ya güvenlik kameraları...şimdi en küçük dükkanların bile var....tespit edilebilir yerlerde şikayette bulunulsa belki birşey çıkar
bu hayvanlar cezasız kalmamalı....
Adam nefes alsın yeter modunda..senın kaşın çıkmış mı,sacın yağlanmış mı,dibin gelmiş mi ne etsin..Benim üzerimde o kadar günlük şeyler vardı ki. Saçım özensiz, bir gram makyaj yoktu. Bu pisliklere fark etmiyor. Geçmiş olsun. .
keser döner sap döner demek istedim bir andaAsıl döner bıçağı serbest..
Yasaklandığını bilmiyorum. Bir kaç sene önce serbestti.O da yasaklandı...
HER gün kullanıyorum toplu taşımayı öncelikle totomu saglama alıyorum sonra bi yerden tutunuyorum.ya kadın olmak ne zor ya hiç biyerde rahat yok bize ya.ama bende bagırırım hemen ileri git.çekil diye olmadı inmem-indiririm şerefsizi....sessiz kalanlarada çemkiririm bi güzelay sormayın bir keresinde de iett de ayakta duruken adamın biri bana öpücük attı uzaktan.ben de saf saf bakıorum gözlüklerim yok anlamadım bu yanıma geldi bi abik kubik hareketler napıon falan diye bağırmaya başladım ama resmen çıldırdım demesin mi bana öpücük gönderion orda diye.ve bir allahın kulu otobüste beni korumadı mal mal seyrettiler tek birinden ses gelmedi.sinirle indim otobüsten.kesin arkamdan iş attı falan bile demiştir.nefret ediyorum toplu taşımadan erkeklerden istanbuldan
Bir şey demediler. Laf atma olayını kanıksadım artık. Tepki bile vermiyorum, yüzümü dahi çevirmiyorum. Başıma gelen bu arkadaşın da başına gelen olay. . İkisinde de bu olay oldu. Eminim ki sokakta otobüste çoğumuzun başına gelen şeyler. Benim zoruma giden bu pisliğin yanlarına kalması.
somuncu babaya adak adamaya mı gidiyom diyorsun soranlara
benim çapkınla limonda en hakiki pitbuldan hallicedir gariplerim gelen misafirin üstüne etmekten bir haz duyuyolarBenim önerim bi dogo argentino..veya baba gıbı bi doberman..bizim zırtapoz sıbırya kurdu bile sapık savardır bı hayli..
somuncu babaya adak adamaya mı gidiyom diyorsun soranlara
benım karnım cıkmış onu gore gore laf atıyorlar.yani bariz belli hamile bu kadın ...! kocamın koluna gırmısım karşıdan gelırken bön bön bakıp ıcınden konusuyorlar.her kadın boyle serefsızlerle ugrasıyor
adama sorarlar mimarlar ne zamandan beri ellerinde pıçaknan geziyolaaa diye de arkadaş bu sorular neden hep benden çıkıyovallahi ben çoğu zaman maket bıçağımla geziyorum acayip keskin bir bisturim var.kalem kutumda duruyorlar ıssız bi yerden geçerken alıyorum elime.genelde de mimarlık öğrencisiyim diyip geçiyorum avmlerde :)
Benim önerim bi dogo argentino..veya baba gıbı bi doberman..bizim zırtapoz sıbırya kurdu bile sapık savardır bı hayli..
Çapkınla limon hangı famılyadan kız..benim çapkınla limonda en hakiki pitbuldan hallicedir gariplerim gelen misafirin üstüne etmekten bir haz duyuyolar
çapkınım Hollanda limonum çekoslavakya familyasından iki dene mubişÇapkınla limon hangı famılyadan kız..
Bu kadar sapık ve acizler işte. Nefret ediyorum erkeklerden. Bu kadar çok sapık varken, ki şurda bile kaç kadın çıktı, merak ediyorum hayatımızdaki erkekler sadece bunları bastırabilmiş kişiler mi? Hepsinin içi böyle pislik mi dolu !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?