalışmaya kadar gider ben sana diyeyim.. O adam sapık.. Net... Elletme kendini diyorum başka da bir şey demiyorum

Resmi bir kurumda çalışıyor olmasan bile iki kez uzun uzun sarılması abesle iştigal kimse bana sarilamaz kocamdan başka ayyy zaten hiç sevmem sulu hareketleri inme gelirdi bana sakın izin verme pis adam sulu niyeti iyi deil ben sana diyim 15 sene çalıştım resmi kurumda saygı hat safadaydi en küçük ben olmama rağmen hanimli beyliydi herkes kucucuktum bana hanfendi dendiğinde 18 yaşındaydım çok hoşuma gitmişti beyler 50 li yaslardaydi zira

sarılmak var sarılmak var

onu siz hissedeceksiniz

benim patronum da sarılırdı mesela ama hiç taciz değildi onunki

sahiplendiğini hissettirmek isterdi

biz nispeten büyük evli vs idik ama kızlara da sarılmış da bizim bir abla vardı o patronla akrandı o uyarmıştı

adam yani böyle omzuna elini vs atardı

İlkinde ses etmemişsin
İkincide ses etmemissin
Üçüncüde de ses etme artık...

Bir yılan tarafından iki kere ısırılmaz bir adam..

şimdi erkeklerle tokalaşmayan biri olarak ben, bunu ciddi taciz olarak adlandırırım. ama farklı bir kişi iyi niyetli bulabilir.

Haberim olmadi derken. Inandirici gelmedi acikcasi. Niye?Kafanizla bedeniniz farkli yerlerde mi?Hadi olmazda haberiniz olmadan sarildi. Kendinizi geri cekseydiniz. Hayir neyin sokunu yasadiniz onuda anlamadim ya. Hadi hoslandigin birisi sarilsa, hadi dersin tamam, kiz heyecanlandi falan. Bilemedim

Sevimli bi kiz cocugu gibi goruyor olabilir sizi gozunuzde artniyet goremedim ben sariliyorum bshanesiyle eli saga sola kaymadiysa artniyet aramayin bide yillardir gordugunuz insansa bu tepkisi normal bence size deger veriyor olmali. Yada ben cok acik gorusluyum bilemiyorum

Bir daha yapmaya çalıştığında ben hoşlanmıyorum lütfen mesafenizi koruyun x bey diyin. Sen rahatsız oluyorsan tacizdir. Rahatsız olduğunu belli ettikten sonra yapmaya devam ediyorsa taciz ediyordur. Gerekli yerlere şikayet edebilirsin. Arkası güçlü biriyse uğraşma ama sürülen sen olursun. Cennet vatanımda adalet ne kadar güzel işliyor sen de biliyorsun zaten.

Ya bu işler tek taraflı eylemler mi? Yoldan geçen adam bam diye gelip sarılabilir mi bi insana. İtemiyor musunuz böyle bir durumda çok merak ettim?

Ne münasebet yani yahu sarılmak allahım özel alanınızın ve iş hiyerarşisinin açıkça ihlali. Sapık niyetli olmasına gerek bile yok. Size saygı duyulmadığını gösteren bişey. Açıkça uyarmanızı tavsiye ediyorum.

hııhıımmm evet kesin kızı gibi görüyordur;hiç inandırıcı değil...sizde de hata var bir niye o kadar izin verdiniz bu kadar aranızın laçkalaşmasına,iki adam size sarılrken eliniz armut mu toplyuordu???orada öylece durup "hımm acaba şu an taciz mi ediyor beni" diye düşündünüz mü

Israrla söylüyorum; birinin siz ona izin vermediğiniz sürece size dokunması tacizdir. Bu kişi kocanız bile olsa ki müdür, patron, iş arkadaşı kim oluyor... Bu taciz miydi diye düşünmek ne demek, sizin kişisel alanınızı izinsiz bir şekilde ihlal edemez kimse.
Bu "kişisel alan" mantığını oturtamadığımız sürece de kadınlarımız tacize maruz kalmaya devam edecek malesef.

Sanirim yeni olmamis bu olay. Simdi taciz oldu desek ne yapacaksin merak ettim. Sen anlamadin mi adamin o an ne niyetle sarildigini. Ustelik kimse bana sen benim kizimsin kardesimsin diye sarilamaz. Ben o an tepki veremedim olayina inanmiyorum. Cok buyuk travma yasatir o olay o ayri. Sarilinca bayagi kendinizo cekebilirdiniz kolunuzla itebilirdiniz. Hadi birincide sasirdiniz ikincisi de insan tepki verir ya. Simdi soruyorsun bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…