- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
kesinlikle normal değil.Herkese merhaba önceden yaşamış olduğum bir hadiseden bahsetmek istiyorum size. Bir kamu kuruluşunda çalışıyorum yer değişikliği yaşadım kurum içinden bundan önceki çalıştığım birimin en tepesindeki kişiye yakındım yazı işleri bendeydi. Birgün o şahısın bana küçük bir hatadan dolayı uyarısı olmuştu ve haksız yere almıştım uyarıyı haliyle bende kırılmıştım. Beraber çalıştığımız diğer arkadaşın sıklıkla yaptığı sanki ben yapıyormuşum gibi uyarması beni üzmüştü. Bu arada ben 27 kişi 43 yaşında falan. Bu mevzunun ertesi günü yanıma geldi dün üzüldün mü ben vicdan olarak dün çok rahatsız oldum deyip bana sarıldı hemde uzun süre bırakmadan... Bu şahıs evli ve 4 tane çocuğu olan biri. Ve bu hadise bir kere daha yaşandı bana sarıldı o esnada birşey yapamadım çok şaşırdım baya utandım ama iyi niyete yordum. Siz ne düşünüyorsunuz Bu arada sen benim kızım sayılırsın falan dedi onu eklemeyi unuttum
Kişi dengesiz hareketlerinde ayarsız biri mi. Benim eski amirim kadında bağırır çağırır ağlatır , sonra pişman olur akşam arar özür dilerdi, onu hatırlattı, mesafeli yaklaşırdı herkes .Herkese merhaba önceden yaşamış olduğum bir hadiseden bahsetmek istiyorum size. Bir kamu kuruluşunda çalışıyorum yer değişikliği yaşadım kurum içinden bundan önceki çalıştığım birimin en tepesindeki kişiye yakındım yazı işleri bendeydi. Birgün o şahısın bana küçük bir hatadan dolayı uyarısı olmuştu ve haksız yere almıştım uyarıyı haliyle bende kırılmıştım. Beraber çalıştığımız diğer arkadaşın sıklıkla yaptığı sanki ben yapıyormuşum gibi uyarması beni üzmüştü. Bu arada ben 27 kişi 43 yaşında falan. Bu mevzunun ertesi günü yanıma geldi dün üzüldün mü ben vicdan olarak dün çok rahatsız oldum deyip bana sarıldı hemde uzun süre bırakmadan... Bu şahıs evli ve 4 tane çocuğu olan biri. Ve bu hadise bir kere daha yaşandı bana sarıldı o esnada birşey yapamadım çok şaşırdım baya utandım ama iyi niyete yordum. Siz ne düşünüyorsunuz Bu arada sen benim kızım sayılırsın falan dedi onu eklemeyi unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?