• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz ve sikayet dilekcem

Serviste, yemekhanede tekmiydiniz , aleni bir şekilde bunu yapıyor ve tek bir kişi bile ses çıkarmıyor öyle mi? Bu nasıl iş. O mühendis duyunca hemen tepki vermiş. Onun gibi tepki verecek başka personel de vardır muhakkak.

Istifami vermistim bahcede aglarken.
Bir onceki isyerimde 4 sene calistim , cok asilan oldu. Ailem in bilmesini duymasini istemedim. Biraktim orayi.

Dikkat cekilecek sekilde asla giyinmiyorum
Tamam basim acik ama sanayide cok defa tunik ya da uzun etek giyiyorum.

İstediğin gibi giyinmek hakkın, mini de giysen kimsenin seni taciz etme hakkı yok, bu yoz tiplerin karşısında dik dur, ağlama bir daha. Boşanmış ya da boşanmamış fark etmiyor sapık ruhlu insanlar için, ayakta kalıp dünyayı burnundan getir. Bırak kim ne derse desin, evine çoluğuna çocuğuna da duyur bu olayı rezil olsun pislik. O personelden sorumlu kadına da selam söyle benden okut bu mesajımı onun gibi kokuşmuş zihniyetlileri hemcins saymıyorum, insanlık genç kızlıkla oluyorsa gidip kendini bir yerden atsın , fazla kullanılmış heralde aklını orasıyla bozmuş

Ikametgahta yaziyor ya valla of
Ben sorulmadıkca çok bilgi verme taraftarı değilim dosyaya yazılmasa iyi olurdu çünkü böylesi bilgiye ulaşamazlar
Benim yakınım eşinden ayrıldığında onu işe alan kişi burası bağnaz söyleme kimseye demiş o adam şaklamış sizinki art niyetliymiş keşke sizde en baştan saklasaydınız olan olmuş
boşanmak çok doğal ama bazı insanların içi kötü cidden kötüler
Zengin bir tanıdığımız var bir arkadaşıyla bir ortama gidiyor yeni tanıştığı kişiler kadın onu bakın bu çok zengin diye tanıştırıyor herkes ondan para istemeye başlıyor

Benim mesafeli durduğum adam bana bu maymunlukları yapamaz.

Allah pislige denk getirmesin..
Tanimadigi hayatinda bir defa gormedigi adam tarafindan tecavuze ugrayanlar sizce nasil bi samimiyet kurmuslardir ki karsida ki sapik uisi cinsel saldiriya kadar goturuyor?
Bu konudaki 60 lik amca da firsatini bulsa kesin isi ileri goturmeye calisir cunku les bir kimlik.

Ben sorulmadıkca çok bilgi verme taraftarı değilim dosyaya yazılmasa iyi olurdu çünkü böylesi bilgiye ulaşamazlar
Benim yakınım eşinden ayrıldığında onu işe alan kişi burası bağnaz söyleme kimseye demiş o adam şaklamış sizinki art niyetliymiş keşke sizde en baştan saklasaydınız olan olmuş
boşanmak çok doğal ama bazı insanların içi kötü cidden kötüler
Zengin bir tanıdığımız var bir arkadaşıyla bir ortama gidiyor yeni tanıştığı kişiler kadın onu bakın bu çok zengin diye tanıştırıyor herkes ondan para istemeye başlıyor
Nufus mudurlugunden işe girerken ikametgah almak zorundasiniz
Ve orada yaziyor hatta aaa sen bosanmisin dedi ofiste
Bildigin anons yapti neredeyse
Bizim insanimiz inanilmaz kotu ve cahil

Nufus mudurlugunden işe girerken ikametgah almak zorundasiniz
Ve orada yaziyor hatta aaa sen bosanmisin dedi ofiste
Bildigin anons yapti neredeyse
Bizim insanimiz inanilmaz kotu ve cahil
Ona dikkat etmedim ikametgahta medeni duruma hiç bakmadım
ne kötü kadınmış ya Allah ıslah etsin
Maalesef çok bunlardan
Senin yanında olan çok kişi var sen hanımefendi kişiliğinle dilekçeni ver
Ekmeğine sahip çık
Onlar oraya çalışmaya değil başka şeyler kovalamaya gelmiş
Sen ver dilekceni yap işini düzgünce daha kulak asma böylesi tavizcilere kadın olsun erkek olsun ayaklarına dolaşır sonunda merak etme

Özgecan mesafeli durmuştu,keza Zelal Topçul da öyle...
Yazık şu zihniyete,kadın kadına bu lafı pervasızca nasıl söyler acaba ?
Bu ülkede siz gibilerin umursamazlığı yüzünden erkekler iğrenç kadınlar ise mağdur olmaya devam edecek. Dilerim bir gün aynısını yaşamayın.

Bana inandirici gelmedi bu konu ha imkansiz mi degil de boyle aleni ulu orta da yapmasi ilginc geldi
Ayak bileginizden tutmasi icin adamin yerlerde olmasi lazim
Bilemedimm

Zor değil, iki kişi otururken biri gelip diğerinin ayak bilegini tutabilir. Herhalde orasını açık gördü tuttu. Bir de masaların arasında herkesin ulu orta göremeyeceği şekilde yapar gibi geldi

Özgecan dolmuş şöförüyle oynaştığı için mi öldürüldü madem? Tövbe ya, şu kafadan çıkın artık. Yolda yürürken bile gelip sarkıntılık eden olur senin mesafeli olup olmamanla alakası yok.

Konu sahibi geçmiş olsun, lütfen peşini bırakmayın tanıklar da varken. Bırakın o 2 kadın tanık olmasın, onların hiçbir şeyinden size hayır gelmez.

Bosanmis bir kadina maalesef ki hemcinsleri daha da kotu bakiyor.

Benim bir abim bosanmis bir bayanla evlendi. Diger abimin esi ise dedi ki beni onla bir tutmayin ben kiz oglan kiz geldim o dul dedi!

Zihniyete bak. Kara cahil!

Birkac yerde daha dedi. Ve diger yengemin kulagina gitti.

O da dedi ki ne diyim onun da kizlari var, Allah kizlarindan buldursun. Yasadigimi yasasinlar.

Hakli. Az bile dedi kara cahil yengeme. Bir de gorseniz ben modernim ben şoyleyim boyleyim diye hava atip duruyor.

Sen kafanin icinde beyin yerine ot tasiyorsun modern olsan ne olur!

Bu arada Allah kolaylik versin sana da.

Back
X