- 23 Nisan 2017
- 215
- 118
- 23
- 31
- Konu Sahibi Yabenimsin
-
Bu cümleden sonra bunu belirtmeniz çok gereksiz olmuş. Açık bayan da kendini kötü hisseder kapalı da. Ve evet pislikler her yerde. Fiziksel şiddet uygulamalıydınEşime birşey demedim ama kendimi çok kötü hissediyorum. Kapalı bir bayanım .
Onun icin söylemiyor bence.Yani adamı tahrik edecek şekilde giyinmediğini söylemek istiyor.Bu cümleden sonra bunu belirtmeniz çok gereksiz olmuş. Açık bayan da kendini kötü hisseder kapalı da. Ve evet pislikler her yerde. Fiziksel şiddet uygulamalıydın
Bu cümleden sonra bunu belirtmeniz çok gereksiz olmuş. Açık bayan da kendini kötü hisseder kapalı da. Ve evet pislikler her yerde. Fiziksel şiddet uygulamalıydın
BakOnun icin söylemiyor bence.Yani adamı tahrik edecek şekilde giyinmediğini söylemek istiyor.
teşekkür ediyorum T triskadan nagmelerBu tarz konularda " kapalıyım" denmesinden çok rahatsız oluyorum.
Kapalıyım tahrik etmiyorum dokunulmazlığım var
Açığım tahrik ediyorum gelip taciz edebilirler
Bu çıkıyo ortaya
Kimsenin tanıdığı tanımadığı biriyle istemdışı tensel ve sözlü temas kurması hiç bi koşulda doğru değil
Dün çok kalabalık biyerde genç bi kıza garson tuvaleti gösterirlen tecavüz etmiş saat geç diye insanlar tecavüzcüyü haklı görüyo hatta kimisi parada anlaşamamışlar diyo bu pis zihniyetler yok olsun hepsi sapık benim gözümde
Onun icin söylemiyor bence.Yani adamı tahrik edecek şekilde giyinmediğini söylemek istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?