Herkesın bı sapıgı olmuş..
O halde sahıplenip yazim..
BENİMKİ de aksam vaktı sınsı sınsı bırden yanıma gelip öpmustu..ben yere çomeldım..oda cömeldi..hala opmeye calısıyordu..
Biber gazı kullanmak yasal mı?!
Yasalsa almak lazım..
Yasalsa almak lazım..
keşke mobeseden görülse ama böyle insanlar sokak aralarını tercih ediyor evimize giden yol sokak arası olunca mecbur kalıyorsun geçmeye kadın olmak çok zor.mantıklı tepkim ve önerim:
polise şikayet edilse
mobeselerden yada güvenlik kameralarından tespit edilse
acaba ceza almaları sağlanabilir mi ki?
duygusal tepkim
bu insanların tüm hücrelerinin acı çekmesini istiyorum....
ş.....z diyecen bagırarak bölelerine yaeda inmeye yakın o tutup sertleştrdiği şeyine bi tekme atacan.koşarak uzaklaşacandaha sabah başıma geldi.özel bir etkinliğe katılacağım için biraz özendim kıyafetimde.otobüse bindim yer yok dikilmeye başladım genç bi çocuk şeyini tuta tuta neredeyse 20 dakika kesti beni midem bulandı ineceğim yere gelmeden indim.söz yok temas yok ama bir şekilde bizi rahatsız etmeyi başarıyor şerefsiz köpek soyları.
keşke mobeseden görülse ama böyle insanlar sokak aralarını tercih ediyor evimize giden yol sokak arası olunca mecbur kalıyorsun geçmeye kadın olmak çok zor.
ş.....z diyecen bagırarak bölelerine yaeda inmeye yakın o tutup sertleştrdiği şeyine bi tekme atacan.koşarak uzaklaşacan
Taciz anında kullan tamam ama uzerınde bıber gazıyla dolanmak yasal degıl dıye bılıyorum..Taciz yasal mı kuzu ?
Yasalsa almak lazım..
biber gazı silah sınıfına giriyor 5 cm den uzun bıçaklarda kendimizi korumak için taşıyoruz ama maalesef yasak..
daha sabah başıma geldi.özel bir etkinliğe katılacağım için biraz özendim kıyafetimde.otobüse bindim yer yok dikilmeye başladım genç bi çocuk şeyini tuta tuta neredeyse 20 dakika kesti beni midem bulandı ineceğim yere gelmeden indim.söz yok temas yok ama bir şekilde bizi rahatsız etmeyi başarıyor şerefsiz köpek soyları.
Ekmek bıçağı serbest
Merhaba kızlar.
Başlıktan anladınız zaten derdimi. Bu olay sokakta başıma bir yıl önce gelmişti. İkincisi de dün akşam. . İkisinin de olduğu yerler öyle ıssız, tenha ya da kötü mahalleler değil. İkisinden sonra da ne yapacağımı bilemedim. Küfrettim, bağırdım ama koşarak uzaklaştılar ve elimden hiçbir şey gelmedi. Kendim utanıyorum o an. Yapan değil ama ben yerin dibine giriyorum sanki. Kendimi felaket kötü hissediyorum. Şimdi daha iyiyim tabi ama eve kendini zor attım. Ağladım. Sinirden kendimi yedim. Yok mu bu şereften yoksunlara o an yapılacak bir şey? Hepimiz o anın şok ve utancıyla hiçbir şey yapmıyoruz ve bu pislikler şerefsizlikleriyle kalıyorlar !
Asıl döner bıçağı serbest..Ekmek bıçağı serbest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?