Taciz. .

şok cihazı mı
bu da iyi fikir onu nereden bulacağız bilen var mı
ama iyice acı vermeliiii...
bir de istediğimiz yerine tutabiliyor muyuz
hani daha etkili olsun

eşime sordum yasak demişti bana .belkı de benı korkuttu...olsa ne ıyı olur ya

Biber gazını da, şok aletini de yanınızdan ayırmazsınız ayırmazsınız, benim gibi çantanızdan çıkarır çıkarmaz densizin biriyle karşılaşırsınız. Neyse ki ben bu konularda taciz edenden daha rezilim. Hiç utanmam çekinmem. Şerefisizliği, namussuzluğu yapan o, sessiz kalan neden ben olayım ki.

2 kere başıma geldi.
Biri konserdeydi. Adama döndüm, "eğer hemen gitmezsen alandaki bütün polisi ve güvenliği buraya toplarım" diye bağırmaya başladım ve ecdadından girdim anasından avradından çıktım. Adam ayakları poposuna vura vura tüydü.

Diğeri de otobüsteydi.
"senin o elini kolunu kırarlar yalnız" diyip adamın ayağına tekme attım ve kapıyı işaret ettim. Hemen düğmeye basıp ilk durakta indi.

çok geçmiş olsun, maalesef kadın olmak çok zor. Ama Tükiye Avrupanın pek çok kısmından daha iyi. Ben İngiltere'de 3 ay geçirdim ömrüm boyunca Türkiye'de uğradığım tacizin 2 katına orda uğradım.

Vallahi tebrik ederim. Diline ayağına sağlık. Senden sonra en azından yaparken bir kere daha düşünmüşlerdir de vazgeçmişlerdir eminim.

doğru evet arkadaşım ingilterede okuyor daha yeni yurtdun kampüsünün bahçesinde bir kıza tecavüz etmişler özellikle akşam çok tehlikeli kimse de yardım etmıyormuş. arkadaşım artık akşamları kütüphaneye gidemiyo korkudan.

ayy benimde başıma geldi hemde daha 9 yaşında falandım. apartmanın kapısında popoma 2-3 kere vurarak maşallah maşallah dedi 45 yaşlarında adamdı, ben şok oldum kımıldayamadım bile. sonrada utanmadan iyigünler dedi bizim apartmana girdi.
böylelerini sadece taksim meydanına asacaksın ama seyinden..
biber gazı yada elektrik veren aletlerden taşımak lazım çantamızda..

kesinlikle öyle benim bulunduğum kampüste de çok fazla taciz ve tecavüz vakası oluyordu. Sürekli içtikleri için çok tehlikeli. Bir gece yurtta sarhoş olmuş gelip herkesin kapılarına bangır bangır vuruyolardı aç kapıyı diye, çok korkmuştum gecenin 3 ü 4ü. Ama ertesi gün aynı insanlarla aynı sıralarda ders görüyordun, kütüphanede yan yana çalışıyordun. Türkyede en azından öğrenciler vs daha normal. Ama tabi bu Türkiyede ciddi bir taciz sorunu olduğu gerçeğini değiştirmez.

sık sık sözlü tacize maruz kalıyorum
ve ben yırtık dondan cıkan şaziye bende utanıyorum tepkı veremıyorum
bir kaç kerede elle tacize ugradım ama onlardada durum aynı dumur oluyorum
utanıyorum

Ben de küçükken yaşamıştım. Okulun bahçesindeyim hafta sonu, avuç kadar büyük, yuvarlak taşlar gelmişti okula. Onlarla harıl harıl uğraşıp kendime taht yapmaya çalışıyorum. Yaptım da saatlerce uğraşıp, güzelce oturdum o ara 2 tane ergen/genç benim yanıma geldi Ben de "ne güzel yapmışsın" falan diyecekler zannederek gülüyorum. Popomu avuçladı ikisi de, buralarda çok dolaşma dediler. Neye uğradığımı şaşırdım, koştura koştura eve gittim. Evimiz de okulun bahçesiyle bitişik yani o kadar yakın. Annem-babam sürekli camdan bakarlardı, bakmadıkları ana denk geldi demek ki. Kimseye de bir şey söyleyememiştim.
Ben hala hatırlıyorum bu olayı, tamam belki travmalar yaşamadım korktum sadece, güvenim kırıldı, genç erkeklere garip gözlerle baktım, tedirgindim uzun süre, oynamaya çıkamadım ama onlar da hatırlayıp pişman oluyorlar mıdır yaptıklarına? 8-9 yaşlarında bir kızın poposunu elleyince ne anladılar bilmem.

benimde başıma geldi canım ve direkt polisi aradım çingeneydi yapanlar hemen bi ekip otosu gönderip ne kadar çingene varsa topladılar aklında bulunsun bulunduğun yeri terketmeden hemen polisi ara.

ben de geçen gün çarşı içinden'' sana kırmızı çok yakışıyor'' laflarıyla geçtim. adi itler nerden buluyorlar bu cesareti ki?

laf tacizine çok uğradım bende. hepsi de koca koca adamlar. bisikletle geçerken o kadar pis şeyler söylüyorlar ki . dışarıdan gören insan sanar.
bu şerefsizleri hadım edeceksin. bak bakalım bir daha oluyor mu ..
bunlar yüzünden tek başıma bir erkek yanından geçmeye korkuyorum acaba bir şey söyleyecek mi diye..

Bu sapıkların kökleri kurusun ,top olsunlar inşallah, elleri kirilsin hepsinin...
Babam, ben , kuzenler fuara gitmistik adamin biri kalabalikta totomu elledi babam yaninda donup kaldim sesimi cikaramadim ve adamin yaninda karisi vardi, konserde yine tacize ugradim arkami donup yumrukladim baya bi cocuk kacti, babm yine yanimdaydi ,babm yakalayasaya kdr kacti s...siz. nisanlimin yanindyken opucuk mu atmadilar , karisina sarilip bna bkrk opmeler vs... , komsumuzun kocasi taciz etmye kalkti... o yuzden heryerde hep tedirgin ve korumaciyim , bisi gorsem hemen cirliyom yda bri bba bkiosa bkislarimla dowuom cükler kopsun hepsinin

Aynisi benmde basima gelmisti hemde daha 15yasindaydim.serefsz geldi popomu avucladi resmen.ben arkami dondum noluyo dite bian sasirdim.sonra avazim ciktigi kadar bagirip kufurler edip aglamaya baslamistim.adam dondu bide ben bagirinca pardon yalnislikla oldu diyo p..ç .
Kizlar anlatmasi kolay gibi ama tramva yasiyo insan hic unutamiyo.
İgrenc bisey.
Tecavuze ugrayanlarin yasadiklarini tahmin dahi edemiyorum

her yerde yapıyolar pislikler.maalesef o anın şokuyla kalıyoruz öyle sadece bağırmakla yetiniyoruz o yüzden ben çantamda biber gazı bulunduruyorum ne kadar etkili olur bilmiyorum Allah kullandırtmayı nasip etmesin.

bende o yaşlardaydım benim taciz maceramı okudunmu bilmiyorum ama bende unutamıyorum adamın yüzü bile hala gözümün önüne gelir. ama öyle tranva falanda yaşamadım.
bilinç altımıza yerleşmiş kanımca

ben elimde bebek arabasıyla kızımı sağlık ocağına götürüken tacize uğradım geçen sene, ancak ağır bir ruh hastası bir kadına çocuğunun yanında tacizde bulunabilir, bu yapan sapık kendi annesine bile başka gözle bakıyordur, daha ne denir ki...

Bunlar birde arsız oluyorlar. Pazarda kızın teki bağırdı taciz ediyor beni diye. Genç biriydi adam bağırmaya başladı sana bakmadım diye beni rezil etmeye mi çalışıyosun, sana bakmam ben falan gibi şeyler söyledi. Millet alkışladı adamı. İlginç bi enstantaneydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…