Taciz

Yabenimsin

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
215
118
23
31
Bugün annemle halk pazarına gittik.
Kalabalık bir anda annem önden yürürken ben arkasından yürümeye çalışıyordum .
Ve orta yaşlı bir adam tam karşıdan geldi eli cebindeyken dirseğiyle göğsümü dokundu sıkıştırdı beni önce yanlışlık olmuştur dedim . Sonra eli cebindeyken ben zorla geçtim geçtikten sonra arkamı elledi . Bağırmaya başladım noluyo napiyosun diye oda kalabalıktan faydalanarak arkasına bakmadan hızlı hızlı gitti . Psikolojim bozuldu . Normalde pazara giden bir insan degilim.
Keşke tutup orda o adamı rezil etseydim dedim şaşkınlıktan sadece noluyo diyebildim elim ayağım titredi. Eşime birşey demedim ama kendimi çok kötü hissediyorum.
Bu pislikler her yerde. İlk defa başıma böyle birşey geldi . Ben bunu nasil unutacağım. Çok etkilendim pskilojik yönden

Son düzenleme:
Adi pislik sapık ne yazıkki böle adı insanlar var insan bile denmez gerçi

Kapalı açık dinlemez onlar kalabalık her ortamda bulduğu an yapar pislikler. Otobüslerde çok olur özellikle. Geçmiş olsun, normalleştirmek de istemiyorum ama böyle şeref yoksunları için sıkma canını. Umarım tekrar yaşanmaz ama bir daha yaşanırsa direkt bağır, elle işaret et, herkese ifşa et. Otobüste yanıma oturup bacak tacizi yapan bir adamı bağırarak bütün otobüse ifşa edip otobüsten indirttim. Senin suçun yok, bunu yapanları cümle aleme rezil edeceksin.

Her ne olursa olsun böylesi özel bölge temaslarinda, yanlış anlıyorum herhalde demeyecek, senin o elini kırarım diye tepki gösterecek, olayların yönüne göre gerekse bağıracak gerekse tokadı basacaksiniz.

Düzgün adam, kadınin yanından geçerken, delicesine dalgın değilse, bit kadar aralik bile olsa, yanlış anlaşılmamak için gayret göstererek geçer. Acabaniz olmasın bu konularda.

Eşime birşey demedim ama kendimi çok kötü hissediyorum. Kapalı bir bayanım .
Bu cümleden sonra bunu belirtmeniz çok gereksiz olmuş. Açık bayan da kendini kötü hisseder kapalı da. Ve evet pislikler her yerde. Fiziksel şiddet uygulamalıydın

Ben olsaydim pazar tezgahlarini onun kafasina gecirmistim, asla oylece birakmazdim. seref yoksunu igrenc varlik! en igrendigim sey budur, cig sut emmis pislik. Size de cok gecmis olsun, lutfen boyle durumlarda sessiz kalmayin.

Kadinlari korumayan bir sistemde/toplumda ne desek bos. Bunlarin teker teker ceza almasi lazim ama nerdeee. Adamin hakkidir , cani istemis dokunmustur.

Bir dahaki sefere daha dikkatli olursun. Her an tetikte olmak gerek.

Bu cümleden sonra bunu belirtmeniz çok gereksiz olmuş. Açık bayan da kendini kötü hisseder kapalı da. Ve evet pislikler her yerde. Fiziksel şiddet uygulamalıydın

Bu tarz konularda " kapalıyım" denmesinden çok rahatsız oluyorum.
Kapalıyım tahrik etmiyorum dokunulmazlığım var
Açığım tahrik ediyorum gelip taciz edebilirler
Bu çıkıyo ortaya
Kimsenin tanıdığı tanımadığı biriyle istemdışı tensel ve sözlü temas kurması hiç bi koşulda doğru değil

Dün çok kalabalık biyerde genç bi kıza garson tuvaleti gösterirlen tecavüz etmiş saat geç diye insanlar tecavüzcüyü haklı görüyo hatta kimisi parada anlaşamamışlar diyo bu pis zihniyetler yok olsun hepsi sapık benim gözümde

Onun icin söylemiyor bence.Yani adamı tahrik edecek şekilde giyinmediğini söylemek istiyor.
Bak Eliffezgi sana en iyi cevabı T triskadan nagmeler vermiş. Ben diyeceğimi dedim zaten. Boşuna alıntılama.
teşekkür ediyorum T triskadan nagmeler

Geçmiş olsun.. insanın çok morali bozuluyor taciz edilince, şu an yapabileceğin tek şey düşünmemeye çalışman.. neredeyse her kadının başına mutlaka geliyor maalesef bu iğrenç durum..

Bende bugün pazarda bikaç saniye içinde 10 liramı kaptırdım. Tezgahtar, abla saniyeler içinde adamı kapıp götürüyolar on lira ne ki pazar için diyo.
Pazardanda tiksindirdiler insanı

Onun icin söylemiyor bence.Yani adamı tahrik edecek şekilde giyinmediğini söylemek istiyor.

Açık olan herkes tahrik edici giyinmiyor sonuçta. Ki tahrik edici giyinse dahi bu taciz edilmesini gerektirmiyor. Mini etek giyen biri sokaktaki ağzı salyalı herif beni taciz etsin diye giymiyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…