Taciz. .

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
128
Merhaba kızlar.

Başlıktan anladınız zaten derdimi. Bu olay sokakta başıma bir yıl önce gelmişti. İkincisi de dün akşam. . İkisinin de olduğu yerler öyle ıssız, tenha ya da kötü mahalleler değil. İkisinden sonra da ne yapacağımı bilemedim. Küfrettim, bağırdım ama koşarak uzaklaştılar ve elimden hiçbir şey gelmedi. Kendim utanıyorum o an. Yapan değil ama ben yerin dibine giriyorum sanki. Kendimi felaket kötü hissediyorum. Şimdi daha iyiyim tabi ama eve kendini zor attım. Ağladım. Sinirden kendimi yedim. Yok mu bu şereften yoksunlara o an yapılacak bir şey? Hepimiz o anın şok ve utancıyla hiçbir şey yapmıyoruz ve bu pislikler şerefsizlikleriyle kalıyorlar !

çok mrk ettım ne dedı bu o..... ç..ları

benim arkadaşımın başına gelişti yolda yürürken arkadan koşarak gelmiş kızın poposunu avuçlayım sonrada kaçmış

Gecmis olsun oncelikle...
parkbyull` a katiliyorum, sallandiracaksin birkacini bak yapabiliyorlar mi ...

Off off, tenha, kalabalık dinlemez ki bu ahlaksızlar. Ben alışveriş merkezinde bile tacize uğradım.
Ben de anın şokuyla, şaşırıp, utanıp kaçmıştım. Sonradan dedim ki bağırıp rezil etseydin şu şerefsiz oğlu şerefsizi. İş işten geçmişti ama...

Benim de basima gelmisti adam kalcama oyle bir tokat atmisti ki serefsizin verdigi aciyi hayat boyu unutmam:-( onlari meydanda sallandirmali o ellerini o uzuvlarini kesip yedirmeli oyle gebertmeli. Aklima yasadigim olay ani geldi cok gecmis olsun arkadasim

çok mrk ettım ne dedı bu o..... ç..ları

benim arkadaşımın başına gelişti yolda yürürken arkadan koşarak gelmiş kızın poposunu avuçlayım sonrada kaçmış

Bir şey demediler. Laf atma olayını kanıksadım artık. Tepki bile vermiyorum, yüzümü dahi çevirmiyorum. Başıma gelen bu arkadaşın da başına gelen olay. . İkisinde de bu olay oldu. Eminim ki sokakta otobüste çoğumuzun başına gelen şeyler. Benim zoruma giden bu pisliğin yanlarına kalması.

bizimde basımıza gelmişti kuzenimle yol ortasında bide kuzenim küfür ederek adamın üzerine doğru kosmaya basladı adam afalladı hemen kacmıstı tepkini göstermen iyi olmus

Herkesın bı sapıgı olmuş..

O halde sahıplenip yazim..
BENİMKİ de aksam vaktı sınsı sınsı bırden yanıma gelip öpmustu..ben yere çomeldım..oda cömeldi..hala opmeye calısıyordu..

hayatta en korktuğum şey benimde başıma geldi saniye farkı ile kurtuldum diyebilirim.geçmiş olsun sizede lütfen yolda giderken etrafnıza dikkatli bakın ben öyle yapıyorum bi nefes bile duysam irkilirim oldum arkamda çok geçmiş olsun.insanların olduğu yerden gidin.şüpheli biri görürseniz lütfen ama bi markete falan girin yada çığlık atın devir çok bozuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…