Tacize uğrayan kadın işten cikması gerekende kadın mı?İsterse 1 trilyon borcum olsun orada 1 dk bile durmazdım. Başka iş mi kalmadı da tacize boyun eğiyor? Karşılık versin madem. O konuştuğunda taciz ettiğinde bağırsın çağırsın. Borç için katlanılır mı buna yahu?
Bana video işi çok riskli ve gereksiz geldi.
Uzun yıllardır aynı isyerinde ve bu durum 1 2 senelik. Olaydan eşine bahsedemiyor ne yapabilecegini kestiremiyor çünkü olay büyüyebilir diye. Avans olarak aldığı ay ay kesilen bir borcu var ve kredileri var sadece haraket ve söz boyutunda olduğu için bu zamana kadar katlandı diye düşünüyorum fikirleriniz için teşekkürler.
Ben ilk başta patron taciz ediyor zannettim, tacizci sapık da bir çalışanmış meğer, o konuda haklısınız. Mesajımı düzenleyecektim ama süresi dolduğu için yapamadım.Tacize uğrayan kadın işten cikması gerekende kadın mı?
adam iftira atti bana derse kadın nasıl kanitlicak
Bir pislik yüzünden borç içindeyken işinden neden çıksın video olayını bir avukata danışın yonlendirmede de yardımcı olur
Merhabalar
Sizlere ikilemde kaldığım bir konuyu danışmak istiyorum. Aynı isyerinde çalıştığımız ve zamanla dost olduğumuz arkadaşım patronun kendisini taciz ettiğini söyledi Daha doğrusu adam gelip sacmasapan haraketler yaparak kadından etkilendigini söylüyormuş. Arkadaş evli olduğu için bu durumu açığa vuramiyor. Sirkete avans borcu ve banka vs borcu olduğu için maddi anlamda cok zorluk cektiginden işten ayrılamayıp devam etmek zorunda kalmış. Şirket aile şirketi ve uzun yıllardır şirkette. Gizli kamera koyup bu durumu kayıt altına alacak ve kendisinin işten çıkarılmasını isteyecek videoyuyu göstererek. Adam evli. Psikolojisi bu durumdan dolayı aşırı derecede yıpranmış. Fikri bana söylediginde ne diyeceğimi bilemedim bende çünkü çok riskli bir durum sizce nasıl ilerlemeli ?
Ee taciz eden patronuysa mecbur işten çıkacak. Napacak ben gitmem o gitsin deyip patronu mu attıracakTacize uğrayan kadın işten cikması gerekende kadın mı?
adam iftira atti bana derse kadın nasıl kanitlicak
Bir pislik yüzünden borç içindeyken işinden neden çıksın video olayını bir avukata danışın yonlendirmede de yardımcı olur
Yalnız siz haklısınız tacizi yapan patronmuş normalde dikkatle okurum konulari kacirmisim orayıBen ilk başta patron taciz ediyor zannettim, tacizci sapık da bir çalışanmış meğer, o konuda haklısınız. Mesajımı düzenleyecektim ama süresi dolduğu için yapamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?