• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz

bence kesinlikle annenle paylaşmalısın sapık olduğu her halinden belli çok üzüldüm sana gerçekten 7-8 yaşında olmana rağmen nasıl etkilenmişsin ki hala unutamamıssın Allah'm korusun ya ne zor

Tacizi bi tek erkek olan akrabalar yapmiyor maalesef, ayni pisligi kadinlar da yapiyor. Ne anlarlar kucucuk cocuklarla duygularini tatmin etmeye. Zaten dunyayi yeni yeni tanimaya basliyorsun, dunyaya geleli bikac sene olmus olmamis, neden bu pislikle tanistiriyorlar cocuklari. Hepsinin cani cehenneme!

Bi de sana yavrum derken susma, sozlu tacizlerine bile boyun egme. Sakin susma. Sen sustukca belki ilerde bu olanlari bir tehdit malzemesi olarak gorecek ve senden faydalanmak isteyecek. Annene anlat, halanla arasi bozulursa bozulur. Evladini seven bi aileyse ailen sana yapilan bu pisligi sineye cekmezler.

Ve ben bu adamin bilgisayarinda liseli ... yakaladim cok afedersin.Sık kullanilanlarda cikiyor ya chrome da.Uzun bi sure gitmemistim evine.Yuzunu dahi gormek istemiyorum,heryerden sildim.Annemin haberi yok tabi.Konu sahibine cok cok uzuldum ufak yasta dedigin gibi cok buyuk travma....

lisalilerlemi berabermiş yani :44:

Bnce annenle paylas yillar once boyle oldu diye.Ona gore davranir annen de.Onla ayni ortamda bulunmaniza izin vermez.Baban da bisey demez sonucta annen seni idare eder bnce.

yok hayir onlarin gizli cekim ... lerini izliyor.ve bu salak dayimin 2 tane ufak cocugu var.esi bilse oldurur herhalde.kimseye birsey diyemedim ya ona yaniyorum

sapık ya Allahım yarabbim esirgesin böylelerinden zaten böyle insanların tedavi şansı bile yok kendileri çocuk çoluk sahibi ama beyinleri o bölgeye çalışıyor eşi illaki farketmiştir insan kocasını tanımazmı çocuklarını bile tövbe estf..
bu arada sende dikkat etmelisin bence..
yalnız kalma çok muhabbet kurmamaya özen göster lafı döner dolaştırır oraya getirir böyleleri..
dayıysa dayı çokta umrumda edepsiz yaa naıl sinirlendim :47:

bende uğradım tacize.12-13 yaşlarındaydım.benden bi yaş büyük yan binada oturan bi çocuk vardı.mahallenin diğer çocuklarına benimle ilgili kalçası çok güzel falan gibi şeyler söylüyomuş.kalabalıkta fırsat bulunca taciz etmişti.farketmemle arkamı döndüm çekildi.neyseki ileri gidememişti pek ve yakınım değildi.görmediğim için bu zamana kadar süren bi travma yaratmadı.şuan zaten sözlü taciz çok normal olağan geliyo.düşünüyorumda çocukkende şimdi olduğu kadar sözlü taciz ediliyodum nerdeyse.bi çocuğa böyle bakmak ne kadar iğrenç.savunmasız oldukları,korkup sustukları için kolay geliyo sanırım.şimdi artık bi bakışım bile caydırabiliyo adamı ama çocukken böyle olamıyosun,anlayamıyosun.keşke o zaman annenize anlatsaymışsınız.bence olayı annenize birebir anlatmasanızda "küçüklükten beri bana bakışı hoş gelmiyo anne,rahatsız oluyorum" gibi şeyler söyleyebilirsiniz.anlar sanırım biraz,mesafe koyarlar.

Daha çok küçük 7 8 yaşlarında filandım. Annemler çalıştığı için bazen halamlarda kalırdım. Salonda benden 11 yaş büyük erkek kuzenimle salonda yatardım. Yine onlarda kaldığım bir gece yatağımda bir hareket hissettim ama gözlerimi açmadım .Bir el şortumu ve kilodumu çıkarmaya çalışıyordu .Kımıldıyamıyordum,anlıyamıyordum neden niçin diyip duruyordum içinden .Elini deydirmeye başladığında daha fazla dayanamdım yerimde kımıldadım.Tabi hemen kendi yatağına gitti.Çok kötü hissediyordum kendimi.5 dakika sonra tekrar aynı hareketlillik başladı uyuduğumu sandı.Ben tekrar hareket ettim yaklaşmasın diye.Bu böyle sabaha kadar sürdü. Sabah oldu ağladım ağlıcam çok kötüyüm .Tabi halamda soruyor neyin var kızım diye. Birşey diyemiyorum diğer uçtan kuzenim bana bakıyor. Ama kendimi tutamıyorum tabi ağlıyorum küçücüğüm daha .Ordan atlıyor hemen kuzenim birşeyi yok gece yataktan düştü heralde ona ağlıyordurr diyor. Hiç unutamıyorum onun bakışını. O anları. Şimdi 20 yaşındayım. Bu zamana kadar ondan hep uzak kalmaya çalıştım .Yüzüme hep hiçbirşey olmamış gibi baktı. Unuttuğumu sandı belkide ama o anların her dakikası beynime kazınmıştı birkere. Bu sabah yine karşıma çıktı . Babamların yanına gelmiş salona girdim günaydın yavrum dedi. O laftan o kadar tiksindim ki.... Şimdi akşamada nişanlısıyla bizim eve gelicekler. Babamlarında işi çıktı evde tekim şimdi. Onlar çıkmadan önce eğer siz eve dönmeden gelirlerse kapıyı açmam dedim. Tabi babam çok kötü kızdı .Neyi neden yaptığımı bilmiyor tabi.Baya kızdı bağırdı gitti.Dİyemedim hiçbirşey diyemedim...
Bu tarz şeylere sessiz kalmayın Allah aşkına ya bu nasıl bi iğrençlik bugün sana yarın başkasının evladına ...[emoji20]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

3 yaşında bir oğlum var.bu gibi konuları okuyunca ne kadar dikkatli olmam gerektiğini bir kez daha hatırlıyorum.bir keresinde bi işim vardı oğlumu komşuya bırakacağımı söyledim arkadaşıma.hayır komşuya çocuk falan bırakılmaz arkadaşım ! diye çıkıştı bana.bırakmadım.meğer ne haklıymış. bir de bu taciz olayları ne çok yahu! adı müslümanız!

3 yaşında bir oğlum var.bu gibi konuları okuyunca ne kadar dikkatli olmam gerektiğini bir kez daha hatırlıyorum.bir keresinde bi işim vardı oğlumu komşuya bırakacağımı söyledim arkadaşıma.hayır komşuya çocuk falan bırakılmaz arkadaşım ! diye çıkıştı bana.bırakmadım.meğer ne haklıymış. bir de bu taciz olayları ne çok yahu! adı müslümanız!

sakın bırakma bırakılmamalı çocuk kimseye gözüne inanma arkadaşım sonra vicdan azabından duramazsın Allah esirgesin

Sessiz kalmamalisin.. annenize anlatmalisiniz.ona gore davranir en azindan.insanda agir izler birakiyo..ayrica psikolojik tedavi gormelisin..yoksa ilerde bir gun daha buyuk bir problem olarak cikabilir karsina.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
sakın bırakma bırakılmamalı çocuk kimseye gözüne inanma arkadaşım sonra vicdan azabından duramazsın Allah esirgesin

haklısınız.bırakmam zaten.nereye gidersem cebimde taşırım yavrumu:) Allah herkesin yavrusunu esirgesin kötülüklerden.

Son düzenleme:
Anneniz mutlaka bilmeli.. Kimseye anlatmadınız mı hiç bunca yıldır?

haklısınız.bırakmam zaten.nereye gidersem cebimde taşırım yavrumu:) Allah herkesin yavrusunu esirgesin kötülüklerden.

Erkek demeyin.erkek kiz dinlemiyo bu sapiklar.universite hazirlikta bi cocuk vardi sinifimizda.akil sagligi yerinde kendisinin fiziki bi ozrude yok ama hareketleriyle ozel bi cocuktu herkesin gozunde.cok iyi kalplidir falan ama nasil desem ozguvensiz gibi sacma anlamsiz hareketleri var.psikolojik biseyler oldugu ortada ama ayrilmis anne babasina bagladik biraz.sonra siniftan bi cocuga dokmus icini.ogrendikki kuzeni tecavuz etmis.neler yaptiysa cocuk allak bullak olmus gercekten.gayet basarili zeki falan ama zihinsel engelli bi cocugun safliginda nerdeyse.ve sanirim bunu yapan adam ankaranin en iyi vakif universitelerinin birinde arastirma gorevlisiymis.cok fazla soramasakta anladigimiz kadariyla tabi.

Daha çok küçük 7 8 yaşlarında filandım. Annemler çalıştığı için bazen halamlarda kalırdım. Salonda benden 11 yaş büyük erkek kuzenimle salonda yatardım. Yine onlarda kaldığım bir gece yatağımda bir hareket hissettim ama gözlerimi açmadım .Bir el şortumu ve kilodumu çıkarmaya çalışıyordu .Kımıldıyamıyordum,anlıyamıyordum neden niçin diyip duruyordum içinden .Elini deydirmeye başladığında daha fazla dayanamdım yerimde kımıldadım.Tabi hemen kendi yatağına gitti.Çok kötü hissediyordum kendimi.5 dakika sonra tekrar aynı hareketlillik başladı uyuduğumu sandı.Ben tekrar hareket ettim yaklaşmasın diye.Bu böyle sabaha kadar sürdü. Sabah oldu ağladım ağlıcam çok kötüyüm .Tabi halamda soruyor neyin var kızım diye. Birşey diyemiyorum diğer uçtan kuzenim bana bakıyor. Ama kendimi tutamıyorum tabi ağlıyorum küçücüğüm daha .Ordan atlıyor hemen kuzenim birşeyi yok gece yataktan düştü heralde ona ağlıyordurr diyor. Hiç unutamıyorum onun bakışını. O anları. Şimdi 20 yaşındayım. Bu zamana kadar ondan hep uzak kalmaya çalıştım .Yüzüme hep hiçbirşey olmamış gibi baktı. Unuttuğumu sandı belkide ama o anların her dakikası beynime kazınmıştı birkere. Bu sabah yine karşıma çıktı . Babamların yanına gelmiş salona girdim günaydın yavrum dedi. O laftan o kadar tiksindim ki.... Şimdi akşamada nişanlısıyla bizim eve gelicekler. Babamlarında işi çıktı evde tekim şimdi. Onlar çıkmadan önce eğer siz eve dönmeden gelirlerse kapıyı açmam dedim. Tabi babam çok kötü kızdı .Neyi neden yaptığımı bilmiyor tabi.Baya kızdı bağırdı gitti.Dİyemedim hiçbirşey diyemedim...

Pis sapık!
Canım annene söyle, o sana destek olsun. Hatta yapabilsen de keşke, nişanlısına anlatsan durumu. Yazık kıza, böyle pis biri ile evleneceği için :(

Back
X