Taciz. .

Herkesın bı sapıgı olmuş..

O halde sahıplenip yazim..
BENİMKİ de aksam vaktı sınsı sınsı bırden yanıma gelip öpmustu..ben yere çomeldım..oda cömeldi..hala opmeye calısıyordu..

Kusura bakma ama güldüm töbe töbe :)

Biber gazı kullanmak yasal mı?!

Yasalsa almak lazım..

Yasal değil diye biliyorum en son ama umurumda da değil. Bir ara, yani ilk olaydan sonra babam bana aldı. Cebimde elim üstünde gezdim kaç ay. Montunun cebinden çıkarmazdım. Ama sonra bıraktım taşımayı. AVM lere falan girerken de sorun oluyor. Ama bundan dolayı bırakmadım tabi. Neyse işte bu olayda yanımda yoktu. Olsa bile çoktan ben şoku atlatana kadar uzaklaşmıştı. .

daha sabah başıma geldi.özel bir etkinliğe katılacağım için biraz özendim kıyafetimde.otobüse bindim yer yok dikilmeye başladım genç bi çocuk şeyini tuta tuta neredeyse 20 dakika kesti beni midem bulandı ineceğim yere gelmeden indim.söz yok temas yok ama bir şekilde bizi rahatsız etmeyi başarıyor şerefsiz köpek soyları.

keşke mobeseden görülse ama böyle insanlar sokak aralarını tercih ediyor evimize giden yol sokak arası olunca mecbur kalıyorsun geçmeye kadın olmak çok zor.

Montun cebinde çantanın öngözünde bibergazı bulundurmak
Ve olay anında soğuk kanlılıkla çıkarıp kullanmak iyi ni çözüm oluyo

Hele gözüne gözüne sıktın mı var ya

Şeyine tekme atıp karşısında ohh oldun diyip kaçıcak kadar vakit oluyo

ş.....z diyecen bagırarak bölelerine yaeda inmeye yakın o tutup sertleştrdiği şeyine bi tekme atacan.koşarak uzaklaşacan

biber gazı silah sınıfına giriyor 5 cm den uzun bıçaklarda kendimizi korumak için taşıyoruz ama maalesef yasak..

keşke mobeseden görülse ama böyle insanlar sokak aralarını tercih ediyor evimize giden yol sokak arası olunca mecbur kalıyorsun geçmeye kadın olmak çok zor.

ya güvenlik kameraları...şimdi en küçük dükkanların bile var....tespit edilebilir yerlerde şikayette bulunulsa belki birşey çıkar
bu hayvanlar cezasız kalmamalı....

ş.....z diyecen bagırarak bölelerine yaeda inmeye yakın o tutup sertleştrdiği şeyine bi tekme atacan.koşarak uzaklaşacan

ay sormayın bir keresinde de iett de ayakta duruken adamın biri bana öpücük attı uzaktan.ben de saf saf bakıorum gözlüklerim yok anlamadım bu yanıma geldi bi abik kubik hareketler napıon falan diye bağırmaya başladım ama resmen çıldırdım demesin mi bana öpücük gönderion orda diye.ve bir allahın kulu otobüste beni korumadı mal mal seyrettiler tek birinden ses gelmedi.sinirle indim otobüsten.kesin arkamdan iş attı falan bile demiştir.nefret ediyorum toplu taşımadan erkeklerden istanbuldan

Biber gazı bulundurmak yasak değil. Eşim İstanbul'a taşındığımızda bana küçük sprey şeklinde bir tane almıştı, sürekli çantamdadır. Atılan laflar dışında, ki onlar bile insanı çileden çıkarıyor, tacize maruz kalmadım ama başıma gelse yapacağım şey spreyi çıkarmakla uğraşmak yerine suratının ortasına okkalı bir yumruk oturtup, o burun acısından önünü göremezken tabanları yağlamak olur. Ha bu arada sağlam yumruk atar, tazı gibi koşarım, yaklaşan baltayı taşa vurur yani.
Mobese filan diyeceğim ama bu ülkede çocuk tecavüzcülerinin bile ne kadar ceza aldıkları ortada.

benimde ortaokula giderken başıma gelmişti ablamla komşuya gidiyorduk motorla geçerken şer..siz popomu avuçladı o an öyle utanmıştımki evden çıkamadım bi süre ... Sallandırmakla kalmayacaksın kesip dilik dilik etcen adileri

Benim üzerimde o kadar günlük şeyler vardı ki. Saçım özensiz, bir gram makyaj yoktu. Bu pisliklere fark etmiyor. Geçmiş olsun. .

Polis merkezine git mobese kamerası varsa eğer tespit edilir kimlerin yaptığı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…