Canm yanlış anlama ama abinin günahını alma.. O da çocuk cinse kimliğini arayış içerisinde olduğu bir dönem.. Bunu yaparken çokta bilinçli olduğunu düşünmüyorum.. Burda ki en büyük rol dediğin gibi biz anne babalara düşüyor kardeşlerin odalarını özellikle 9 yaşından sonra ayırmak gerekiyor...ve mahremiyeti öğretmek gerekiyor hangi organlarımızın başkaları tarafından kesinlikle dokınulmaması gerektiği ve dokunulduğu durumda nasıl tepki vermemiz gerektiği güzelce anlatılmalı.. Eğer anlatamıyorsak bir pedagogtan destek alarak anlatmak gerekiyor...Slm kizlar..burayı uzaktan takip ediyordum son zamanlarda açılan konuları görünce kötü anılarım depreşti ve anneleri bi de ben uyarmak istedim..evet böyle bi talihsizlik benim de başımdan geçti..hem de kimden biliyor musunuz en yakınımdan..abimden!!..o da çocuktu bende aramizda 1.5 yaş var ben 10 o 11.5 gibi...ilk fark ettiğimde kanepenin üzerinde uyuyordum birden popomu ellediğini fark ettim uyandim bana bilyelerini aradiğını söyledi panikle..inandım..
Hepimiz bir odada yatiyorduk maddi durumumuz pek yoktu buralari uzatmayacağım..daha sonra ben gece yatarken göğsümü ellediğini fark ettim kara basan çöker ya insanın üzerine yarim yamalak bulanık bulanık onu gördüm kalkmak istiyorum kalkamıyorum..her gece yalvardım Allahima bu gece gelmesin..kalkabileyim ben diye..kabuslar gördüm..asla rahat bi uyku uyuyamadim..evet çocukluğum elimden alindı öz abim tarafindan..o da çocuktu..içimde derin bir yara olarak kalan bu konuyu çocuklara da dikkat et aile icine de dikkat edin ve kesinlikle erkek ve kıź çocuklarinizin odalarini ayirın mutlaka demek için açtim..benim çocukluğum mahfoldu,inancım,umudum her şeyim mahfoldu başkaların ki olmasın..sevgili anneler minik prenseslerimizin minik kalplerinde kocaman bi kara leke kalmasın..dikatli olalım..daha sonra anneme anlattim bunu bir tartisma sonrasi büyudükten sonra..çocuktur ne bilsin demekle yetindi...şu an 25 yasindayim hala kaniyor...
Peki ben neyim..cinsel kimliğini bulsun diye yaratılmis bi kurban mi..!!Canm yanlış anlama ama abinin günahını alma.. O da çocuk cinse kimliğini arayış içerisinde olduğu bir dönem.. Bunu yaparken çokta bilinçli olduğunu düşünmüyorum.. Burda ki en büyük rol dediğin gibi biz anne babalara düşüyor kardeşlerin odalarını özellikle 9 yaşından sonra ayırmak gerekiyor...ve mahremiyeti öğretmek gerekiyor hangi organlarımızın başkaları tarafından kesinlikle dokınulmaması gerektiği ve dokunulduğu durumda nasıl tepki vermemiz gerektiği güzelce anlatılmalı.. Eğer anlatamıyorsak bir pedagogtan destek alarak anlatmak gerekiyor...
Karabasan olayı sık değil ama 40 yılda bir de değildi dedigim gibi belki de psikolojik olarak kalkamadim yüzleşmekten korktuğum için..ilk popomu elledi bilye aradigini söyledi ve dedigim gibi ben inandim..böyle böyle devam etti ve artik taciz ettiğini anladim yoksa ilk aklima taciz gelmedi tabi ki..insan nasil kondurabilir..Her uykuda ya da her zaman karabasan gibi bişi olmaz ki? Psikolojik olarak yapıyo gibi mi hissettiniz acaba?
Çünkü öyle karabasan gibi bişi olduğunda insan kalkamıyor üstünde biri varmış gibi hisseder; beyin uyanır vücudu uyandıramaz gibi bişeydi açıklaması da.
Karabasan 40 yılda bir olur; siz bu durumu sık mı yaşadınız?
Karabasan olayı sık değil ama 40 yılda bir de değildi dedigim gibi belki de psikolojik olarak kalkamadim yüzleşmekten korktuğum için..ilk popomu elledi bilye aradigini söyledi ve dedigim gibi ben inandim..böyle böyle devam etti ve artik taciz ettiğini anladim yoksa ilk aklima taciz gelmedi tabi ki..insan nasil kondurabilir..
Çok samimi arkadaşımın evinde çocukların oyununa şahit olduk çocuğun biri diğerinin üzerine çıkmıştı ona bunun yanlış olduğunu annesi söyleyince alttaki kız çocuğunun tepkisi aynen şu oldu.Slm kizlar..burayı uzaktan takip ediyordum son zamanlarda açılan konuları görünce kötü anılarım depreşti ve anneleri bi de ben uyarmak istedim..evet böyle bi talihsizlik benim de başımdan geçti..hem de kimden biliyor musunuz en yakınımdan..abimden!!..o da çocuktu bende aramizda 1.5 yaş var ben 10 o 11.5 gibi...ilk fark ettiğimde kanepenin üzerinde uyuyordum birden popomu ellediğini fark ettim uyandim bana bilyelerini aradiğını söyledi panikle..inandım..
Hepimiz bir odada yatiyorduk maddi durumumuz pek yoktu buralari uzatmayacağım..daha sonra ben gece yatarken göğsümü ellediğini fark ettim kara basan çöker ya insanın üzerine yarim yamalak bulanık bulanık onu gördüm kalkmak istiyorum kalkamıyorum..her gece yalvardım Allahima bu gece gelmesin..kalkabileyim ben diye..kabuslar gördüm..asla rahat bi uyku uyuyamadim..evet çocukluğum elimden alindı öz abim tarafindan..o da çocuktu..içimde derin bir yara olarak kalan bu konuyu çocuklara da dikkat et aile icine de dikkat edin ve kesinlikle erkek ve kıź çocuklarinizin odalarini ayirın mutlaka demek için açtim..benim çocukluğum mahfoldu,inancım,umudum her şeyim mahfoldu başkaların ki olmasın..sevgili anneler minik prenseslerimizin minik kalplerinde kocaman bi kara leke kalmasın..dikatli olalım..daha sonra anneme anlattim bunu bir tartisma sonrasi büyudükten sonra..çocuktur ne bilsin demekle yetindi...şu an 25 yasindayim hala kaniyor...
Kaç yıl sürdü bu durum?Karabasan olayı sık değil ama 40 yılda bir de değildi dedigim gibi belki de psikolojik olarak kalkamadim yüzleşmekten korktuğum için..ilk popomu elledi bilye aradigini söyledi ve dedigim gibi ben inandim..böyle böyle devam etti ve artik taciz ettiğini anladim yoksa ilk aklima taciz gelmedi tabi ki..insan nasil kondurabilir..
Yok yapamam artık..zaten konuyu açmamın sevebi anneleri uyarmak..Evet tacize uğramışsınız abinizle neden hala görüşüyorsunuz? Bence konuşup ipleri koparın. Rahatlayacağınıza eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?