- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.864
- 598
- 33
- Konu Sahibi Yabenimsin
-
Mrb muneciim. Hoşgeldin. Konuyu okudun ama konu sahibesi özellikle belirtmiş bunuHanımlar,
konu taciz, zaman zaman birçoğumuzun yaşadığı bir durum, içeriğin odak noktası örtü değil.
Amerikalı mı veriyor bu cevabıMuz Cumhuriyeti'nde mi yaşıyor bazı arkadaşlar anlamıyorum. Duymak hoşunuza gitmiyor ama bu ülkede 40 günlük bebeğe tecavüz edildi, bebek bebek. Neresiyle tahrik etti bebek sizce, çok mu açık giyindi? Damacanaya tecavüz eden adam vardı damacananın kapağı açık diye mi? Her ülkede var daha yeni bir belgesel izledim The Hunting Ground diye, isteyen izlesin. Amerikalı üniversite öğrencileri okul kampüslerinde tecavüze uğruyorlar, dekanlığa şikayet ettiklerinde "Sen de mini etek giymeseydin, geç vakitte kampüste dolaşmasaydın" cevabını alıyorlar. Bunun açıklık kapalılıkla alakası yok, şu sığ düşünceleri artık bırakın.
Amerikalı mı veriyor bu cevabı
Bi bakim o belgesele.Aynen ve pek çok tanınmış üniversitenin yetkilileri. Harvard, Yale, Princeton...
Aynen ve pek çok tanınmış üniversitenin yetkilileri. Harvard, Yale, Princeton...
Üye kötü niyetle yazmamıştır, tamam hassasiyetler olabilir ama bir kadın şortlu ya da örtülü olduğunu belirttiğinde hemen birşeyler ima ettiğini düşünmeyelim.Mrb muneciim. Hoşgeldin. Konuyu okudun ama konu sahibesi özellikle belirtmiş bunu
Teeeee, örnek verecek yerde kalmadı....
tamam o zaman bizden de çok hassaslık beklemesinler. Biraz da büyüklük onlarda kalsın :)Üye kötü niyetle yazmamıştır, tamam hassasiyetler olabilir ama bir kadın şortlu ya da örtülü olduğunu belirttiğinde hemen birşeyler ima ettiğini düşünmeyelim.
Kapaliyim rahatsiz oldum anlamında söylemedim. Hatlarim belli değildi. Dikkatt çekici de giyinmemistim . O yüzden belirttim . Açıklara taciz etmeler .normal anlamında asla bir düşüncem yok . O pisliğin ne diye dikatini cektimde dokundu anlamında söyledim.Bu cümleden sonra bunu belirtmeniz çok gereksiz olmuş. Açık bayan da kendini kötü hisseder kapalı da. Ve evet pislikler her yerde. Fiziksel şiddet uygulamalıydın
Rica ediyorum, olaya bakın ayrıntılara değil, ben sizler kadar hassas değilim düzüm, konu taciz, üye kapalıyım diye belirtince pişman etmeyin.tamam o zaman bizden de çok hassaslık beklemesinler. Biraz da büyüklük onlarda kalsın :)
Canım bak açıklama aşağıda. Hadin iyi akşamlar.Kapaliyim rahatsiz oldum anlamında . Hatlarim belli değildi. Dikkatt çekici de giyinmemistim . O yüzden belirttim . Açıklara taciz etmeler .normal anlamında asla bir düşüncem yok . O pisliğin ne diye dikatini cektimde dokundu anlamında söyledim.
Bu tarz konularda " kapalıyım" denmesinden çok rahatsız oluyorum.
Kapalıyım tahrik etmiyorum dokunulmazlığım var
Açığım tahrik ediyorum gelip taciz edebilirler
Bu çıkıyo ortaya
Kimsenin tanıdığı tanımadığı biriyle istemdışı tensel ve sözlü temas kurması hiç bi koşulda doğru değil
Dün çok kalabalık biyerde genç bi kıza garson tuvaleti gösterirlen tecavüz etmiş saat geç diye insanlar tecavüzcüyü haklı görüyo hatta kimisi parada anlaşamamışlar diyo bu pis zihniyetler yok olsun hepsi sapık benim gözümde
Kapaliyim rahatsiz oldum anlamında söylemedim. Hatlarim belli değildi. Dikkatt çekici de giyinmemistim . O yüzden belirttim . Açıklara taciz etmeler .normal anlamında asla bir düşüncem yok . O pisliğin ne diye dikatini cektimde dokundu anlamında söyledim.
Tuttum bunu +1 alkışlama emoji yok mu? Yahu gerçi ölüye de yapıyorlar.Canlı olman dikkatini çekmiştir. Bu onlara yeter sebep.
Çok teşekkür ederim art bir niyetle belirtmemistim beni benden daha iyi ifade ettiniz . Kötü hiçbir niyetim yoktu.Rica ediyorum, olaya bakın ayrıntılara değil, ben sizler kadar hassas değilim düzüm, konu taciz, üye kapalıyım diye belirtince pişman etmeyin.
Hepiniz kadınsınız.
Sorun yok, ben sizi anladım, geçmiş olsun, umarım bir daha yaşamazsınız ama taciz edildiğinizde bağırın taciz ediyorlar deyip polis çağrılmasını isteyin, biz kadınlar sessiz kalınca bu sapıklar daha çok cesaretleniyor, taciz kadınların suçu, ayıbı değildir.Çok teşekkür ederim art bir niyetle belirtmemistim beni benden daha iyi ifade ettiniz . Kötü hiçbir niyetim yoktu.
Henüz 23 yaşındayım ve ilk defa yaşadığım için çok şaşırdım. Bundan sonra öyle birşeyle karşılaşırsam , umarım karşılaşmam asla sessiz kalmayacağım.Sorun yok, ben sizi anladım, geçmiş olsun, umarım bir daha yaşamazsınız ama taciz edildiğinizde bağırın taciz ediyorlar deyip polis çağrılmasını isteyin, biz kadınlar sessiz kalınca bu sapıklar daha çok cesaretleniyor, taciz kadınların suçu, ayıbı değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?